2013 anneleri safak sayıyoruz!

merhaba hanımlar benimde son iki haftam kaldı ama günler azaldıkça sabırda azalıyor hayırlısıyla bi kucağıma alsam diyorum Mevlam herkesi hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle yavrusuna kavuştursun inşallah

arkadaşlar,doğum şekli kaçıncı haftada belli oluyor?,llk hamileliğim ve drumla henüz doğum hakkında konuşmadık.normal istiyorum ama çok da korkuyorum...allah hepimize hayırlı,kolay doğumlar,sağlıklı evlatlar nasip etsin...

mrhaba canım eger bi sıkıntın yoksa hamilelikte son haftalarına doğru catı muayenesi yapıldıktan sonra kesinleşebilior. ama tabi doğum anında herseyde değişebilr

aynen ben deee. doktorum 34. hafta mı 36. hafta mı tam hatırlamıyorum o haftadan sonra çatı muayenesi yapıcam o zaman konuşuruz doğum şeklini dedi. sezeryan olmam için bir sebep görünmüyor. eğer olursa sırf korkudan olacak.

Son 32 gün kaldı...Bunu düşündükçe heyecan korku mutluluk bütün duygularım birbirine giriyor üşüme giriyor bedenime.Bende daha doğum çantasını hazırlamadım.Dün bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüledim.Şaka gibi nasıl geçti 8,5 ay anlamadım.bu haftayla birlikte 2 haftam var doğum iznine çıkmama.Üçüncü haftada çatı muayenesi olacağım.Hem normal doğum olsun istiyorum hem korkuyorum çok acayip duygular içerisindeyimmm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…