18+3 üm ve 6 kilo almışım 45le hamile kalmıştım 51 olmuşum
Kis sende zayif hamis kalmiisin, buyn kac bence 51 normal minyon tiplide olsa bayan icin.. Bende 49 la hamis kaldim simdi 50-51 arasi ..
canım sen zayıf hamile kalmışsın demekki minyom tiplisin senin gibi olanlar doğumdan hemen sonra sanki doğum yapmamış gibi oluyor gayet fit oluyorlar takma o yüzden
valla kızlar boy kısa ama minyon tipliyim 1.50 boyum biraz fazla gibi gözüküo kilo alışım :)
valla canım aynen oyle 1 kılosu yuze kollara bacaklara gitse hadı 5 kılosu gobekte cok dert etmıyorum zaten doydugum kadar yiyorum :)kesin senin göbiş çıkmıştır şimdi tatlı tatlınapalım şimdi fazla mazla diyet mi yapalım yani keyfini sür canım diyet yapmak zorunda olmadığımız bir dönem insanın eline her zaman geçmiyor böyle zamanlar
gayet ortalama ve normal maşallah55 ile hamile kaldım 57 şuan kilom sanırım ortalama bir rakam bu.
48 ile başlayıp 46 ya düştüm şimdi 49 oldum
İkizlerime 17 haftalık hamileyim. 49 kiloyla hamile kaldım şuanda 57 kiloyum ama hiçbir değişiklik yok sadece biraz göbiş çıktı o kadar
ya kızlar kilo almaya başlayınca insan durduramıyormuş valla onu anladım ben de 1 kilo aldım hala da almaya devam ediyorum haftaya kontrolüm var daha fazla almamam lazım yoksa doktor uyarır valla eminim bundan çünkü bizim doktor kiloya takıyor...bu arada ayda kaç kilo almak lazım acaba en fazla
valla canım ben kilo almaya başladım durduramadım tam dedigin gibi oldu doktorlar her aya 1 kilo diyolar benim bildigim ama baen daha 5 ay olmadan 6 kilo alım
canım belik sen de son aylarda az kilo alırsın ki 6 kilo da çok değil yani geçen sene bir arkadaşım ilk4 ayında 7 kilo almıştı son aylarda Allahtan az aldı da aşağı yukarı 14 ile tamamlamıştı hamileliğini ee o da nermel kilo alımı neyse bebişler sğlıklı olsun da kilo sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?