2013 ekim anneleri neredesiniz

Ben de sendenim. Hatıra olsun diye hazırlıklarımı yapıp foto çekcektim dogum gününde. Diş bugdayı yaptıgımızda istanbuldaydık. Çok ugrastım. Çok emek verdim. Herseyi kendim yaptım. Yazılar, kurdeleler, cıktılar, fotolar.. Orada akrabalarIımız,arkadaşlar, cok kalabalığız. Burada kımsem yok ama ailem gelıyo Allah kısmet ederse kızımın dogum gunune. Ben başladım hazırlıklara yine.. Kızımı uyutuyorum, geçiyorum iş başına :)
biz plan yapmadık Cnm yarın doğum
günümüz 1 yaş bitecek.ben birde ders
çalıştığım için kızım uyuyunca hiç hazırlık
yapamıyorum daha yeni uyudu geç olmasaydı ders calisacaktim :-)

kızlar kızım beni babasından
kıskanıyor babası sarilinca eliyle
yitiyor bağırıyor:-) kızım bana çok
düşkün.bıcı bici demesi çoook tatlı
anne olmak ne güzel

ben tvyi kullanmadigimiz kızından uzak
odaya koydurdum.kismetse bu cuma
tvyi kökten kapdiricam :-)bende kesin
izletmem dedim qma kimse inanmadi

Ohh en güzeli... Ben en başlarda çok ugrastım, eşim de öyle.. Hiç izlettirmiyorduk.
Aşırı kitap düşkünüyüm. kİTAP okmakla geçiriyordum zamanımı..
Zamanla evde tek başıma kalmaktan, sıkılmaktan..
En güzeli kaldırmaakk.. Bizim kız tvmizi halletti. Çerceveyi kırıp tv ye vura vura ekranı halletmiş..

biz plan yapmadık Cnm yarın doğum
günümüz 1 yaş bitecek.ben birde ders
çalıştığım için kızım uyuyunca hiç hazırlık
yapamıyorum daha yeni uyudu geç olmasaydı ders calisacaktim :-)

kızlar kızım beni babasından
kıskanıyor babası sarilinca eliyle
yitiyor bağırıyor:-) kızım bana çok
düşkün.bıcı bici demesi çoook tatlı
anne olmak ne güzel

Yeni mi uyudu:KK57:inamıyorum.. Hep mi öyle geç yatıyo.
Allah yardmcın olsun sana da zhinaçıklığı versin..
Hehe.. Kıskanıyo demek bızdık. Ne güzel :)) Kıskanılıyosun..
Anne olmak zaman geçtikçe daha da güzel bir hal alıyor..
Sarılınca, kucagıma yatınca dünyalar benim oluyo.. :) Çok harika bir duygu..
Rabbim isteyen herkese yaşatsın..

Ohh en güzeli... Ben en başlarda çok ugrastım, eşim de öyle.. Hiç izlettirmiyorduk.
En güzeli kaldırmaakk.. Bizim kız tvmizi halletti. Çerceveyi kırıp tv ye vura vura ekranı halletmiş..
kitap okuman çok güzel:-)
demekki tvyi evde istemiyor :-)

Yeni mi uyudu:KK57:inamıyorum.. Hep mi öyle geç yatıyo.
Allah yardmcın olsun sana da zhinaçıklığı versin..
Hehe.. Kıskanıyo demek bızdık. Ne güzel :)) Kıskanılıyosun..
Anne olmak zaman geçtikçe daha da güzel bir hal alıyor..
Sarılınca, kucagıma yatınca dünyalar benim oluyo.. :) Çok harika bir duygu..
Rabbim isteyen herkese yaşatsın..
amin canım.gerçekten büyüdükçe
daha sevimli oluyorlar.biz uyumadan
uyumuyor :-) canımı çıkarıyor

