• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Bende tam o araya dusmesin diye yapistirdim besigini yataga zaten mobilya sadece kenarliklari cikan cinsten onlari cikardik sanki yanimizda gibi yapisik oldu:-) bende dusunce coook uzuldum, cok fena agladi gormen lazim icim eridi:(( sende dikkat canim

Ayy ne güzelolmustur. Ben de oyle bişey hayal ediyorum hep.. Ben ıkea beşik alcaktım.
Oda yapmadım SARK GÖREVİMİZ NEDENİYLE ZOR OLUR ÇOK EŞYA olmasın diye..
Bi oyun parkı gördüm, çok begendim. Hoop diye hemen onu aldım :)
O kadar arastırdım baktım ettim. Oyun parkı asla almam diye büyük konustum, aldım :)
Oyy kıyamaamm .. İnsanın eli ayagı birbirine dolanıyo. Vicdan azabı çekiyor insan. Çook dikkatli olmak gerek..

Anladım canım.. Bu sene bütün arkadaşlarım şark görevi nedeniyle gidiyorlar.
Diyarbakır ve Şırnak yoğunlukta.. Biz de seneye ya da öbür sene gideceğiz..
İstanbul'a gidiyorum canım ara ara.. Annemler de geliyorlar..
Bugün biletimi alacaktık nette sorun vardı sanırım.
Yarın alacagız. Agustosta yolcuyum:) Zaman hemen geçsin istiyorum..
Benim de Hatay lı arkadaslarım var burada..

Zor ya surekli sehir degistirmek Allah yardim etsin...
Ohh ne guzel degisim lazim bende sıkılıyorum ama evimden baska yerde de duramiyorum yalnizliga alistim galiba kalabaliga tahammul edemez olmusum. İstanbula gidip gezmeyi bend cok istiyorum ins bi gun olur:-)

Ayy ne güzelolmustur. Ben de oyle bişey hayal ediyorum hep.. Ben ıkea beşik alcaktım.
Oda yapmadım SARK GÖREVİMİZ NEDENİYLE ZOR OLUR ÇOK EŞYA olmasın diye..
Bi oyun parkı gördüm, çok begendim. Hoop diye hemen onu aldım :)
O kadar arastırdım baktım ettim. Oyun parkı asla almam diye büyük konustum, aldım :)
Oyy kıyamaamm .. İnsanın eli ayagı birbirine dolanıyo. Vicdan azabı çekiyor insan. Çook dikkatli olmak gerek..

Aynen canim vicdan azabi cektim ustelik esime kizdim sen biraktin cocugu burda diye:-)
İyi yapmissin canim oyun parki portatif tasimas rahat her yere gider ilerde mobilya alirsin ins.
Esin polis mi?

Zor ya surekli sehir degistirmek Allah yardim etsin...
Ohh ne guzel degisim lazim bende sıkılıyorum ama evimden baska yerde de duramiyorum yalnizliga alistim galiba kalabaliga tahammul edemez olmusum. İstanbula gidip gezmeyi bend cok istiyorum ins bi gun olur:-)

Amiimn canım..Gercekten cok zor..
En zoru ise, bedenim burda ruhum İstanbul'da sanki..
Evlenip başka şehirlere gitmek hayalımdi. Asla İstanbul u özleyeceğimi tahmın bile edemezdim..
Ben de senin gibiyim. Yalnızlığı seviyorum. İstanbul da tüm akrabalarım. Ve çok geliş gidiş yaparız.
Orda çok sosyaldim.. Çok gezerdim.. Ama İstanbul a gidince yalnızlığa daha da cok alıştığımı farkediyorum..
Sıkılıyorum bir süre sonra kalabalıklardan...
İnşaAllah olur canım.. Bir arkadasım Ankara ya gitti 5 ay önce.
Onunla da İstanbul da buluşacagız :) O da İstanbullu..
Mersin güzel ama maneviyat sıfır ...

