2013 anneleri toplansın

kızlar merhaba benimde şubat gösteriyo hep takvimler doğumumu ama bana ocakta olacakmış gibime geliyo çünkü ikizlerim olacak Allah kısmet ederse bende kilolu hamile kaldım ilk tartıldığımda 84 idim sonra 80 çıktım gittikçe kilom düşüyo nasıl oluyo anlamadım

Mide bulantıların kusmaların olduysa kilo mu kaybettin ki acaba? Ya da ilaçlar ödem yaptı da onlar mı gitti?
Benim aklıma bunlar geliyo sadece bu arada sağ salim kucaklarına al inşallah ikizlerini canım

bende öyle düşünüyorum ilk giden 4 kilo ödem vs. olsa şu andada üst bedenim iyice küçüldü oda sıcaktan olmalı

kızlar selammm inşallah güzel allahım banada 2013 annesi olmayı nasip eder :)cuma günü test günümm çok heyecanlıyım :)

herkse slm yenı bır sayfasada bulusmussunuz bende nerde bu kızlar dıyordum hayırlı olsun bakalım dıger sayfa ugurlu gelmısdı hepımıze burasıda oyle olur umarım:)

Kızlar ya birşey sorucam.

ben 15+3 haftalığım cuma güü kontrol var 10 gündür şiddetli başağrım var. tansiyon kontrol ediorum bişey yok. dr aradım parol iç dedi. ama sanki bişey atıo kafamda benim gibi bu dorunu yaşayan varmı? ödğm kopuor valla ya? bebeğimi görmek için cumaya kadar beklicemmi şimdi ben:(

canım benım kan basıncından dolayı rahat ol ılacda bırsey yapmaz.ben dun cok hastalandım butun gun kustum mıdemı usutmusum en son dayanamadım hastaneye gıttım bır ıgne bırde surup verdı bugun ıyım sukur bebege bırsey olacak dıye odum koptu her kustugumda:(

kızlar selammm inşallah güzel allahım banada 2013 annesi olmayı nasip eder :)cuma günü test günümm çok heyecanlıyım :)
merhaba.... insallah sende hayirli müjdeli aberini cuma günü alirsin da hamis olarak devam edersin bizimle:)))) hep dua et e inancini hic yitirrme, bol sans:))

almanya. inan sonbahar havasi yasiyoruz:(((( türkiyede olsam negüzel efil efil elbiseler giycem ama burda kalin coraplar, hirrkalarlayim:(( basagrin sicaklardanmi ki acaba, hamilelikte basagrisi cok oluyor diye duydum ben ama?

bende öyle duydum. ama insan korkuyor işte. bizim gibi bebek sahibi oluncada 2 kat artıor endişeler cnm.valla ben başsğrısı nedir bilmezdim. 2 haftadır sürünüorum. Allahım bebeğimi koru

bende öyle duydum. ama insan korkuyor işte. bizim gibi bebek sahibi oluncada 2 kat artıor endişeler cnm.valla ben başsğrısı nedir bilmezdim. 2 haftadır sürünüorum. Allahım bebeğimi koru
hakveriyorum sana... minik bir karin agrisi bile hemen panik yapiyor insani. ee ne de olsa daha kiymetli bizim bebeklerimiz :))))) hic merak etme canim, ilik bir dus, sakinlik, fazla düsünmemek falan iyi gelir belki... belki de simdiye kadar kendini cok fazla sIkmandan dolayi simdi cikiyordur basagrin, az stres yasamadik....

merhaba arkadaşlar :) hamile olduğumuzu gördük inş. anne olduğumuzu da görürüz :)
ne garip ya tüp bebek tutacakmı derken şimdi 16 haftalık olduk aranızda belki cinsiyetini öğrenen bile vardır :)
benim doktorum kız ağırlıklı bir bebek dedi 12 haftamda bakalım 17 haftamda yine randevum var ozaman kesinleşir sanırım :)
çünki kendimi zor tutuyorum bebek eşyaları almamak için hatta kız gibi dedi diye pembe bir takım aldım bile gelip gidip onu seviyorum şuan :)
çok merak ediyorum inş. gösterirde öğreniriz cinsiyetini :)

hoşçakalın arkadaşlar... :49: :nazar::nazar::nazar:

