2013 Aralık annelerinin göbüşleri...

maşallah , benm de böyle belli belirsiz , göbek gibi duruyor sabahları felan oda olmuyor , kilo almamak için çok yemiyorum 3-4 ten sonra başlıcam , aşırı kilo almamak gerekiyormuş

benimde upuzuuuun bir karnım varmış gibi duruyor cok komik bir görüntüdeyim anlayacağın :) benim sabah akşam bu sekilde. kilo almaya ve vermeye cok müsait yapım var ne kadar kendimi tutmaya calışsam da ipin ucu saat 13:00 den sonra kaçıyor :)

ay ay maşallah

Eki Görüntüle 714186

benim de göbeğim bu :)))11+1 günlüğüz:)

maşallah canım cok seker

Bu arada bu göbiş ve bebiş leri nezaman kremlemeye başlıcaksınız arkadaşlar, yada başladınız mı ?

canım ben gerilmeye başladığında süreceğim ben

ayyy cok guzellll masallahh masallah
benımde senınkı kadar var gobusum ama benımkıler ıkız bakalım daha nekadar buyucekler :13:

kuzum benım yerım ben senın mınnışlerı sende koyarsın artık

Son düzenleme:
kızlar maşşallah sizinkiler kocamann:)
bende henüz minicik bir çıkıntı var o da kilodur diyorum yani bişey yok gibi bende

merhaba arkadaşlar bende 3 senelik uğraş sonucu şuan 11+6 günlük hamileyim benimde göbeğim çıktı ama bebek değilde şişkinlik olduğunu düşünüyordum ama sizin daha küçük gebelikte daha çok göbeğiniz olduğunu gördüm bende resim cekince bende koyarım ama suan en cok merak ettıgım cınsıyetı cok bişey kalmadı sabırsızlanıyorum.Bu arada benım tahmını dogum tarıhım 1 aralık inş doğru yere yazıyorumdur.Buda bebeğim...

Eklentiler

• $487595_4253977086239_2000250894_n.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 115
  • $947344_4253978446273_568306399_n.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 111

hayırlı olsun aramıza hoşgeldin bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inaşşalh. aramızda 4 gun falan var ben de 12. haftamdayım cinsiyet öğrenmek için pazar randevum var hakkımızda hayırlısı

hoşgeldin hayırlı olsun hamileliğin. benımde ikili test zamanım geldi mecbur değilsin yaptırmayabilriisn . ben hepsini yaptırmayı düşünüyorum

teşekkürler adresifmelek, muallakta kaldım şimdi, doktor bana sanki zorunlu bir testmiş gibi söyledi.
bende hiç bilmem bu konuları daha yeni yeni öğreniyorum.
ikili sonrası diğerlerini yaptırmam sanırım.

hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün ama ıstersen ultrason resımlerıne koy arkadaşlar daha rahat görür yanı göbiş ayrı bebiş ayrı sayfa yapıldı bebişini, sağlıkla büyüt allaha emanet olun

Kızlar şu an 10. haftanın içindeyiz ama benim son 1 haftada bu hale geldi göbeğim :)

Eklentiler

• $DSCF0250.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 133
merhaba arkadaslar göbeğimin resmini koyucaktım fakat pcye resmi atamadım pazartesi inş....Bu sabah doktora sonuç göstermeye gittim ultrasona gireceğimi bilmiyordum doktorum beni ultrasona soktu bebeğim uyyuyordu uzun uğraslar sonucu uyandırdık tam ben cinsiyetini merakediyorum dedim doktorumda ben bakmam 4. aya kadar zaten göstermio dedi ve bebeğm doktora poposunu döndü bacak arasından scrotumunu gördüğünü söyledi banada gösterdi çok sevindim ilk bebiş olduğu için farketmiyor zaten herkesede söyledim oğlum war die inş sonradan kız demez doktor tam 12 haftalığım...
arkadaşlar birde aranızda cepten kullananlar warsa siteyi nasıl kullandıklarını yazabilirlermi?

Ben cepten kullanıyorum malum pclerde çok radyasyon var bebek için zararlı. Sen girişmi yapamadın?

kızlar şu ikili tarama testeriyle alakalı konuşalım mı biraz bnm bildiğim kadaryla yanılma payı yüzde otuz yani çok yüksek bi hata payı eğer çocuğunuzda bi sorun çıktığında hamileliğinizi sonlandırmayı düşünmezseniz heleki bide eşinizin ve sizin ailenizde bi sorun yoksa ben yaptırmamanızı öneririm bnm ilk çocuğum ve ne olursa ben kabulüm derseniz ne kendi canınızı ne de bebeğinizin canını yakın çünkü plesantanzdan su alınıcak iğne bebeğede değebilir...
Birde karşılaştığım bi vaka var ilk hamileliği tarama testinde çocuk sorunlu çıktı ve doktor aldırmasını önerdi kadın çok yıkıldı zaten o pisikolojiyle bi hamilelek geçirmek ne kdr kötü bi düşünün sonra dedi yaşadığı yere kdr bakarım bn çocuğumu doğurucam inanın çocukta hiç bir sorun yok ve şimdi okula gidiyor aldırmış olsaydı onun azabıyla yanıp durucaktı....

yanlışınız olmasın ben ikili testte sadece kan verildiğini ve ultrasonda bakıldığını biliyorum :26:
eğer risk varsa amniyosentez yapılıyor tabi istenirse

yanlışınız olmasın ben ikili testte sadece kan verildiğini ve ultrasonda bakıldığını biliyorum :26:
eğer risk varsa amniyosentez yapılıyor tabi istenirse

Evet anlattığınız gibi ama bebekte bi sorun çıkarsa son aşamada dediğim yapılıyormuş yüzde otuz da küçümsenecek bi yanılma payı değil bence ne bileym o sitresi yaşamak kötü bnce Allah yaşatmasın inş kimseye kıyamam ki bn ona bnm doktorum sordu düşünmüyoruz ddk sonra ztn baktı ense kalınlığına bebeğin büyüklüğüne bi sorun gözükmüo şimdilik dedi öyle işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…