2013 ekim anneleri neredesiniz

Sağolasın canım.. Ayakta duruyorsa başlar canım. Ellerini bırakıyor sürekli. Pat yere düşüyor.. Bazen bır ıkı adım.. Öyle yani.. Dün akşam salıncak kurduk cadıya. Çok sevindi bu sabah görünce.. :) İyi oldu valla.
Bakalım bundan da sıkılacak mı? Parktan zar zor cıkarıyorduk..
Kan ilacını da içirmiyorum artık ben.. Kan tahlili yaptırıcam da bir türlü yaptıramadım. Sorun yaşamıştım sağlık ocagı personelıyle.. Başka sağlık ocagına gidiyorum şimdi. Mersinde de dün yagmur yagdı. Nasıl sevindim anlatamam. Serinledi biraz. Uzun kolla uyudu kızım :)

Hayirli bayramlar canim seni de kizini da opuyorum. Sen salincagi nasil kurdun? Bende dusunuyordum da kiraci oldumuz icin duvarlara delik acilacak diye vazgectim senin salincak portatif mi nasil bisey ve nerden aldin cunku benim ogluma da lazim oyle bisey oyalanmasi lazim yoksa surekli pesindeyim bide senin aldigin havuzun kenarlari yuksek mi oglum icindeyken disari cikmasini istemiyorum en azindan temizligimi rahat yapayim onun icinde oynarken aklim kalmaz sizinkinin yuksekligi ne kadar?

Hayirli bayramlar canim seni de kizini da opuyorum. Sen salincagi nasil kurdun? Bende dusunuyordum da kiraci oldumuz icin duvarlara delik acilacak diye vazgectim senin salincak portatif mi nasil bisey ve nerden aldin cunku benim ogluma da lazim oyle bisey oyalanmasi lazim yoksa surekli pesindeyim bide senin aldigin havuzun kenarlari yuksek mi oglum icindeyken disari cikmasini istemiyorum en azindan temizligimi rahat yapayim onun icinde oynarken aklim kalmaz sizinkinin yuksekligi ne kadar?

Sağol canım. Sana da hayırlı bayramlar.. Ben de sizi öpüyorum.. Biz de kiracıyız canım.. Salıncagı eşim farikaya yaptırdı, kendisi kurdu. Parkta olan salıncaklardan bizimkisi. Plastik. İplerini de halattan yaptı.. Tavana iki delik deldi. Sonra aparatlarını taktı. Sadece salıncagı yaptırdı. Geri kalan parçaları koçtaştan falan aldı..
Ama salıncağı büyük boy almış. İçinden alt tarafından düştü kızm bi kere. Eger küçük olsa süper. Büyk rahatlık.
Sallıycaksın işini yapcaksın,ohh. Ama kızım çok hiperaktif sağa dönüyo sola dönüyo, salıncak büyük oldugu için aşagıya kayıyo. Ben yanındayken sallıyorum. Çok seviyor. Hiç bıkmadı.. İnternette de hazırları satılıyo.55 tl civarında. İkinci elleri de burada satılıyo.15 tlye gördüm geçenlerde.. Havuzun içi yüksek değil canım. Çok alçak..1 karış falandır.
Aslında size uygun bir şey biliyorum ben. Adını bilmiyorum. Oyun çiti galiba.. Etrafı kople çevrili oyun alanı..
Ben temizlik yaparken neredeysem kızımı da yanıma alıyorum artık. Bir de laptoptan niloyayı açıyorum çok sevıyor. Başından ayrılmıyor. Ama tvden izletmiyorum. Duvar ünitemiz çok tehlikeli. Tv açık değilken oyuncaklarıyla oynuyo.
Farklı şeyler veriyorum eline. Oyuncak olmayan :)) Daha çok seviyo..

Nazlı CNm sizinde Bayramınız mübarek olsun.bebişin nasıl sen nasılsın?
Sare CNm seninde bayramın mübarek
Olsun.kızın nasıl sen nasılsın?evet pek uğramıyorum topikimiz boş diye

Kızlar sizin bayramınızda mübarek olsun
Hepinizin:oops:kız annneleri benişinizin
Boyu kaç?

