2013 Aralık annelerinin göbüşleri...

Kizlar sizde kendi gobeginizi cekerken benim gibi yoruluyormusunuz ne zor biseymis yahu :)
Biz sata gore 18+7 usg'ye gore 19+7 olduk gobegim nasill ?.. :)

keleback maşallah diyeyım inceciksin göbeğin çıkmış ne hoş görünüyor. foto çekerken zor oluyor belımız çukurlaşıyor sankı göbek öne popo içe:)

keleback maşallah diyeyım inceciksin göbeğin çıkmış ne hoş görünüyor. foto çekerken zor oluyor belımız çukurlaşıyor sankı göbek öne popo içe:)

Ya ben senin attigin fotoyu goremiyorum cepden giriyorum ondan mi acep ?. Buarada tesekkur ederim canim benim gobek bi anda buyucek gibi geliyor bana.. Aynen dedegin gibi oluyor valla foto cekinirken :) bi acayip hal aliyor vucudum elimi kolumu nereye koyucami sasiriyorum ben :)

telefondan cıkmaz belki canım benım kocaman bir göbeğim var o kadar kılo vermeme rağmen çok çabuk toparladım

telefondan cıkmaz belki canım benım kocaman bir göbeğim var o kadar kılo vermeme rağmen çok çabuk toparladım

Bebekler saglikli olsunda gerisi onemli degil bende kocaman gobek hastetiyim suan :) zaten dogduktan sonra onlarin pesinde kosturmaktan ne var ne yoksa butun kilolari veririz diye dusunuyorum :)

bir şey de yiyemiyorum artık ama sizlerin yanında şişkoluktan öleceğim valla

Eklentiler

• $2013-07-26 15.08.01 (2).webp
    72,2 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
bir şey de yiyemiyorum artık ama sizlerin yanında şişkoluktan öleceğim valla

nasılda abartmışsın bende seni baya kilolu hayal etmiştim bi göbek başkada bişey göremedim ben ve göbek değil bebek pardonn bildiğinnn karnın kocamann olmuşş tatlıımm çok tatlııııı

nasılda abartmışsın bende seni baya kilolu hayal etmiştim bi göbek başkada bişey göremedim ben ve göbek değil bebek pardonn bildiğinnn karnın kocamann olmuşş tatlıımm çok tatlııııı

ben de küçük ve sevimli göbüşleri seviyorum.Kibar ve sevimli duruyor. Annemin bana hamileyken hiç göbeği yokmuş ve kimse anlamamış..Ben de çok zayıf bir çocuk ve genç kızdım. Ne zaman 25 yaşıma geldim ondan sonra 33'e kadar hep kilo aldım gizem. Hatta boyum 1.72 olmasına rağmen kilom hamileliğe başladığımda 69 idi biliyor musun? kütük gibiydim. Daha sonra ise ilk dört ayda 5 kilo verdim.Şimdi geri aldım ve yine 69 kiloyum :)

Kızlar inanın hepiniz çok tatlısınız...
çirkin hamile mi olur derseniz de olmaz herhalde ama siz ayrısınız.
hepnize naza boncuğuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…