Aynen canim vicdan azabi cektim ustelik esime kizdim sen biraktin cocugu burda diye:-)
İyi yapmissin canim oyun parki portatif tasimas rahat her yere gider ilerde mobilya alirsin ins.
Esin polis mi?

Portatif olması güzel.. Bir de şifonyer ve gardrop da aldım kızıma :)
Sıgdıramadım eşyalarını. Almayacaktım oda takımı alacagım diye. En sonunda aldık..
Bir de dolaba uygun büyüyen beşik alacagım. Tabi ilerde. Şimdi değil..
Atanamayan öğretmenler grubundandı eşim :( Polis oldu :( Senin eşin?

Amiimn canım..Gercekten cok zor..
En zoru ise, bedenim burda ruhum İstanbul'da sanki..
Evlenip başka şehirlere gitmek hayalımdi. Asla İstanbul u özleyeceğimi tahmın bile edemezdim..
Ben de senin gibiyim. Yalnızlığı seviyorum. İstanbul da tüm akrabalarım. Ve çok geliş gidiş yaparız.
Orda çok sosyaldim.. Çok gezerdim.. Ama İstanbul a gidince yalnızlığa daha da cok alıştığımı farkediyorum..
Sıkılıyorum bir süre sonra kalabalıklardan...
İnşaAllah olur canım.. Bir arkadasım Ankara ya gitti 5 ay önce.
Onunla da İstanbul da buluşacagız :) O da İstanbullu..
Mersin güzel ama maneviyat sıfır ...

Evet canim benimde butun akrabalar hatayda haliyle kalabalik oluyo inan ikinci gun sıkılmaya basliyorum evime donesim geliyo.
Ayy bayiliyorum istanbula ya gez gez bitmez. Cocukla yolculugun zor olmaz ins canim
Mersin fazla ilerde ya:))) maneviyat hic yok var olanda orda bozuluyo mu ne

kızlar ben kizima tişört giyditiyorum
sıcak diye şort falanda siz giydiriyor musunuz?

Ben gündüz giydiriyorum canım. Hatta sadece çıtçıtlı badiyle durdugu da oluyor. Mersin çok sıcak.
Ama gece saat 1 den sonra hava soguyo. Bizim yatak odası da en soğuk oda.
Kısa kollu yatıramıyorum daha.. Bu gece kısa kollu yatırayım dedim banyo yaptırdım üşütür diye korktum yine..
Ama dediğim gibi biraz sonra hava sogumaya başlar.İnce penye tulum giydiriyorum. Üstü hep açık.
Zaten üstünü açmasa kısa kollu giydirebilirim. Üstünü de penye bir battanıyeyle örterek..

Portatif olması güzel.. Bir de şifonyer ve gardrop da aldım kızıma :)
Sıgdıramadım eşyalarını. Almayacaktım oda takımı alacagım diye. En sonunda aldık..
Bir de dolaba uygun büyüyen beşik alacagım. Tabi ilerde. Şimdi değil..
Atanamayan öğretmenler grubundandı eşim :( Polis oldu :( Senin eşin?

Aa neden pes etti ogretmenlikten, polislik cok zor hayirlisi olsun canim
Benim esim ozel sirkette calisiyo. Sen calismiyosujn degil mi?

Evet canim benimde butun akrabalar hatayda haliyle kalabalik oluyo inan ikinci gun sıkılmaya basliyorum evime donesim geliyo.
Ayy bayiliyorum istanbula ya gez gez bitmez. Cocukla yolculugun zor olmaz ins canim
Mersin fazla ilerde ya:))) maneviyat hic yok var olanda orda bozuluyo mu ne

Evet canım aynen..
Bitmez canım, bitmeeezzz..
İnanır mısın havaalnına iniyoruz sankıevime gelmiş gibi hissediyorum orda..
Bozuluyo canım. Benim manevyatım bile bozuldu burada..
Gecen sene ramazan ayında özellikle şok oldum. En berbat ramazanımdı diyebilirim..

