2013 Aralık annelerinin göbüşleri...

Kızlar uzun zamandır yazamadım size ama her zaman takip ediyorum. ben çok iyiyim herhangi bir sıkıntı olmadan devam ediyoruz. kızım ve benim resmimi paylaşmak istedim sizinle :) hepinize kolaylıklar diliyorum :)))

papatyacıım bu ne güzellik
g-onday sana da maşallah

bayağı bir yol katettik
teşekkür ederiz melekcimm
ya dimi kuzum ya şaka maka 6 ay bitti 7 den gidiyoruz
kimilerimiz 7 yi de bitirdi..
ne çabuk geçiyor bi yandan bakınca
öbür türlü de bir an önce gelsin yavrularımız kucağımıza diyeceğiz=))

hehe resimde benziyo evet ama ben zaten hamiş kalınca 71 dim şimdi 80 oldum boyummu hiç sölemim yuvarlancam az kaldı top gibi senin bebiş kızmı erkekmi

Hanımlar selam, göbüşlerinize baktım da kimi benden büyük , kimi küçük demek çok değişiyo herkeste. Ben daha çok popodan genişliyorum. 72 ile başladım şuan 82iyim. Karnım büyüdü ama çok çok değil öyle. Ben kendime bakıyorum da aynada fena durmuyorum ama anneme baksanız felaket tellalı:) OOOO bundan sonra daha çok alırsın veremezsin diyip canımı sıkıyor valla. Son 3 ayda çok mu alınır ya :18: Siz kaç kilo aldınız? Benimki iyimi sizce?

aynı benim annem
demek bu anneler hep böyle
evet son 2 ayda hele çok kilo alınıyormuş.
veririz ya bebişlerin peşinde koşturmaktan.

korkmuyorum saldım valla=)

aynı benim annem
demek bu anneler hep böyle
evet son 2 ayda hele çok kilo alınıyormuş.
veririz ya bebişlerin peşinde koşturmaktan.

korkmuyorum saldım valla=)

eyvah eyvah mı desek..Benim de inadına bu aralar hep cnm fast food, tatlı filan istiyo yemim diyorum ama yok aklımdan çıkmıyo:) bakalım nolcak

eyvah eyvah mı desek..Benim de inadına bu aralar hep cnm fast food, tatlı filan istiyo yemim diyorum ama yok aklımdan çıkmıyo:) bakalım nolcak

aynen öyle
dün kendi kendime aklma un helvasını düşürdüm
yaptım yedim kaynar kaynar oturdu mideme
hooopp kilo oldu tabi saat gece 10 da yersem=)

bakalım topik gösterecek sonumuzu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…