Slm cnm. İyiyiz sağol siz nasılsınz? Bebişin nasıl? Büyüdüler artık. Bebişlikten de çıktı bu bızdıklar..
Bizim 24 ekim. Aslında 23 Ekım 00:00 :) 24 e girerken :)
Tam yürümüyor ama koltuklardan karsıdan karsıya gidiyor. İki gündür baya adımlarını arttırdı masaAllah..
Koşa koşa yürüyo bir de çok komik. Aceleci hep düşüyor.. Bizim altta 3 dişimiz var.4. çıkıyor o kadar.
Çenesine maşaAllah.. Hiç susmuyor kii.. Annee en çok söylediği kelime.. Baba demıyor. 3 kez falan dedi.
Anne, dede, anneanne, mama, attaa, attııı, edaa diyo aklıma gelenler..
Gel babası geell yapıyo, el sallıyo, çakıyo, benesnıyorum arkanmdan o da esnıyo, Öksürünce arkamdan o da öksürüyo..
1 yapmasını ögretiyorum yapmıyor daha.. Mama mama diyo agzını şapırdatıyo. Senin kızın neler yapıyor? Dogum günü ne zaman?
Benim ki tam 10 ekim...bizim alttan 2 disimiz var usttende çıktı çıkacak çok huysuz bu ara uykusu falan çok uyanıyor yine dise yoruyorum hala emerek uyuyor bi kendi kendine uyutmayi yaptıramadim. ..masalda gel gel,bye bye , bitti,yapıyo öpücük atıyor çirkin ol diyince oluyor cici yapıyor şarkı söyleyince boynunu eğip sevimli oluyor alo yapıyor.cik çık cik ve öksürük beni taklit ediyor , Cie yapiyo ?.Bu ara organları gösteriyorum kendi burnunu başını bizimkiler gösteriyor. ? Anne dede gel atta diyor...kanepeler den biryere tutunarak yürüyo daha tutunmadan yürümedi. ?..minnie li doğum günü için madoyu ayarladik afiş yapıyoruz 2 tane onları ascaklar cerceve yapıyoruz çok tatlı oluyo...140 cm minnie folyo balon aldık ve minnie li balonlar onlarla süsleyecekler. ?.5 aile olcaz pasta kola çerez minnie kurabiye ortaya börek hı bide ben cup cake yapmayı dusunuyorum becerebilirsem:)) çocuklarda yetisirse minnie li hediye paketi alayım diyorum...herkes Tutu etek giydiriyo ben koton da gömlek gördüm minnie li anne kız kucuktebilrsek ondan alaçam işte böyle anlatma sırası sende:))

Eklentiler

• 8612411287_67d498494b.webp
    8612411287_67d498494b.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 909
  • 1501135_10152064401324604_472467193_o.webp
    1501135_10152064401324604_472467193_o.webp
    91,8 KB · Görüntüleme: 66
  • dscf2998.webp
    dscf2998.webp
    107,2 KB · Görüntüleme: 56
hosgeldin canım çoktandır yoktun kızın
nasıl?biz artık yürüyoruz Cnm 8
disimiz var şu an.bol bol konuşuyoruz :-)
sizde ne var ne yok?bizim doğum günümüz yarın şu anlık bir planımız yok
Öyle canım telde program çalışmıyor du.tablet dende masal hanim elime alinca istediği için bi türlü giremedim ücretsiz izin aldım evdeyim bende masal ile emekliyorum korkuyorum çarpar diye..aşımı zi yaptırdik .10.2 kg olmuş boyda 77cm olmuş. Pazartesi de Dr kontrolumuz var kan tahlili yapılacak büyük ihtimal işte böyle sizden nbr. ?

Öyle canım telde program çalışmıyor du.tablet dende masal hanim elime alinca istediği için bi türlü giremedim ücretsiz izin aldım evdeyim bende masal ile emekliyorum korkuyorum çarpar diye..aşımı zi yaptırdik .10.2 kg olmuş boyda 77cm olmuş. Pazartesi de Dr kontrolumuz var kan tahlili yapılacak büyük ihtimal işte böyle sizden nbr. ?
masallah Cnm boyda kilosuda çok iyi
bizimki hala 70 :-) kilomuz belli değil
bu cuma asi olucaz asi olunca ağladımi ?
bizde hep evdeyiz kızımla tüm gün oynuyoruz bizimki oyuncakla pek oynamıyor :-) aklı fikri kablo,telefon,tablet
bilgisayarda ne aliyorsa artık :-)