Aa neden pes etti ogretmenlikten, polislik cok zor hayirlisi olsun canim
Benim esim ozel sirkette calisiyo. Sen calismiyosujn degil mi?

Pes etmedi canım yaa.. 3 sene ücretli öğretmenlik yaptı.
İki sene istanbul da bir sene Adapazarı nda.
Her gittiği okulda, öğrencileri tarafından cok sevilen, istenen, özlenen bir öğretmen oldu..
Evimizde koca bir kutu mektup var eşime öğrencileri tarafından yazılmış olan..
Atanamadıkca evliliğimiz erteleniyordu.. Son şansımızdı polislik.
Hiç istemememize ragmen oldu işte napalım.. Polis oldu hemen Mersin çıktı. Hemen o hafta sözlendik.
5 ay sonra da evlendik.. 10 sene bekledik biz. Okulun bitmesi, kpss derken..

Ben çalışmıyorum canım.
Evlenmeden önce işi bıraktım.
4 sene bebek mağazasında çalıştım.
Ondan önce de 1 seneye yakın Garfikerlik Bölümü nde bir şirkette çalışmıştım..
Stajım oldu THY de... Muhasebe bölümü mezunuyum..
Çook geride kaldı tabii bunlar. Zaman hızla ilerliyor..

Evet canım aynen..
Bitmez canım, bitmeeezzz..
İnanır mısın havaalnına iniyoruz sankıevime gelmiş gibi hissediyorum orda..
Bozuluyo canım. Benim manevyatım bile bozuldu burada..
Gecen sene ramazan ayında özellikle şok oldum. En berbat ramazanımdı diyebilirim..

Cok sukur antep oyle degil o konuda sansliyim Allah'a sukur. Antepe gelebilirsiniz bak burda ramazanlar coook guzel geciyo.

Pes etmedi canım yaa.. 3 sene ücretli öğretmenlik yaptı.
İki sene istanbul da bir sene Adapazarı nda.
Her gittiği okulda, öğrencileri tarafından cok sevilen, istenen, özlenen bir öğretmen oldu..
Evimizde koca bir kutu mektup var eşime öğrencileri tarafından yazılmış olan..
Atanamadıkca evliliğimiz erteleniyordu.. Son şansımızdı polislik.
Hiç istemememize ragmen oldu işte napalım.. Polis oldu hemen Mersin çıktı. Hemen o hafta sözlendik.
5 ay sonra da evlendik.. 10 sene bekledik biz. Okulun bitmesi, kpss derken..

Hayirlisi boyleymis demek ki ya Allah kolayliklar versin canim. 10 sene baya cokmus ya.

Ben çalışmıyorum canım.
Evlenmeden önce işi bıraktım.
4 sene bebek mağazasında çalıştım.
Ondan önce de 1 seneye yakın Garfikerlik Bölümü nde bir şirkette çalışmıştım..
Stajım oldu THY de... Muhasebe bölümü mezunuyum..
Çook geride kaldı tabii bunlar. Zaman hızla ilerliyor..

Zaten calisanlarda isi birakiyo cocuk olunca bosver boyle daha iyi. Bende blg prog mezunuyum ama calismiyorum:-)

Cok sukur antep oyle degil o konuda sansliyim Allah'a sukur. Antepe gelebilirsiniz bak burda ramazanlar coook guzel geciyo.

Hayirlisi boyleymis demek ki ya Allah kolayliklar versin canim. 10 sene baya cokmus ya.

Zaten calisanlarda isi birakiyo cocuk olunca bosver boyle daha iyi. Bende blg prog mezunuyum ama calismiyorum:-)

Evet ne güzel. Şükretmelisin.. Antep şark değil canım yaa..
2003 Ekimden beri düşün artık. Yani üniversiteden beri..
Evet. Çalışmayı hiiç istemiyorum zaten.. Kızımla mutluyum:16:

Back
X