- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #2.141
inş canım bakalım hayırlısı artık sizde durumlar nasılmaşallah canım büyük ihtimal ayın sonuna doğru yürür kuzun
duvarlara tutunup tunup gidiyor çok az ayakta kalıp pat düşüyor..düşünce birdha kalkmıyor korkuyor emekliyor hemeni
inş canım bakalım hayırlısı artık sizde durumlar nasıl
hım bizimki de her bulduğu yere çıkıyo...dediğin gibi bazen tekrar yapmaya korkuyo bazen bir kaç kez deniyo.....bi de biz aa duruyo falan deyince heyecanlanıyo....görmezden gelmek lazım.....ama dayanamıyor insan öle görünce..duvarlara tutunup tunup gidiyor çok az ayakta kalıp pat düşüyor..düşünce birdha kalkmıyor korkuyor emekliyor hemen
aynen öyle canım her yaptıgı hareket sanki bizimki tek yapıyormuş gibi geliyor biz ondan fazla heyecanlanıyoruz :)canım birde oğlum kanin (köpek dişi) 15–21. ay çıkıyor normalde benim oğlum dişleri çıkardı normal mi?hım bizimki de her bulduğu yere çıkıyo...dediğin gibi bazen tekrar yapmaya korkuyo bazen bir kaç kez deniyo.....bi de biz aa duruyo falan deyince heyecanlanıyo....görmezden gelmek lazım.....ama dayanamıyor insan öle görünce..
oğlu 10 ayını tamamladığı halde diş çıkarmayan anneye , tam da adamına sordun....... diş ne ki o nasıl bişi biz hiç görmedik.....aynen öyle canım her yaptıgı hareket sanki bizimki tek yapıyormuş gibi geliyor biz ondan fazla heyecanlanıyoruz :)canım birde oğlum kanin (köpek dişi) 15–21. ay çıkıyor normalde benim oğlum dişleri çıkardı normal mi?
canım benim oğlumda geç çıkarda daha 1 hafta oldu nerdeyse 4 diş birden attı :)) seninkide öyle olur kesin , bizde nerde bu diş diyip duruyordukoğlu 10 ayını tamamladığı halde diş çıkarmayan anneye , tam da adamına sordun....... diş ne ki o nasıl bişi biz hiç görmedik.....şaka bi yana bilgim yok canım ya....
hımmm öle diyorlar birden hepsi çıkar diye bakalım heyecanla bekliyoruz.....canım benim oğlumda geç çıkarda daha 1 hafta oldu nerdeyse 4 diş birden attı :)) seninkide öyle olur kesin , bizde nerde bu diş diyip duruyorduk
bu arada forumun bu halini hiç sevemedim herkes gibi alıntılanan msjın linki otomatik açılmıyor kopyala yapıştır yapıyoruz umarım düzelir işimiz zor böyle
kızlar bebişi yürüyen var mı? aramızda
evet canım dediğin gibi hızlılar sanırım yaramazlıktada sınır tanımıyorlarbizde de durumlar ayni ayakta 10 sn kadar duruyo sonra dusuyo ben cok ustelemiyorum kendi haline biraktim artik ne zaman yururse hayirlisi...ama az kaldi gibi, duydum ki kizlar daha erken yururmus ama ekim bebekleri hizli cikti cogu yurumek uzere masAllah)
woww değişik planlarbenimkindede hiç çaba yok ama dizlerinin üstünde dik duruyo belli bir süre sağolsun terstir biraz emekledikten sonra oturdu kendisi şimdide dizlerinin üstünde yürümeyi planlıyo olabilir zaten bacaklarıma yapışmaktan beraber yürüyoruz sürekli koltuklara çıkıp inmeyi çok seviyo değişik planları var şu aralar koltuktan beşiğe atlamayı düşünüyo mesela ben erken yürüyeceğini hiç düşünmüyorum ya yaşını karşılar yada yaşından sonra yürür ama bir yere dayanınca ters dönüp ayakta duruyo öylede daha hiç çabası yok emeklemekten memnun sulu gözlü hatunun zeynebi ayakta durmaya çabalıyomuş durumlar ne ona sormak lazım
evet canım dediğin gibi hızlılar sanırım yaramazlıktada sınır tanımıyorlar
woww değişik planlarbaksen senin minike şimdiden planlar peşinde yandın canım sen
söylemez olaydım bugün uygulamaya geçti ama beşiğin yan tarafı birazcık yüksek koltuğun kenarından ayakları kaydı heralde havada asılı kalmış
Hihiiii yesinler onu, benim kide üst komşunun çocugu bizdeydi giderken kapıyı aralık bırakmış benimkide peşinden, üst komşuya çıkmış ben şoka girdim sen nasıl çıktın onca merdiveni
hemde nasıl çekerdim deli olurdum kesin öyle korktum kihuuuuuuu seninki hepten uçmuş nasıl çıkmış o kdr merdiveni düşmeden Allah korumuş valla düşse fena vicdan azabı çekerdin
oglum bu ara cok agliyo resmen krizlere giriyo huyu suyu degisti neden oldu anlamadim. benzer durumu yasayan var mi?
benimki bazen ağlama krizi demeyelimde ağlıyo yani sebebini bilmiyorum bazende gece uykusunda ağlama krizi geçiriyor sonra susup tekrar uykuya dalıyo mızmızlık desen hep mızmız
ahh bende bi sebebini bilsem....seninkinin istahi ne durumda oglusum sanki zayifliyo ya da boyu mu uzuyo bilmiyorum eskisi gibi tombik degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?