• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

MaşAllah ne kadar güzelsin oğlun da çok tatlı, off benim kilolar duruyor tam 10 kilo vermem lazım ama o kadar iştahlıyım ki .Oruç tutacakmısınız ben istiyorum ama sütüm kesilir diye çok korkuyorum .

Ben de kızım fotolarını yüklemek istiyorum nasıl yapmam lazım herkes görmesin diye.

oğlumun son hali bu da 2 gün oluyo çekileli.......kızına gösterme ayıp...

sağol canım tsk ederim...bu evdeki halim aslında kapalıyım....benim de var vermem gereken kilo aynen bende de iştah hat safhada....bende tutmak istiyorum bakalım hayırlısı...canım albüm ekle de orada sana tecih veriyo özel ve herkes diye...

Bende kapanmayı çok istiyorum 3 tane kap aldım netten ama bir türlü vakit bulup şal alamadım ama Ramazana girmeden halledicem inşAllah . Senin paşa çok tatlı ne güzel keyifli poz vermiş ama tabi ki kızıma göstermedim.

Bende kapanmayı çok istiyorum 3 tane kap aldım netten ama bir türlü vakit bulup şal alamadım ama Ramazana girmeden halledicem inşAllah . Senin paşa çok tatlı ne güzel keyifli poz vermiş ama tabi ki kızıma göstermedim.

hımmm bende evlendikten sonra kapandım....herhalde ev hanımı olacak en son kişiydim...iyi uyum sağladım...sen de yükle de bakalım resimlere arkadaşlardan başlkası göremiyo...

hımmm bende evlendikten sonra kapandım....herhalde ev hanımı olacak en son kişiydim...iyi uyum sağladım...sen de yükle de bakalım resimlere arkadaşlardan başlkası göremiyo...

Foto yüklemeye uğraşıyorum ama beceremedim ya . baya resim yükledim ama nere bilmiyorum.

Son düzenleme:
KıZlar ben geldim:3::3::1:

Nasılsınız bakem:32:kız ben
Sizi burayı hiç unuturmuyum:17::38:biraz
Canım sıkılıyordu :25:ama geçti:ssz:bebikler
Nasıl :emir_bebek::nazar:

Tulracığım tekrar hoşgeldin CNm bebikin nasıl:17:

Nazlım kıs egzersiz ne alemde şampuanı
Denedin mi prensesin nasıl(yoksa prensmiydi:44:)

Masal sare CNm buradayım geldim :1:

Kıs esram geldim geşldim:10::10:

SARE kız hiç yoksun topiğimizde :20:kızımız
İyleştimi:38:

Kızlar hani dotolar yav:43::43:

canım nerdesin ya uğramaz oldunuz :19:

baktım bile:1:senin kilo felan yok tassin masallah:ssz:
oglusun yakisikli olcak ne canlar yakacak yakisikli:37:
Cnm sen aslen nerelisin

sağol canım böle iltifat edeceksen hergün resim koyyum ben:1:dikkat et senin prensesle yolları kesişmesin alırım kızının haaa.....çorumluyum canım....ilçesinden

sağol canım böle iltifat edeceksen hergün resim koyyum ben:1:dikkat et senin prensesle yolları kesişmesin alırım kızının haaa.....çorumluyum canım....ilçesinden

kis köy biz hep iltifat ederiz am gerçek:1:ben kizimi evlendirmicem
ayrilamam ondan:17:bende hatayliyim hemşerileri cekariz
dediydim:1:bu arada saçların çok canlı görünüyor ızel yaptigin birşey var

Back
X