Aynılar.. Hasta kaç gündr sabaha kadar uyku sorunu. Çığlıkla uyanıyo.Bir daha uyumuyo. Zar zor uyutuyoruz. Sonra tekrar..Ruh gibi geziyorum bu günlerde.. Hem diş, hem burnu tıkalı,gaz sancısı da oluyo bu günlerde..
Bugun dr.a gittik. Dr. kontrol edemedi.Ellerini kol ve bacaklarını tuttuk.Dokundurtmuyo. Altını açmak da öyle. Giydirmek de..

Çookk zorr..Eşimle ikimiz giydiriyoruz evdeyse eşim.. Bir de çok sık dışarı çıkıyoruz.. Giydirmek zor. Bugün üst eşofmanıyla götürdüm dr.a valla altını değiştirdik sadece. Dvitamin şişesini veriyorum eline altını acarken hep.. Onunla susuyo. Bazen de cadılığı tutuyo kaçıyo.. Peşindeyimben de..
Yürümesi de zormuş.. Evi turluyo. Çok fazla düşüyo. Köşelerden korkuyorum. Köşe koruyucu aldık da hala takamadık... Hasta oldugu için biraz fazlalaştı düşmesi..
Hazırlıklar bitti. Çıktılar için ablama gönderdim.. Şuan yoldalar.İstanbul'dan geliyolar.Annemle ablam.. Onları bekliyorum.Kızımı uyuttum az önce.. Ablam gelsin.İşe koyulucam :) Kes, yapıştır :)Bugun dr.a gittik. Düzenle.. Teyzesi,anneannesi, anne ve babasıyla dogum günü kutlaması olacak :) OLSUN..En Sevdiklerimiz :)