2013 e nasıl ve nerde girmeli ???

esd_04

S ('v') E
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
466
546
323
selam kızlar,

7 aylık evliyim ve ilk defa eşimle yeni yıla gireceğiz aklımda ise değişik hiç bir fikir yok.

nereye gitmeli yoksa evde mi kalmalı sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var yardım edin lütfeennnn...

İmkanınız varsa bence dışarıda kutlayın. Biz küçük bir ilçedeyiz mecburen evde

aslında eşim ertesi gün işe gideceği için çok fazla geçe kalmadan dışarı çıkabiliriz ama o noktada da kitleniyorum. sanatçılar otellere geliyorlar ama fiyat ve program için küçük bir araştırma yapmama rağmen anadolu yakası için hiç bişey bulamadım kulağınıza çalınan birşey oldu mu acaba şu sanatçı şurda çıkıcakmış gibi

Benim fikrim evde kalmak oluyor genelde.Yılbaşı gecesi malum içenler sarhoş olanlar birsürü kendini bilmez sokakta.. Eşim ben ve çağırdığımız yakın arkadaşlarımız güzel bir yemek yiyip eğleniyoruz.Hem paramız cebimizde kalıyor hemde sorunsuz bir gece oluyor :)

büyük bir ihtimalle öyle yapıcaz bizde doğru söylüyosun aslında hem ekonomikte olur

biz her sene evde kutlama yapıyoruz bu sene değişiklik olur inşallah.......

Son düzenleme:
ağlamak istiyorum babam hindi alıcakmış annemler emirvaki yaptılar bize gelirsiniz birlikte gireriz diye 9 senedir çıkıyoduk ama bu ilk yılbaşımız olduğu için çok hevesliydim napıcam ben şimdi yok desem arıza çıkarıyolar

ilk yılbaşınız bence dışarıda geçirin çok büyük bir plan yapmasanız da olur yani başbaşa olma yeter zaten sonra çoluk çocuk olur çıkamazsınız

kızlar bende yen,yılda eşime süpriz hoş bişeyler yapmak istiyorum ne biliyim küçük bi hediye pasta bişiler ama farklı bişiler yapmak istiyorum fikirlerinizi bekl,yorum kızlarrr

Dışarlarda başı boş insanlar dolu iken en güzel yeni yıl

Evde mis gibi sıcacık ve sevdiklerinle birlikte oluyor :90:

Bol bol eğlenmek gülmek coşmak kopmak :86::121::119::118:

yemek içmek çerezler çikolatalar cipsler kolalar :125::125::125:

bundan ötesi yok. valla..

geçen sene nişantaşındaydık yok yaw rezillik diyebilriim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…