masallah Cnm boyda kilosuda çok iyi
bizimki hala 70 :-) kilomuz belli değil
bu cuma asi olucaz asi olunca ağladımi ?
bizde hep evdeyiz kızımla tüm gün oynuyoruz bizimki oyuncakla pek oynamıyor :-) aklı fikri kablo,telefon,tablet
bilgisayarda ne aliyorsa artık :-)
Ağladı cnm ya 3 tane 2 kol bir bacak yapıldı yanımıza topitop aldık açıdan aşıya topitop veriyoruz sunuyor ozaman bizdik:))) benimki oyuncakla pek oynamıyor aynen Kablolar tel tablet işi gücü onlar

ne güzel bizimki hiç oynamıyor:KK43: bir türlü
anlamiyorum.sürekli peşimde kucagimda

yok Cnm tv2 yaşına kadar iyi değil
ben tvyi kaldıracağım hiç sevmiyorum
zaten izlemiyor :-)
benim oğlumda izlemıyor gerçi evde tv izleyen bi aile değiliz zaten ama arada iş yaparken koyuyorum karşısına genede izlemiyor yaramaz:)) oyuncaklarla da oynamıyor benimki de sürekli peşimde:KK4: birde sürekli :KK33: bu ikon gibi ce ee yapıyor:rolleyes:
offf kötü olmuş canım ya yaramaza bak sen:KK45::KK45::KK45:

benim oğlumda izlemıyor gerçi evde tv izleyen bi aile değiliz zaten ama arada iş yaparken koyuyorum karşısına genede izlemiyor yaramaz:)) oyuncaklarla da oynamıyor benimki de sürekli peşimde:KK4: birde sürekli :KK33: bu ikon gibi ce ee yapıyor:rolleyes:

offf kötü olmuş canım ya yaramaza bak sen:KK45::KK45::KK45:
Aynı bizim kız ce e yapıyor oda
TV iyi değil zaten canım.ama iş olınca
Mecbur kalıyoruz

Kızım saçlı doğdu maşaAllah. Dökülmedi de..
Ayy koptum çekmeceyi açıp içine girmesine yaa.. İnanmıyorummm:KK48: Bak sen şu yaramaza..
Bizimkisi de mama sandalyesindeyken hemen ayagı kalkıyo. Bağlatmıyo da. Yalnız bırakmıyorum artık..

Kac gundur rahatsizdi oglum ugrayamadim, sanirim komsunun cocugundan bulasti :((( ilacta vermedim alismasin diye gida takviyesi yaptim cok sukur iyiyiz simdi. Cocuklar sevmek istiyolar ama hastaysa artik yaklastirmayi dusunmuyorum.
Daha nelerini gorecez bakalim bu afacanlarin:-) bizimki de bebek arabasin da baglatmak istemiyo ama mecbur bagliyorum yoksa ikinci adimda atar kendini Allah korusun. Bizimki de sacli dogdu hepsi dokuldu baya bi kel gezdik daha yeni yeni biraz uzadi:-) kestir gurlesir diyolar ama kiyamam daha cok erken

Hg canim nerelerdesin kis arazi oldun iyice:-) dogum gununuz kutlu olsun bu arada, ayy ne guzel sen ugrasabiliyosun oyle degisik resimler falan cok hos gerci acilmadi goremedim ama uzaktan cici gorunuyo. Asidan sonra ates falan oldu mu canim ve kac tane asi yapildi?

