Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ya birşey sorucam.
ben 15+3 haftalığım cuma güü kontrol var 10 gündür şiddetli başağrım var. tansiyon kontrol ediorum bişey yok. dr aradım parol iç dedi. ama sanki bişey atıo kafamda benim gibi bu dorunu yaşayan varmı? ödğm kopuor valla ya? bebeğimi görmek için cumaya kadar beklicemmi şimdi ben![]()
kızlar selammm inşallah güzel allahım banada 2013 annesi olmayı nasip eder :)cuma günü test günümm çok heyecanlıyım :)
merhaba.... insallah sende hayirli müjdeli aberini cuma günü alirsin da hamis olarak devam edersin bizimle:)))) hep dua et e inancini hic yitirrme, bol sans:))kızlar selammm inşallah güzel allahım banada 2013 annesi olmayı nasip eder :)cuma günü test günümm çok heyecanlıyım :)
hosgeldin:)) insallah dedigin gibi hayirli olur bu topikte:))herkse slm yenı bır sayfasada bulusmussunuz bende nerde bu kızlar dıyordum hayırlı olsun bakalım dıger sayfa ugurlu gelmısdı hepımıze burasıda oyle olur umarım:)
almanya. inan sonbahar havasi yasiyoruz((( türkiyede olsam negüzel efil efil elbiseler giycem ama burda kalin coraplar, hirrkalarlayim
( basagrin sicaklardanmi ki acaba, hamilelikte basagrisi cok oluyor diye duydum ben ama?
hakveriyorum sana... minik bir karin agrisi bile hemen panik yapiyor insani. ee ne de olsa daha kiymetli bizim bebeklerimiz :))))) hic merak etme canim, ilik bir dus, sakinlik, fazla düsünmemek falan iyi gelir belki... belki de simdiye kadar kendini cok fazla sIkmandan dolayi simdi cikiyordur basagrin, az stres yasamadik....bende öyle duydum. ama insan korkuyor işte. bizim gibi bebek sahibi oluncada 2 kat artıor endişeler cnm.valla ben başsğrısı nedir bilmezdim. 2 haftadır sürünüorum. Allahım bebeğimi koru
merhaba arkadaşlar :) hamile olduğumuzu gördük inş. anne olduğumuzu da görürüz :)
ne garip ya tüp bebek tutacakmı derken şimdi 16 haftalık olduk aranızda belki cinsiyetini öğrenen bile vardır :)
benim doktorum kız ağırlıklı bir bebek dedi 12 haftamda bakalım 17 haftamda yine randevum var ozaman kesinleşir sanırım :)
çünki kendimi zor tutuyorum bebek eşyaları almamak için hatta kız gibi dedi diye pembe bir takım aldım bile gelip gidip onu seviyorum şuan :)
çok merak ediyorum inş. gösterirde öğreniriz cinsiyetini :)
hoşçakalın arkadaşlar...![]()
![]()
benim bebişim kız teyzeleri:)))) ama bir isim beğenemiyorum prensesime hep en güzeli
olsun diyorum ama begenmek cok zor ınanın doğana kadar karar veremıyıcem heralde:)))))
ne güzel yaa prenses anneleri cogaliyor:))) senin belirtin varmiydi canim kiz olmasiyla ilgili? bizim isimler belli ama enüz bilmedigimiz icin bebegim diye seviyoruz halabenim bebişim kız teyzeleri:)))) ama bir isim beğenemiyorum prensesime hep en güzeli
olsun diyorum ama begenmek cok zor ınanın doğana kadar karar veremıyıcem heralde:)))))
nerelerdin kız sen? sana özelden msj atmıştımbana kız dedi elacimada kız demiş özelden görüşüyoruz onunla. çok sevindim ve mutlu oldum iyi olduğuna. merak ediyorsum seni. ben sürekli endişe modunda olduğum için 7 aylıktan önce birşey almam heralde:)
benimki yüzde yüz kız derse dr elif olacak teyzesi. hayalimde hep o isim vardı kız olursa diye:)