2013 ekim anneleri neredesiniz

Canim kizina gecmis olsun yazilari yeni okudum ozellikle dua ettim kizina ins Allah sifa versin su icirmeye bak bol bol cok iyi gelir.
Benim oglumda nesneleri agziyla tanimaya calisiyo ne bulursa kemiriyo, pecete hastasi bizimkide ver eline bi top peceteyi zevkle oynar bi kere bi baktim agzina pecete almis cigniyo nasil cektim cikardim bende o yuzden etrafta pecete birakmiyorum. Simdi yeni yeni uzandigi yerden kendi basina kalkip oturmayi ogrenmis daha da yukselmeye calisiyo az daha zorlasa ayaga kalkacak ses cikaran oyuncaklar evet hoslarina gidiyo ve kucuk toplara bayiliyo ben daha hic salincakta sallamadim aslinda deneyebilirim belki hosuna gider zaten parktaki cocuklari izlerken kendinden geciyo:)))))

Cnm pekmez zararlı demiyor ama kan yapmiyor
en iyi kan yqpmaya yardımcı kırmızı et diyor pekmez sadece
tok tutar diyor

Benim yengem var. Kanla ilgili hastalığı var ve dr.ların kontrolunde sürekli.
Çapa gib büyük bir hastanenin başhekimlerinden..
Sürekli pekmez yediriyorlar. Kan yaptığı için..
Pekmezin her yerde deli gibi faydası bahsedilirken ben o doktorun dediğine inanamam..
Doğruluk payı olsa bile.. Araştırmam gerekli ve bu dr.un söylediği o kadar farklı şeyler var ki..
Ben araştırmadan kabullenen bir yapıya da sahip olmadığım için içimden gelmiyor onun söylediklerini uygulamak..
Artı doğru değil ise söyledikleri bu işin vebali de var.. Kısacası araştırılması gerekli.. İnce detayına kadar..

Sezeryanla dogum yapanlar gobisleriniz eridi mi benim hala ici su dolu balon gibi evet biraz kuculdu fakat oyle belirgin bi kuculme degil. Gobisi eritenler nasil basardi onlari anlatabilir mi? Bende bel fitigi var beli yormadan yapilabilecek hareketler var mi gobisi eritmek adina. Mekik yapamiyorum cunku bel agrisi yapiyo siz neler yaptiniz?

Zullu sende bu konuda sansligillerdensin ne oneriyosun? Sen sporla mi astin bu durumu yoksa genetik mi?

Aa karneler mi alındıııı?:) Hiiç bilmiyorum :)
Aferin prensese. MaşaAllah. Allah daim eylesin.
Başarılarının devamını dileriz..

yok haftaya alınıyo aslında e-okula öğretmeni girmiş notları oradan balktık..sağol teyzesi...2 senedir hep 5 ama bu sene kendi çabalarıyla aldı hiç ilğilenemedim ben oğluşdan dolayı...

canım mekik göbek eritmiyormuş olan göbege bir de kas ekliyormuş bel daha da kalınlaşıyormuş geçen dinlmiştim tvde bir yerde

Cnm çok az kan yapmaya yardımcı.oyle olsaydı ben de
kan fazlalığı olurdu annembana kasık kasık yedirtirdi
ama malesef hep kansizdim
Gebetik değil Cnm spor ve sağlıklı beslenme
mekik su yürüyüş ve gereksiz göbek yapan seylerden
uzak durma ve önemli birşey daha en az 8 saat uyumA
bir ender saracin on egzersizi
yaa geçmiş olsun.. ben bu yazıyı pekmez için yazdım ha yanlış anlama..
Sagolasin Cnm
Niye yanlış anlayayim tatlım

Zaten mekik cekemiyorum canim belimi incitiyo. Peki ne yapmamiz gerekiyomus senin gobek eridi mi durumun ne?

benim 5 kilom var fazla o da basenlerde...göbek az var....benim verememe sebebim çok yemem yoksa hemen veriyorum kiloyu...ramazana umudum var belki iştahım kesilir...şuan boy 1.67 kilo66

Sekiz saat uyuyorumda bebekten dolayi uykularimiz bolunuyo. Zaten yediklerime dikkat etmesem balon gibi olmustum dikkat etmeye calisiyorum ama emzirdigimiz icin cabuk acikiyorum ama gece bisey yemem saat 8-9 gibi yemek sezonunu kapatiyorum yok canim ya olmuyo bende var hala gobis(((

benim 5 kilom var fazla o da basenlerde...göbek az var....benim verememe sebebim çok yemem yoksa hemen veriyorum kiloyu...ramazana umudum var belki iştahım kesilir...şuan boy 1.67 kilo66

Seninle ayniymis boylarimiz kilomda oyle bisey sanirim. Ramazanda oruc tutabiliriz ins emziriyoruz malum bakalim denemeyi dusunuyorum

Seninle ayniymis boylarimiz kilomda oyle bisey sanirim. Ramazanda oruc tutabiliriz ins emziriyoruz malum bakalim denemeyi dusunuyorum

aynen bende deneyecem kararlıyım bakalım çok daralmadığım sürece tutmayı dşnyrm...benim normal doğum o nedenle kilo göbekte fazla yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…