Kac gundur rahatsizdi oglum ugrayamadim, sanirim komsunun cocugundan bulasti :KK43:(( ilacta vermedim alismasin diye gida takviyesi yaptim cok sukur iyiyiz simdi. Cocuklar sevmek istiyolar ama hastaysa artik yaklastirmayi dusunmuyorum.
Daha nelerini gorecez bakalim bu afacanlarin:-) bizimki de bebek arabasin da baglatmak istemiyo ama mecbur bagliyorum yoksa ikinci adimda atar kendini Allah korusun. Bizimki de sacli dogdu hepsi dokuldu baya bi kel gezdik daha yeni yeni biraz uzadi:-) kestir gurlesir diyolar ama kiyamam daha cok erken

Ayy geçmiş olsun cnm. Evet sevmek istıyorlar.Yaklaştırmamak lazım.. Bizim de parka cıktııgmızda oluyor. Kucagına almak isiyor cocuklar.. Bebebk arabasına oturtmak bizim kabusumuz. Dün yine bir sürü yol kucagımızda tasıdık eşimle sırayla..
Uyuyakaldı kucagımızda.. Kucakta da durmuyo. Bir süre sonra arabada da.. Uuzn süre olmuyor yani. Yürümek istiyor..
İlk bindirme ve baglama anı zor oluyo. Sonra alışıyo. bir saat maksimum. Sonra sıkılıyo asagı ıttırıyokendını, aglamaya başlıyor. Kestrime yaa. Biraz daha büyüsün :) Aşıları dşünüyorum ben de. Sağlık ocagıyla ilgili sorunlarımız var. İstemıyorum orada yaptırmak. 3 tane aşıymışbir de yaa. Aglayacak yine bizim minnaklar :(

Benim ki tam 10 ekim...bizim alttan 2 disimiz var usttende çıktı çıkacak çok huysuz bu ara uykusu falan çok uyanıyor yine dise yoruyorum hala emerek uyuyor bi kendi kendine uyutmayi yaptıramadim. ..masalda gel gel,bye bye , bitti,yapıyo öpücük atıyor çirkin ol diyince oluyor cici yapıyor şarkı söyleyince boynunu eğip sevimli oluyor alo yapıyor.cik çık cik ve öksürük beni taklit ediyor , Cie yapiyo ?.Bu ara organları gösteriyorum kendi burnunu başını bizimkiler gösteriyor. ? Anne dede gel atta diyor...kanepeler den biryere tutunarak yürüyo daha tutunmadan yürümedi. ?..minnie li doğum günü için madoyu ayarladik afiş yapıyoruz 2 tane onları ascaklar cerceve yapıyoruz çok tatlı oluyo...140 cm minnie folyo balon aldık ve minnie li balonlar onlarla süsleyecekler. ?.5 aile olcaz pasta kola çerez minnie kurabiye ortaya börek hı bide ben cup cake yapmayı dusunuyorum becerebilirsem:)) çocuklarda yetisirse minnie li hediye paketi alayım diyorum...herkes Tutu etek giydiriyo ben koton da gömlek gördüm minnie li anne kız kucuktebilrsek ondan alaçam işte böyle anlatma sırası sende:))

Bizim de alttan 4. çıkmaya hazırlanıyor. Dün gece 3 e kadar ugrastık. Çok huzursuzdu, agladı sürekli.. Diş oldugunu sonradan anladım.. Kendi kendine uyumasını saglama kiçin ben baya ugrastım. Ama son zamanlarda cogunlukla emerek uyumaya başladı. Öpücük de atıyormuş bak sen cadıya. Ben onu ögretmeye çalışıyorum :) MaşaAllah kızına... Bizimkisi de çirkin ol diyince çipçirkin oluyo :) Cici yapıyo sonrasında vuruyo:)Bizimki dört gündür maşaAllahı var. Pıtır pıtır tutunmadan yürüyor. Krşısına ben geç,nce koşarak gelıyo :) Aceleci davranıyo düşüyo:) Sürekli evi turluyo duvarlardan kapılardan..
Ben diş bugdayında yaptıgım gibi yapıcam yıne. Çok farklılık olmayacak.. Teyzesi magnet siparişi verdi. Hatıra kalsın diye..
Ben şuan yapım aşamasındayım canım.. Ben kendşm yapıyorum programla.. Sonra çıktısını alıyoruz.. Gelenlere vermek için kartondan hatıra yapabilirsin. İstersen ben sana yapıp gönderebilirim. Kızının adına özel. Fotodaki diş bugdayından yaptıklarımdandı..

Eklentiler

• 1904103_10152673611404907_5321027106143646056_n.webp
    1904103_10152673611404907_5321027106143646056_n.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 65
Back
X