Boyu kaç?

İyiyiz cnm çok şükür. Sen nasılsın? Grip devam ediyor mu?
Tatlı kızın nasıl? Kilosu kaç? Neler yiyo, neler yemiyo?
Boyumuz kısa bizim canım. 72cm di..

İyiyiz cnm çok şükür. Sen nasılsın? Grip devam ediyor mu?
Tatlı kızın nasıl? Kilosu kaç? Neler yiyo, neler yemiyo?
Boyumuz kısa bizim canım. 72cm di..
Gribi 3 günde atlattık CNm şükür.
Kızım iyi CNm bol bol yaramazlık yapıyor:KK45:canımı okuyor.kilomuz 3 aydır bakılmadı en son 8,5 tu.bizimkide 70 cm
Dr kısa dedi 72 olması gerekmiş:KK54:onun için bir ampul d vitamini vericez.
Saeeciğim senin kız ne kadar tatlı çok güzel maşallah:nazar:allah nazarlardan korusun

Sağol canım. Sana da hayırlı bayramlar.. Ben de sizi öpüyorum.. Biz de kiracıyız canım.. Salıncagı eşim farikaya yaptırdı, kendisi kurdu. Parkta olan salıncaklardan bizimkisi. Plastik. İplerini de halattan yaptı.. Tavana iki delik deldi. Sonra aparatlarını taktı. Sadece salıncagı yaptırdı. Geri kalan parçaları koçtaştan falan aldı..
Ama salıncağı büyük boy almış. İçinden alt tarafından düştü kızm bi kere. Eger küçük olsa süper. Büyk rahatlık.
Sallıycaksın işini yapcaksın,ohh. Ama kızım çok hiperaktif sağa dönüyo sola dönüyo, salıncak büyük oldugu için aşagıya kayıyo. Ben yanındayken sallıyorum. Çok seviyor. Hiç bıkmadı.. İnternette de hazırları satılıyo.55 tl civarında. İkinci elleri de burada satılıyo.15 tlye gördüm geçenlerde.. Havuzun içi yüksek değil canım. Çok alçak..1 karış falandır.
Aslında size uygun bir şey biliyorum ben. Adını bilmiyorum. Oyun çiti galiba.. Etrafı kople çevrili oyun alanı..
Ben temizlik yaparken neredeysem kızımı da yanıma alıyorum artık. Bir de laptoptan niloyayı açıyorum çok sevıyor. Başından ayrılmıyor. Ama tvden izletmiyorum. Duvar ünitemiz çok tehlikeli. Tv açık değilken oyuncaklarıyla oynuyo.
Farklı şeyler veriyorum eline. Oyuncak olmayan :)) Daha çok seviyo..

Canim sen de bagla iple salincaktayken aslinda buyuk olmasi daha iyi uzun sure kullanir ben de arastirayim 55 tl ise cok uygunmus ama malesef ilcedeyim burda koctaş yok bakim belki buyuk marketlerde olur. Canim oyun citine baktim kucukmus ve yuksekligi de az o yuzden int.ten sisme derin havuz gordum aradigim tarz bisey bulursam alirim ins hem icinden cikamaz hem de baya buyuk rahatlikla icinde oynar internette baktiklarimin fiyati ucuk malesef. Ben de temizlik yaparken yanima aliyorum canim ama bi yandan ben temizlerken bi yandan o da geri dagitiyo ortaligi anlicagin yapamiyorum:-) evet canim cogu bebegin oyuncaklar ilgisini pek cekmiyo hala, bosuna aliyoruz o kadar :)

Boyu kaç?

Oglumun rahati pek yok bu ara gecen gun sabah atesi vardi aglama krizine girdi resmen, ates dusurucu verdim oyle biraz sakinlesti dr.a gittik disten olabilir dedi on disleri cikarken hic sıkıntı cekmedik arka disler zormus galiba ins hayirlisiyla cikarirlar ne zormus Rabbim hepimize yardim etsin. Zeynep nasil oldu bayrami yasayabildi mi?

