- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Hanımlar selam, göbüşlerinize baktım da kimi benden büyük , kimi küçük demek çok değişiyo herkeste. Ben daha çok popodan genişliyorum. 72 ile başladım şuan 82iyim. Karnım büyüdü ama çok çok değil öyle. Ben kendime bakıyorum da aynada fena durmuyorum ama anneme baksanız felaket tellalı:) OOOO bundan sonra daha çok alırsın veremezsin diyip canımı sıkıyor valla. Son 3 ayda çok mu alınır ya :18: Siz kaç kilo aldınız? Benimki iyimi sizce?
Ilk hamileligimde son ay 1 kilo almistim...istersen alniyorsun. aburcubur teme. sebze falan ye...ben 37. Haftaya kadar calismistim bi de. ogrwtmenim..ucuncu sinifi okutuyodum o zaman... o yuzden cok kilo almamistim. toplda 9 kilo almistim. oglumda 3850 dogmustu..
simdi ise 5 kilo aldim...sanirim bunuda 9-10 kilo ile tamamlarim..yine 37. Haftaya kadar calismayi dusunuyorum...kismetse...
kızlar siz kilo aldığınızı söylüyorsunuzda sanırım bu topikde en çok kiloyu ben aldım. 52 ile başladım dün tartıldım 68 kilo olmuşum.şimdiden 16 kilo ne demek ya bu hızla gidersem 30 kilo ile bu hamileliği bititirm :)
anlamıyorum nasıl bu kadar kilo alabildim. hamile olmadan önce ne yiyorsam onları yiyorum. artık kiloları vitamin haplarına ve balık yağı hapına bağlamaya başladım.
takmayın kafaya kilolarııııama sağlıklı beslenin yinede
ben ilkinde 20 kilo aldım bir ay geçmemişti eski kiloma 49a düşmüştüm
hemde hiç zorlanmadım emzirirken kendiliğinden gidiyor zaten
bide çocuğun herşeyini takıyor insan gazı var üzülüyordum uyumuyor neden uyumuyor uzun uyuyor neden uyanmadıstresli biriyseniz hele benim gibi hiç çabalamadan verirsiniz
ben 8 kilo aldım hayretler içindeyimbunu yazarken rulo gofretin kutuyu bitirmişim sütle birlikte bu saatte
farkettimde çok sağlıklı besleniyorum
bide kızlar bizim afacanlar doğacak inşallah sağlıcakla biz hala kk dayız açıp bunları okutucazdüşünmesi bile komik geldi
kızlarımızla oğullarımızla koyun koyuna yazdıklarımızı okurken aralık anneleri...
bende suçluyu ilaçlar ilan ettim=))
sabah kan hapı
kahvaltıdan biraz sonra elevit
öğlen kalsiyu magnezyum
akşam yemekle balık hapı
gece yatarken gene kalsiyum magnezyum....
pofff
bendemi bir sorun var acaba kızlar ben hala 3 kilodayım...kilo alsan dert almasan dert poffff bebek çok mu küçük acaba yaaaa :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?