aslında eşim ertesi gün işe gideceği için çok fazla geçe kalmadan dışarı çıkabiliriz ama o noktada da kitleniyorum. sanatçılar otellere geliyorlar ama fiyat ve program için küçük bir araştırma yapmama rağmen anadolu yakası için hiç bişey bulamadım kulağınıza çalınan birşey oldu mu acaba şu sanatçı şurda çıkıcakmış gibi
Benim fikrim evde kalmak oluyor genelde.Yılbaşı gecesi malum içenler sarhoş olanlar birsürü kendini bilmez sokakta.. Eşim ben ve çağırdığımız yakın arkadaşlarımız güzel bir yemek yiyip eğleniyoruz.Hem paramız cebimizde kalıyor hemde sorunsuz bir gece oluyor :)
Benim fikrim evde kalmak oluyor genelde.Yılbaşı gecesi malum içenler sarhoş olanlar birsürü kendini bilmez sokakta.. Eşim ben ve çağırdığımız yakın arkadaşlarımız güzel bir yemek yiyip eğleniyoruz.Hem paramız cebimizde kalıyor hemde sorunsuz bir gece oluyor :)
ağlamak istiyorum babam hindi alıcakmış annemler emirvaki yaptılar bize gelirsiniz birlikte gireriz diye 9 senedir çıkıyoduk ama bu ilk yılbaşımız olduğu için çok hevesliydim napıcam ben şimdi yok desem arıza çıkarıyolar
kızlar bende yen,yılda eşime süpriz hoş bişeyler yapmak istiyorum ne biliyim küçük bi hediye pasta bişiler ama farklı bişiler yapmak istiyorum fikirlerinizi bekl,yorum kızlarrr