Canim sen de bagla iple salincaktayken aslinda buyuk olmasi daha iyi uzun sure kullanir ben de arastirayim 55 tl ise cok uygunmus ama malesef ilcedeyim burda koctaş yok bakim belki buyuk marketlerde olur. Canim oyun citine baktim kucukmus ve yuksekligi de az o yuzden int.ten sisme derin havuz gordum aradigim tarz bisey bulursam alirim ins hem icinden cikamaz hem de baya buyuk rahatlikla icinde oynar internette baktiklarimin fiyati ucuk malesef. Ben de temizlik yaparken yanima aliyorum canim ama bi yandan ben temizlerken bi yandan o da geri dagitiyo ortaligi anlicagin yapamiyorum:-) evet canim cogu bebegin oyuncaklar ilgisini pek cekmiyo hala, bosuna aliyoruz o kadar :)

Durmaaazz baglanmaz bizimkisi cok cadı.. Babası da uzun süre kullanalım diye büyük almış. Canım koçtaştan aparatlarını almış sadece. Salıncak komple nette var. Ben arastırdım baya. Pilsan markaydı begendiğim hatta.. Sen de bak incele.
Yüksek havuz bulursan cok faydasını görürsün bence. Benim kzıım içinde oynuyo. Dışarı çıkıyo.Tekrar giriyo. Zaten cok uzun süre oynamalarını beklememeliyiz.. çok zor.. Temizlik zor tabi yanımızda olunca. Gece yapmak iyi oluyo.Benım kızım erken yatıyo..Gündüz süpürürsem gece yerleri siliyorum tozları alıyorum.. Camasır, ütü hepsi gece.. İyi oluyo.. 4
Dediğin gibi oyuncaklar boşuna. En son aktivite masası aldık ehh işte fazla olmasa da oynuyo. Babası bu son oyuncagımız dedi.İkiş gün sonra masal anlatan nınnı söyleyen kuzu aldık. Yaa inanır mısın yüzüne bile bakmıyo. En sevmediği oyuncağı o oldu. Doğum günleri yaklaşıuyo minnakların.. Bebişi yürüyen var mı acaba?

Gribi 3 günde atlattık CNm şükür.
Kızım iyi CNm bol bol yaramazlık yapıyor:KK45:canımı okuyor.kilomuz 3 aydır bakılmadı en son 8,5 tu.bizimkide 70 cm
Dr kısa dedi 72 olması gerekmiş:KK54:onun için bir ampul d vitamini vericez.
Saeeciğim senin kız ne kadar tatlı çok güzel maşallah:nazar:allah nazarlardan korusun

İyi bari cnm sevindim.. Bebişe de bulaşır zor yaa..
Hastalık gelmesin, cokzor. Sağlığımızın değerini bilelim..
Ben düzenl her ay gidiyordum. Sağlık ocagıyla ilgili problemlerım cıktı.
Şikayete kadar gitti. Karakola kadar gidip şikayetçi oldum o derece yani..
Ben de boyundan net emin değilim. Sağlık ocagındaki aletle kendim ölçtüm :)
kılo 9.300 dü. D vitamını vermıyorum 2 ay oldu. Gecen gün aldık. Bizim cadı şişeyi fırlattı kırdı.
Yenisini almadım daha.. Ferrumu da vermıyorum :(( Dr.a götürmek istıyorum. Herseyıne bakılsın..
Dr.umuzu da değiştiricem.5. doktor olacak bu. Amiin cnm cümlemizin bebişini inşaAllah..
MaşaAllah senin bebişin de çok tatlı.. Bizimkini yolda, markette, caddede, sokakta,mağazada her gören çok sevıyo. O da aşırı sevdiriyo kendisini. Pis Pis sırıtıyo:)) Dün magaza görevlisi kız gel dedi. Bebebk arabasından kollarını uzattı kıza gitti.
Benle alakası yok :)
Doğum günleri yaklaşıyoo.. 1 sene nasıl da cabuk geçti.. Durmadan eski foto ve videolarına bakıyorum :))

