2013 ekim anneleri kaç kilo ile hamiş kaldınız ve kilo durumunuz:)

18+3 üm ve 6 kilo almışım 45le hamile kalmıştım 51 olmuşum

canım sen zayıf hamile kalmışsın demekki minyom tiplisin senin gibi olanlar doğumdan hemen sonra sanki doğum yapmamış gibi oluyor gayet fit oluyorlar takma o yüzden

Kis sende zayif hamis kalmiisin, buyn kac bence 51 normal minyon tiplide olsa bayan icin.. Bende 49 la hamis kaldim simdi 50-51 arasi ..

canım sen zayıf hamile kalmışsın demekki minyom tiplisin senin gibi olanlar doğumdan hemen sonra sanki doğum yapmamış gibi oluyor gayet fit oluyorlar takma o yüzden

valla kızlar boy kısa ama minyon tipliyim 1.50 boyum biraz fazla gibi gözüküo kilo alışım :)

valla kızlar boy kısa ama minyon tipliyim 1.50 boyum biraz fazla gibi gözüküo kilo alışım :)

kesin senin göbiş çıkmıştır şimdi tatlı tatlı napalım şimdi fazla mazla diyet mi yapalım yani keyfini sür canım diyet yapmak zorunda olmadığımız bir dönem insanın eline her zaman geçmiyor böyle zamanlar

valla canım aynen oyle 1 kılosu yuze kollara bacaklara gitse hadı 5 kılosu gobekte cok dert etmıyorum zaten doydugum kadar yiyorum :)

İkizlerime 17 haftalık hamileyim. 49 kiloyla hamile kaldım şuanda 57 kiloyum ama hiçbir değişiklik yok sadece biraz göbiş çıktı o kadar

İkizlerime 17 haftalık hamileyim. 49 kiloyla hamile kaldım şuanda 57 kiloyum ama hiçbir değişiklik yok sadece biraz göbiş çıktı o kadar

maşallah canım Allah ikizlerini size bağışlasın..ikiz gebelikte kilo alımı daha farklı oluyor sanırım tekli gebeliğe göre

ben de yazayım kilomu. 57-58 kilo ile hamile kaldım. iki hafta önce dr a gittiğimzde 62çıktım birazcık da küsüratı vardı. boyum da 163.ben de doğuma kadar 70 i geçmesem diyorum

benim boyum 1.70 58 kiloyla başladım şimdi 62 kiloyum.ama ilginçtir bu 4 kilonun 2.5 kilosunu ilk üç ay aldım:))

bende 41 kılo ıle hamıle kaldım suan 48 kıloyum boyum 1.60 kızımda 20 kılo almıstım hamılelıgım boyunca dogumdan sonra gerı gıtmıstı buarada kızımda da ekım annesıydım bu gebelıgımde de ekım annesıyım ıstesem ayarlayamam :)

ya kızlar kilo almaya başlayınca insan durduramıyormuş valla onu anladım ben de 1 kilo aldım hala da almaya devam ediyorum haftaya kontrolüm var daha fazla almamam lazım yoksa doktor uyarır valla eminim bundan çünkü bizim doktor kiloya takıyor...bu arada ayda kaç kilo almak lazım acaba en fazla

valla canım ben kilo almaya başladım durduramadım tam dedigin gibi oldu doktorlar her aya 1 kilo diyolar benim bildigim ama baen daha 5 ay olmadan 6 kilo alım

valla canım ben kilo almaya başladım durduramadım tam dedigin gibi oldu doktorlar her aya 1 kilo diyolar benim bildigim ama baen daha 5 ay olmadan 6 kilo alım

canım belik sen de son aylarda az kilo alırsın ki 6 kilo da çok değil yani geçen sene bir arkadaşım ilk4 ayında 7 kilo almıştı son aylarda Allahtan az aldı da aşağı yukarı 14 ile tamamlamıştı hamileliğini ee o da nermel kilo alımı neyse bebişler sğlıklı olsun da kilo sorun değil

aynen canım

ya kızlar ben 5.ayıma girdim hala hamile olduğum anlaşılmıyor.nerde bu bebek diyolar.doktor da gelişimi haftasına uygun diyor.off bu aralar buna takmış durumdayım (
tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen ?

ben daha hiç kilo almadım hala aynıyım
ama karnım çok büyüdü ve popom çıktığı için almışım gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…