Ne kadar güzel bizim için de geçecekmi zaman böyle?Cinsiyetini de öğreneceksin bebeğinin inşallah sağlıklı uzun ömürlü bir bebek olur :nazar:

benim bebişim kız teyzeleri:)))) ama bir isim beğenemiyorum prensesime hep en güzeli
olsun diyorum ama begenmek cok zor ınanın doğana kadar karar veremıyıcem heralde:)))))

merhaba arkadaşlar :) hamile olduğumuzu gördük inş. anne olduğumuzu da görürüz :)
ne garip ya tüp bebek tutacakmı derken şimdi 16 haftalık olduk aranızda belki cinsiyetini öğrenen bile vardır :)
benim doktorum kız ağırlıklı bir bebek dedi 12 haftamda bakalım 17 haftamda yine randevum var ozaman kesinleşir sanırım :)
çünki kendimi zor tutuyorum bebek eşyaları almamak için hatta kız gibi dedi diye pembe bir takım aldım bile gelip gidip onu seviyorum şuan :)
çok merak ediyorum inş. gösterirde öğreniriz cinsiyetini :)

hoşçakalın arkadaşlar... :49: :nazar::nazar::nazar:

nerelerdin kız sen? sana özelden msj atmıştım:( bana kız dedi elacimada kız demiş özelden görüşüyoruz onunla. çok sevindim ve mutlu oldum iyi olduğuna. merak ediyorsum seni. ben sürekli endişe modunda olduğum için 7 aylıktan önce birşey almam heralde:)

benim bebişim kız teyzeleri:)))) ama bir isim beğenemiyorum prensesime hep en güzeli
olsun diyorum ama begenmek cok zor ınanın doğana kadar karar veremıyıcem heralde:)))))
ne güzel yaa prenses anneleri cogaliyor:))) senin belirtin varmiydi canim kiz olmasiyla ilgili? bizim isimler belli ama enüz bilmedigimiz icin bebegim diye seviyoruz hala:1:

nerelerdin kız sen? sana özelden msj atmıştım:( bana kız dedi elacimada kız demiş özelden görüşüyoruz onunla. çok sevindim ve mutlu oldum iyi olduğuna. merak ediyorsum seni. ben sürekli endişe modunda olduğum için 7 aylıktan önce birşey almam heralde:)

7.aya kadar dayanabilecek misin? ben cinsiyetini bilmedigim halde sunada bile dayanamiyorum yaa:26:

:43:kizlar ya belki size cok sacma gelecek ama benim biraz dertlesmeye ihtiyacim var:((
benim gibi tüp bebekle hamile kalanlar beni cok iyi anlar. hamile oldugumu ögrenmeme ragmen bir süre kimseye söyleyemedim, korkumdan. kendim bile emin degildim, cünkü belirtim yoktu ilk baslarda. o zamanlarda eltim tutturdu bana, sen kesin hamilesin, rüyamda gördüm demeye. ben de ne evet dedim ne hayir. deniyoruz, bilmiyorum, deyince. bak bana yemin et hamile olmadigina dair demeye basladi. nasil yemin edebilirdim ki?? neden edeyim ki deyince de , eger yalan söylüyorsan günahini sen Allaha ödersin demeye basladi. sinir olmustum zaten o anda. neyse bu tatile gitti, 1 ay görüsmedik. o arada da bebegimizin iyi oldugunu ögrendikce rahatlamistik cok sükür ve yavas yavas akrabalara söylemeye basladik. onun bir akrabasina da söyledik. o da; ''..'' bana söylemedi bak, deyince onun haberi yok zaten gelince söyliycem kismetse dedim ve bos anima geldi birden ve bana yemin ettirmek istedigini söyledim kadina.eltim döndügündede hosgeldine gittigimiz gün söyledim hamile oldugumu. sok oldum pat diye söylenir mi seklinde bir tepki gösterdi. ben de hemen konuyu kendim acip sana kirilmistim yemin ettirmek istemene deyince, konuyu kapatti, söyledigini hatirlamiyormus gibi yapti. sonra akrabasiyla konusmus olmali ki, bugün face'e ''insanlar yalan söylüyorlar baskalarida tek bir kelime söyleyince bunu bütün dünyaya yayiyorlar'' gibisinden seyler yazmis. bana yazdigi cok acik. ben de üzüldüm agladim, rabbime dua ettim ve neden sakladigimi sen biliyorsun Allahim deyip disari yürüyüse ciktim. sonra eve gelince dayanamadim, seytan dürttü, cok sükür keyfim yerinde, Allah bozmasin nazarlardan korusun gibisinden seyler yazinca hemen arkasindan '' oh herkes yalanlarinla bin yasasin'' diye yazmis.

ya ben tüp bebek oldugunu sakliyorum diye ömür boyu böyle seyler mi duyucam anlamadim gitti. ya da birsey var ki saklamisim, bu benim hayatim benim özelim niye insanlar böyle cemkiriyor etrafimda bilmiyorum. üzüntümden kalbim yerinden cikacak gibi, basima agri girdi resmen.. Rabbime diyorum Allahim ne olur bu insanlarla günaha girmeyim ben de, sakladiysam sen biliyorsun Yarabbim sebebini diyorum ama cok moralim bozuk.
bi benim mi etrafimda var böyle insanlar yoksa sizde yasiyor musunuz?
off cok uzattim biliyorum, kusura bakmayin lütfen ama canim cok sIkkin:14::14::14:

Back
X