2013 Aralık annelerinin göbüşleri...

Öncelikle herkese hayırlı bir hamilelik dönemi diliyorum :)
Hamileliğimin 15. haftası içerisindeyim ve vücudumda kasılmalar, kramplar oluyor. sizde de böyle bi durum var mı? Neden kaynaklanıyo olabilir acaba?

Öncelikle herkese hayırlı bir hamilelik dönemi diliyorum :)
Hamileliğimin 15. haftası içerisindeyim ve vücudumda kasılmalar, kramplar oluyor. sizde de böyle bi durum var mı? Neden kaynaklanıyo olabilir acaba?

bende 15+3 teyim kasılma kramp fln yok sadece arada ufak bir sancı giriyor bunun nedeni de myomum vardı hamilelikte büyümüş onun sancısıymış doğumdan sonra eski haline gelicek dedi doktorum zaten rahimin dışında ve çok büyük değilmiş ama maşallah hamileliğin başından beri hiç bir problemim olmadı.

Sanırım zayıf hamile kaldın ve sadece minik bir ayva göbeği çıkmış . 2. gebelik olmasına rağmen çok iyisin maaşallah diyelim :) Paylaşımlara devam edelim kızlar..

Evet 48 ile hamile kaldım cnm. Evde plates yapardım vakit buldukça
Bide yürüyüş ... İnş cok bozulmaz bundada vücudum :)

Senin yandanda cok sivri değil cnm cok güzel
Sende kız istiyorsun sanırım. Hadi bakalım hbr et bize.

Kızlar bakın 17. haftada kızım ve ben

Eklentiler

• $IMG_20130622_225118.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 72
  • $IMG_20130622_225210.webp
    16 KB · Görüntüleme: 51
buraya resim koyabilmek için büyüsün diye bekliyorum ama nafile oğlumda ki gibi 6 ay olmadan ancak bu kadar çıkarabiliyorum göbüşü
tamam kabul azcık öne ittirmiş olabilirim ama yinede azcık var gibi gibi
henüz cinsiyetini öğrenemediğim abisinin sürekli erkek dediği babasının 15+3 lük tosunu

karanlık bir telefon çekimide olsa idare edin artık ilerde daha iyileri ile buluşuruz

Eklentiler

• $DSCF0903.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 102
  • $DSCF0904.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 85
Böyle çıtır hamişleri görünce kıskanıyorum :)
bi de ne kadar resmini koyan varsa hepsi zayıf, şaştım kaldım walla

Böyle çıtır hamişleri görünce kıskanıyorum :)
bi de ne kadar resmini koyan varsa hepsi zayıf, şaştım kaldım walla

kilon ne olursa olsun bebeğin sağlıklımı sen sağlıklı mısın en büyük güellik işte bu ama tabiki sağlıklı devam edebilmek için dikkat şart ben kilolu olmasamda hamur işi sıfır zaten canımda istemiyor ama oğlumdaki gibi 20 kilo ile sonlandıracakmışım gibi geliyor
tontişte olsa bütün hamişlerimiz resimlerini paylaşsın bu kısa dönemin bütün güzelliklerini paylaşmak önemli olan
ben her ziyaret edişimde yeni göbüşleri görmek istiyorum ama kimse koymuyor

Kızımla beraber 18+5

Eklentiler

• $IMG-20130706-WA0000.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_20130706_094429.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…