canım bence çok takıntı haline getirme kilo meselesini ki zaten oldukça zayıfsın alsan fena olmaz yani...bu arada çok güzel öğün tavsiyesinde bulunmuşsun ama müsadenle birşeyi düzeltmek isterim bal eğer doğal balsa mutlaka tüketmeli çok faydalı zira eğer marketten alınmış yapay bal değilse bilindik doğal arı balı ise bence tüüketmekte fayda var her derde devadır
ohh maşalla yarasın bebeğine ben de bu sabah tartıldım 19+6 günlüğüz ve 66.6 kio 65le başlamıştım
Cnm pek te kolay bal bulunacağını düşünmüyorum
Kaç kiloyla hamile kaldın Cnm
83 le hamile kaldim simdi 80 kiloyum maximum 85 le doguma gitsem ne alaaa :26:
hamileliğimden beri sonunda 1 kilo almışım
gözün aydın canımalmaya başlayınca devamı geliyor ben de ilk başta almadım kilo sonra lamaya başladım bir baktım 1 kilo olmuş şimdi de toplam 2 kilo aldım
cnm kusura bakma yeni bakabildim pc ye sorunu yeni grdüm ben 48 ile hamile kaldım ama ilk 3 ay 46 ya düştüm şimdi 51 oldum ok şükür almak istiyorum kilo bu ikinci bebişim olcak inş ve ilk hamileleiğimde 18 kilo alıp 62 olduğum halde geriye hiç bişi kalmamıştı yani 50lili kilolarda kalmak istiyorum inş bukez biraz kalır:):)boy 1.63 buarada senin kaç kilolarımız yakın
hanımlar haftada ya da ayda ortalama kaç kilo alıyorsunuz ben 2 haftada 1 kilo almışım yani haftada yarım kilo oluypr sizce çok mu şu an 21+0 günlük hamileliğim şimdiye kadar toplam 2 kilo aldım
ben 5 kilo aldım anneme kalsa o bile az :) bence çok çok az almışsın çokta kasma kendini hamilelik en rahat yeme zamanı abartmamak kaydıyla
Kizlar banada 4 kilonun yolu gozuktu, hep 51-52'ye dogru cikiyordu kilom gunun degisik saatlerinde simdi 52 garanti :))
Boyum 1.60 49 kiloyla hamis kaldim. bugun 20+3 uz sanirim 3 kilo normal. Benimde anneme kalsa hic bisi almamissin yee biraz diyor aslinda surekli yiyorum ama ekmek pilav makarna fln pek aram yok zaten olanrinda bebise ir faydasi oldugunu dusunmuyorum..
tabi normal canım doktorlar her aya 1 kilo diyo ben 7 kiloyu bile geçtim sanırım toplamda..
Saglikli olsunlarda kac kilo aldigmiz onemli degil. Ben normalde TR donunce 2 haftada en az 4 kilo aliyorum bakalim az kaldi gelmemize Allah`in izniyle :)))
gel canım gel anne yemeklerı bambaska demi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?