2013 Aralık annelerinin göbüşleri...

Ilk hamileligimde son ay 1 kilo almistim...istersen alniyorsun. aburcubur teme. sebze falan ye...ben 37. Haftaya kadar calismistim bi de. ogrwtmenim..ucuncu sinifi okutuyodum o zaman... o yuzden cok kilo almamistim. toplda 9 kilo almistim. oglumda 3850 dogmustu..

simdi ise 5 kilo aldim...sanirim bunuda 9-10 kilo ile tamamlarim..yine 37. Haftaya kadar calismayi dusunuyorum...kismetse...

takmayın kafaya kilolarıııı ama sağlıklı beslenin yinede
ben ilkinde 20 kilo aldım bir ay geçmemişti eski kiloma 49a düşmüştüm
hemde hiç zorlanmadım emzirirken kendiliğinden gidiyor zaten
bide çocuğun herşeyini takıyor insan gazı var üzülüyordum uyumuyor neden uyumuyor uzun uyuyor neden uyanmadı stresli biriyseniz hele benim gibi hiç çabalamadan verirsiniz
ben 8 kilo aldım hayretler içindeyim bunu yazarken rulo gofretin kutuyu bitirmişim sütle birlikte bu saatte
farkettimde çok sağlıklı besleniyorum
bide kızlar bizim afacanlar doğacak inşallah sağlıcakla biz hala kk dayız açıp bunları okutucaz düşünmesi bile komik geldi
kızlarımızla oğullarımızla koyun koyuna yazdıklarımızı okurken aralık anneleri...

Sen süpermişsin..Abur cubur yemede bide kendime dur diyebilsem:) İnşallah becerebilirim..

kızlar siz kilo aldığınızı söylüyorsunuzda sanırım bu topikde en çok kiloyu ben aldım. 52 ile başladım dün tartıldım 68 kilo olmuşum.şimdiden 16 kilo ne demek ya bu hızla gidersem 30 kilo ile bu hamileliği bititirm :)
anlamıyorum nasıl bu kadar kilo alabildim. hamile olmadan önce ne yiyorsam onları yiyorum. artık kiloları vitamin haplarına ve balık yağı hapına bağlamaya başladım.

bende suçluyu ilaçlar ilan ettim=))
sabah kan hapı
kahvaltıdan biraz sonra elevit
öğlen kalsiyu magnezyum
akşam yemekle balık hapı
gece yatarken gene kalsiyum magnezyum....

pofff

hahaaa bende senin yazını okurken oglumun cicibebesini sütle karıstırdım yiyordum ne olacak bizim bu halımız:)) bu arada benim kaandan 2011 nisan anneleri grubumuz var face de 92 anneyiz eşli olarak görüştüklerimiz var ve haftasonu oglumun daha dogmadan önceki nisan bebeği arkadaslarından birinin sünnetine gideceğiz babamızla:)) 2013 aralık anneleride öyle olur umarım:) dostlugumuz baki olsun:) gerçi ben bu sefer pek giremiyorum oglumdan dolayı o zmn daha aktifitim şimdi evde bir bebiş daha olunca zor oluyor

bende suçluyu ilaçlar ilan ettim=))
sabah kan hapı
kahvaltıdan biraz sonra elevit
öğlen kalsiyu magnezyum
akşam yemekle balık hapı
gece yatarken gene kalsiyum magnezyum....

pofff

yani ilaçlarımı bırakalım şimdi yoksa yemekleri mi. ikisinide bırakamıyacağımıza göre en iyisi bu kiloları kabullenmek. hayır beni gören yarın doğuracakmısın diyor.merak ettiğim bu kilolardan kaçı bende baki kalacak :)))

Valla ben ilk hamileliğimde 22kilo aldım doğumda sadece 8 i gitti 1-1.5 senede anca verebildim kilolarımı şimdi ise 6 aylık oldum ve 8 kilo aldım Allah sonumu hayır etsin:)

bendemi bir sorun var acaba kızlar ben hala 3 kilodayım... kilo alsan dert almasan dert poffff bebek çok mu küçük acaba yaaaa :S

bendemi bir sorun var acaba kızlar ben hala 3 kilodayım... kilo alsan dert almasan dert poffff bebek çok mu küçük acaba yaaaa :S

hiç sanmam bebeğin küçük olacağını canım
olsa dr söylerdi
ben 7 kilo aldım toplamda bebiş daha 1 kilo
suyu sütü zartı zurtu2 kilo desen 4 kilo kendime aldım.
bebeğin sağlıklıdır öyle düşünme.az kilo alman iyi bence.zaten bu aydan sonra daha çok almaya başlayacağıız

30+2 de hem göbüşüm hem bayramlığım hem kızım

Eklentiler

• $DSC_0186.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 112
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…