2013 ekim anneleri kaç kilo ile hamiş kaldınız ve kilo durumunuz:)

Cnm pek te kolay bal bulunacağını düşünmüyorum

Cnm pek te kolay bal bulunacağını düşünmüyorum

doğru canım zaten makette filan töbeler olsun ki bulamazsın ama tanıdık bir yerse olabilir mesela köyden filan geliyorsa ki bizim öyle benim amcam arıcılık yapıyor ordan geliyor saf bal ben de haftada bir iki kere yiyim diyorum da unutuyorum zaten fazla aram yok

Kaç kiloyla hamile kaldın Cnm

cnm kusura bakma yeni bakabildim pc ye sorunu yeni grdüm ben 48 ile hamile kaldım ama ilk 3 ay 46 ya düştüm şimdi 51 oldum ok şükür almak istiyorum kilo bu ikinci bebişim olcak inş ve ilk hamileleiğimde 18 kilo alıp 62 olduğum halde geriye hiç bişi kalmamıştı yani 50lili kilolarda kalmak istiyorum inş bukez biraz kalır:):)boy 1.63 buarada senin kaç kilolarımız yakın

Son düzenleme:
hamileliğimden beri sonunda 1 kilo almışım

gözün aydın canım almaya başlayınca devamı geliyor ben de ilk başta almadım kilo sonra lamaya başladım bir baktım 1 kilo olmuş şimdi de toplam 2 kilo aldım

Son düzenleme:
gözün aydın canım almaya başlayınca devamı geliyor ben de ilk başta almadım kilo sonra lamaya başladım bir baktım 1 kilo olmuş şimdi de toplam 2 kilo aldım

göbiş göğüs poponun maşşaahı var
kilo almadığımı duyan şaşırıyodu bende pek sevindim

Bende yazayım kızlar...53 ile hamile kaldım şu an 56'yım..
Aslında ilk olarak folik asitler kilo aldırdı bana..48 kiloydum folikleri iç iç 53'e kadar geldim :) çok iştah açıyo folik asit maalesef....

günaydın kızlarrr bende 22. haftadayım 4 kilo almışım doktor çok iyi gidiyorsun dedi:)))inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bu süreci tamamlarız:)

Cnm ben 44 le hamile kaldim su an 47 oldum boyum 1.53 21+2 gunluk oldu kizim insallah istediğin gibi olur cnm

hanımlar haftada ya da ayda ortalama kaç kilo alıyorsunuz ben 2 haftada 1 kilo almışım yani haftada yarım kilo oluypr sizce çok mu şu an 21+0 günlük hamileliğim şimdiye kadar toplam 2 kilo aldım

hanımlar haftada ya da ayda ortalama kaç kilo alıyorsunuz ben 2 haftada 1 kilo almışım yani haftada yarım kilo oluypr sizce çok mu şu an 21+0 günlük hamileliğim şimdiye kadar toplam 2 kilo aldım

ben 5 kilo aldım anneme kalsa o bile az :) bence çok çok az almışsın çokta kasma kendini hamilelik en rahat yeme zamanı abartmamak kaydıyla

ben 5 kilo aldım anneme kalsa o bile az :) bence çok çok az almışsın çokta kasma kendini hamilelik en rahat yeme zamanı abartmamak kaydıyla

evet canım haklısın da ben çok zayıf hamile kalmadım ve çok zor kilo veren biriyim gerçi kilolu da sayılmam ama olsun dikkat etmekte fayda var birden bire çok kilo almaktan korkuyorum

Kizlar banada 4 kilonun yolu gozuktu, hep 51-52'ye dogru cikiyordu kilom gunun degisik saatlerinde simdi 52 garanti :))
Boyum 1.60 49 kiloyla hamis kaldim. bugun 20+3 uz sanirim 3 kilo normal. Benimde anneme kalsa hic bisi almamissin yee biraz diyor aslinda surekli yiyorum ama ekmek pilav makarna fln pek aram yok zaten olanrinda bebise ir faydasi oldugunu dusunmuyorum..

tabi normal canım doktorlar her aya 1 kilo diyo ben 7 kiloyu bile geçtim sanırım toplamda..

gel canım gel anne yemeklerı bambaska demi :)

Hemde nasil, meyve sebze tazecik ohh misss.. Simdiden liste yaptim gelince mutlaka yemem gerekenler diye :))
Alt tarafi ispanakli borek mesela yufka yokki hemen yapiyim, bende de yufka acicak ne zaman nede marifet var.. Ohhh balik salata kebab, kiraz erik, ayva tatlisi oooneler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…