2013 anneleri safak sayıyoruz!

pıtırcığıma canım kızıma annesinin biriciğine kavuşmama 82 gün var.Allah'ım günler çabuk geçsin ne olur.

Dün doktora doğumu sordum. 39. Haftada sezeryan olucam. O da 29 kasım cuma olur %90 ihtimalle.yeniden düzenleme yaparsak bi sorun olmazsa doğuma 49 gün kalmış oluyor.

kızlar erken doğum riskim olduğu için saymayı bıraktım geçirdiğim her günü haftayı kar sayıyorum , Allah hepimize vaktinde sağlıklı doğum nasip etsin

Ayyy bilmiyorum ama erken dogabilir
Şafak fln sayamıyorum bi bilinmezde ilerliyorum ....

Tontiş kızımıza kavuşmama 72 gün kaldı ama doktor erken gelebilir dedi :))

canım kanım meleğim baban sana dokunmak istemese de bize sahip çıkmasa da ben varım ve seni sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla huzurla kucağıma alıp bir ömür öyle yaşamak istiyorum sana birşey olacak diye çok korkuyorum ,seni herşeyden çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum...

sağlık sıhhatle alalım bebişlerimiizi inşallah kucağımıza kızlar ben gün sayamıyorum ne zamansa o zaman doğar inşallah sabırsızlıkla bekliyorum Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…