Durmaaazz baglanmaz bizimkisi cok cadı.. Babası da uzun süre kullanalım diye büyük almış. Canım koçtaştan aparatlarını almış sadece. Salıncak komple nette var. Ben arastırdım baya. Pilsan markaydı begendiğim hatta.. Sen de bak incele.
Yüksek havuz bulursan cok faydasını görürsün bence. Benim kzıım içinde oynuyo. Dışarı çıkıyo.Tekrar giriyo. Zaten cok uzun süre oynamalarını beklememeliyiz.. çok zor.. Temizlik zor tabi yanımızda olunca. Gece yapmak iyi oluyo.Benım kızım erken yatıyo..Gündüz süpürürsem gece yerleri siliyorum tozları alıyorum.. Camasır, ütü hepsi gece.. İyi oluyo.. 4
Dediğin gibi oyuncaklar boşuna. En son aktivite masası aldık ehh işte fazla olmasa da oynuyo. Babası bu son oyuncagımız dedi.İkiş gün sonra masal anlatan nınnı söyleyen kuzu aldık. Yaa inanır mısın yüzüne bile bakmıyo. En sevmediği oyuncağı o oldu. Doğum günleri yaklaşıuyo minnakların.. Bebişi yürüyen var mı acaba?

Erken uyusa butun isimi gece yapardim ama yok canim bak bu saat olmus daha yeni uyudu sabah da 9-10 gibi uyaniyo yani beraber uyuyup uyaniyoz sayilir. Sen baya masa, salincak, falan dosedin ohh ileriye yatirim olur ne guzel yapmissin. Yuruyen yok canim sanirim bi aya kadar ancak baslarlar gibi geliyo hayirlisi bakalim heyecanla bekliyoruz. Kac disiniz vardi sizin?

Kopek disi ve arka disler cok zor cikarmis canim ayni durumu yasayan varmi acaba? On disler patladigini bilmezdim bile bi bakardim patlamis ama simdi cani yaniyo yavrumun sizde durumlar nasil?

Oglumun rahati pek yok bu ara gecen gun sabah atesi vardi aglama krizine girdi resmen, ates dusurucu verdim oyle biraz sakinlesti dr.a gittik disten olabilir dedi on disleri cikarken hic sıkıntı cekmedik arka disler zormus galiba ins hayirlisiyla cikarirlar ne zormus Rabbim hepimize yardim etsin. Zeynep nasil oldu bayrami yasayabildi mi?
Geçmiş olsun cnm ama dişten ateş olmaz
Grip geçiriyordur bence hiç ilaç verme.amin cnm,Zeyneb bol bol yaramazlık yaptı bayramda gezdi:KK46:ama
Çok sıkılıyor dışarda uyumuyor yav:mad:
O yüzden dışarı pek çıkamıyorum:cool:

İyi bari cnm sevindim.. Bebişe de bulaşır zor yaa..
Hastalık gelmesin, cokzor. Sağlığımızın değerini bilelim..
Ben düzenl her ay gidiyordum. Sağlık ocagıyla ilgili problemlerım cıktı.
Şikayete kadar gitti. Karakola kadar gidip şikayetçi oldum o derece yani..
Ben de boyundan net emin değilim. Sağlık ocagındaki aletle kendim ölçtüm :)
kılo 9.300 dü. D vitamını vermıyorum 2 ay oldu. Gecen gün aldık. Bizim cadı şişeyi fırlattı kırdı.
Yenisini almadım daha.. Ferrumu da vermıyorum :KK43:( Dr.a götürmek istıyorum. Herseyıne bakılsın..
Dr.umuzu da değiştiricem.5. doktor olacak bu. Amiin cnm cümlemizin bebişini inşaAllah..
MaşaAllah senin bebişin de çok tatlı.. Bizimkini yolda, markette, caddede, sokakta,mağazada her gören çok sevıyo. O da aşırı sevdiriyo kendisini. Pis Pis sırıtıyo:)) Dün magaza görevlisi kız gel dedi. Bebebk arabasından kollarını uzattı kıza gitti.
Benle alakası yok :)
Doğum günleri yaklaşıyoo.. 1 sene nasıl da cabuk geçti.. Durmadan eski foto ve videolarına bakıyorum :))
Hayırdır CNm ne oldu ki:KK51:Haklısın CNm sağlık çooook değerli.cnm sakın d vitaminini Sakın ihmal etme günde 5 damla muhakkak ver zaten bir Yaşında
Bırakacağız.demir ilacını ben hiç vermedim gereksiz çünkü kansıLık yokki
Onun yerine kırmızı et yediriyorum.sağol
Tatlım bizimki kimseye gitmiyor ağlıyor:KK70:eşimin arkadaşını görür Görmez ağlıyor.gerçekten çok acele geçti bir yandan büyüsün bir yandan hiç büuümesin istiyorum :KK53:

Geçmiş olsun cnm ama dişten ateş olmaz
Grip geçiriyordur bence hiç ilaç verme.amin cnm,Zeyneb bol bol yaramazlık yaptı bayramda gezdi:KK46:ama
Çok sıkılıyor dışarda uyumuyor yav:mad:
O yüzden dışarı pek çıkamıyorum:cool:

Sagol canim yok zaten vermiyorum alternatif tiptan yararlanmak en mantiklisi. Genelde cocuklar disariyi sever aslinda demek ki senin ki evcimen.

Öyle galiba:KK54:sizin kaç dişiniz var cnm?bebiş herkeze gidiyor mu?
Sen antepteydin dimi :KK64:

8.disimiz patlamak uzere canim sizin kac tane? Yok canim tanimadigina mumkun degil gitmez aglar ama alistiktan sonra yakinlasiyo simdilik boyle. Evet antepteyim memlekete gidemedik nasipte yokmus sen ordasin galiba.

8.disimiz patlamak uzere canim sizin kac tane? Yok canim tanimadigina mumkun degil gitmez aglar ama alistiktan sonra yakinlasiyo simdilik boyle. Evet antepteyim memlekete gidemedik nasipte yokmus sen ordasin galiba.
bizimde aynı canım 8.diş patlamak üzere
bizimki ben olunca babasına bile gitmiyor.Mesela birşey olsa babasından biliyor:KK70:kızlar
babaya düşkün derler ama bizimki anneci.yok canım bende gidemedim kısmet olursa
seneye gideceğim.bebişin yemek yemesi nasıl cnm.bir yaş aşısında çok ağlıyormuş:eek:
korkuyorum zaten herkesden korkuyor birde aşı yaparsa iyice korkar

bizimde aynı canım 8.diş patlamak üzere
bizimki ben olunca babasına bile gitmiyor.Mesela birşey olsa babasından biliyor:KK70:kızlar
babaya düşkün derler ama bizimki anneci.yok canım bende gidemedim kısmet olursa
seneye gideceğim.bebişin yemek yemesi nasıl cnm.bir yaş aşısında çok ağlıyormuş:eek:
korkuyorum zaten herkesden korkuyor birde aşı yaparsa iyice korkar

Erkek cocugu da anneye duskun derler bizimki tam bi babaci bazen babadan bana gelmez sahtekar cocuk:-) buyuyunce durumlar degisir mi bilmem. Ya cok tuhaf bi yemek dongumuz var canim bazen butun yemeklere karsi soguyo herseyi reddediyo bi donem yogurt yerken bi donem asla istemiyo simdilik bazi yemekleri yedirebiliyorum cok kati olmadigi surece sorun yok katilik orani dusuk ve putursuz olanlari tercih ediyo tabi mutlaka lezzetli olmali:-) sebzelerle aramiz yok malesef. Zeyneb stahliydi galiba simdi nasil?
Canim daha onceki asilar da pek sorun yasanmadi bu ay ki asi agirmi acaba ne gibi yan etkisi var? Cunku kizamik 9 aylikken yaptirmistik cok sukur sorun olmadi ins rahat atlatiriz hepimiz.

büyüyünce değişir diyorlar bakalım babaya düşkün olsun
sürekli kucağımda peşim de Babasından kaçıyor resmen
tabi elinde yemek olunca beni satıyor. Bizimki ne bulursa
yiyor bir tek yoğurt sevmiyor bende pilavla karıştırıp veriyorum
günde 600 ml süt ve süt ürünleri tüketmesi şart
birde et...buna çok dikkat ediyorum.4 tane aşı yapıyorlar
canım arkadaşım dedi çok ağlıyormuş.

Back
X