2013 Aralık annelerinin göbüşleri...

hoşgeldin hayırlı olsun hamileliğin. benımde ikili test zamanım geldi mecbur değilsin yaptırmayabilriisn . ben hepsini yaptırmayı düşünüyorum

maşaAllah canım bebişine bnmde öğleden snra çıkıyo hele akşam baya çıkıyo ama bnm bulantılarım çok yiyemiyom bişi. zayıf bayanların daha çbk çıkıyo sanki göbeği

canım benım cok şükür hiç midem bulanmadı sadece bıraz etten tiksindim o yemem gayet ıyı evet herkes öyle dıyor cok zayıfım normalde ama ayrıca acaip gaz sıkıntım var günlerdrde wc cıkamıyorum

ooyy ilk göbüş resmi gelmiş çok hoş yaa
suay kaç kilo aldın canım diğer resimde baya zayıf görünüyorsun?
benim henüz hamiş göbişi gibi değil de sanki tombulluk göbee gibi

canım benım hadı sızlerdende beklıyorum siftahı attık canım belkı şaka gıbı gelecek ama hiç tartılmadım ben hamıle kalmadan 53 kiloydum suan kaçım bılmıyorum essela bırde gaz sıkıntım ve wc sıkıntım var cok acı cekıyorum o yüzden doktora gıttığimde soracağım evet diğer resmimde evlendıkten sonra cektım ay kızlar sabah karnım düm düz oluyor onuda cekip koyacağım

Buda benim gobus:))11+4

Eklentiler

• $IMG_20130517_135239.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 152
  • $IMG_20130517_135328.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 127

süper olmuşun maşallah. Benimkide neredeyse seninmki kadar bir ara bende ekleyeyim bari

hoşgeldin hayırlı olsun hamileliğin. benımde ikili test zamanım geldi mecbur değilsin yaptırmayabilriisn . ben hepsini yaptırmayı düşünüyorum

bende bu 2li,3lü,4lü testi yaptırmak istemiyorum. Sonuçta sadece bebeği aldırabiliyomuşuz onun haricinde bir müdahale yapamıyorlarmış öyleyse gebeliğimi stressiz geçireyim bari.

Buda benim gobus:))11+4

Hilbarcım maşallah çok fitsin. Seninki ikiz değil mi? 4. ayda görmek lazım senin göbişi

maşalaaah çok çıkmış ya :) benim daha böyle değil hafif var ama onu kendi göbeğime yoruyorum :)

sağol canım benım

teşekkürler canım ayrıca hilbar değil o özlem arkadaşımız

ayy hepiniz göbişleri cok güzel inşallah daha da kocaman olduğunu görürüz inşallah benimde canım çekti akşama eve gittiğim gibi bende koyucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…