• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Adi nazli olsaymis desene:-) bizimkinde de naz var ya sorma. Hala emiyo ve cok duskun bakalim ramazan da ne yapacaz. Konusmaya basladi mi seninki?
maşallah canım biz kestik memeden :KK61:
evet canım hiç susmuyor iki gün önce cümle kurdu anne bak dedi bir mutlu anlatamam:KK200::KK37:
bizde babasıyla keşke nazlı koysaydık dedik senin bebiş nasıl canım:KK25:

maşallah canım biz kestik memeden :KK61:
evet canım hiç susmuyor iki gün önce cümle kurdu anne bak dedi bir mutlu anlatamam:KK200::KK37:
bizde babasıyla keşke nazlı koysaydık dedik senin bebiş nasıl canım:KK25:

İyi canim cok sukur bizimki cumle falan kuramiyo daha, kilosu 13 tu en son.Erken degil mi sutten kesmek icin ve zor olmadi mi ben simdiden kara kara dusunuyorum.

İyi canim cok sukur bizimki cumle falan kuramiyo daha, kilosu 13 tu en son.Erken degil mi sutten kesmek icin ve zor olmadi mi ben simdiden kara kara dusunuyorum.
evet canım erken ama ben rahatsızlıktan dolayı mecbur kaldım 3 gün çok acı oldu gögsümde ama sonra geçti o kadar zorlanmadım.canım sen bebiş emmeyi bırakana kadar emzir:KK51:biz bayadır kilomuza bakmadık

evet canım erken ama ben rahatsızlıktan dolayı mecbur kaldım 3 gün çok acı oldu gögsümde ama sonra geçti o kadar zorlanmadım.canım sen bebiş emmeyi bırakana kadar emzir:KK51:biz bayadır kilomuza bakmadık

Hmm gecmis olsun ben de hemen kesmek istemiyorum zaten bakallim artik hayirlisi ne kadar alsa o kadar iyi tabi. Cok zayif olmadikca kilo o kadar onemli degil diger gelisimleri daha onemli

Ben de bir ekim annesiyim.11..11.5 kilo arasında kızım.ememedi malesef. Şimdi yoğun olarak çişi bırakma problemimiz var.15 gündür uğraşıyorum. İnş bu ay biticek..

kızlar bebeklerinizin diş temizliğini nasıl yapıyosunuz fırcalamaya basladınız mı yoksa daha erken mi bilemiyorum çürümesinden korkuyorum

Ayyy burda kimler var kimler... Kızlar, annecikler... En güzel günlerimizin dert ortakları. Ne var ne yok? NAsılısnz? Bebişler nasıl? Tüm yazışmalarınızı okuyamadım ama 2. ye hamile olanlar var mı?

Back
X