• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

canım benim bebek günde 3 kere uyur esnemeye başladığı an uyuturum uyutmazsam elleri sürekli gözünde huysuz mızmız bişey oluyo hele bi geçsin uyku zamanı bağırıp bağırıp duruyo bizimkininde uykusu gelmeye başlayınca gözleri kızarıyo sen uyut onu zamanında valla ben dün uyutamadım kıyamet koptu sallıyom uyumuyo bu sefer

Cnm uykusunu uyudu:26:gunduzleri5 saat uyuyor birinci uykusu 13-14 arası
diğer uykusu da 16-18 arası...yani uykumuzu hiç atlamiyiruz

Allahim benim oglum niye boyle ya:(gunduzleri 1.5-2 saat uyur oldu.aksam 9.5-10 gibi uyuyr ama 2 saatte bi mutlaka uyanip agliyr sabah7 de uyaniyr.gece daha az uyanmasini nasil saglarim sizinkiler nasil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahim benim oglum niye boyle ya:(gunduzleri 1.5-2 saat uyur oldu.aksam 9.5-10 gibi uyuyr ama 2 saatte bi mutlaka uyanip agliyr sabah7 de uyaniyr.gece daha az uyanmasini nasil saglarim sizinkiler nasil

Cnm benim kızım gündüz toplam beş gece ise on saat uyuyor
11-12 uyuyor 11 gibi kalkiyor saabah namaxinda kizimi uyurken emzirip
yerine koyuyorum ve saat 11-12 gibi kalkiyor

Nasil yani gece 1 kez mi emiyr hic uyanmadn.gundz uykusu da iyiymis masallah.oglum uyurkn bile olsa aglayarak uyandiriyr beni calar saat gibi 2 saatte bi uyandirip emiyr.tek benimki mi boyle ya.nasil cozecgm bu isi:( ne yapsam ki.saglik ocagi da artik bugudu emme sıkligini azalt diyr ama oglum durmuyr ki

benim oğlum gece 9-9 buçuk saat falan uyuyo gündüzde 4 saat falan heralde bazı uykuları çok kısa sürüyo sizinkiler daha güzel uyuyomuş ama ben bunun alışkanlık olduğuna inanıyorum 3 aylık olduğundan beri gece sadece ağladığında mama verdim saatle yapmadım yani oda sonra gece boyu uyumaya alıştı sizde gece muhallebi verebilirsiniz tok tutar aksamdan iyice acıktırıp muhallebisini verip yatırın uyanırsada emziği ağzına verin gidin aslında ağladığında bakmamak gerekiyomuş geçen arkadaşımla konuşmuştuk onunki 9 aylık falan hala uyanıyomuş bende benimki hiç uyanmıyor dedim baya şaşırdı sonraki konuşmamızdada gece uyanıyomu dedim karnını iyice doyurursam uyanmıyor dedi sürekli azar azar emiyosa ondan gece acıkıyor olabilir

Nasil yani gece 1 kez mi emiyr hic uyanmadn.gundz uykusu da iyiymis masallah.oglum uyurkn bile olsa aglayarak uyandiriyr beni calar saat gibi 2 saatte bi uyandirip emiyr.tek benimki mi boyle ya.nasil cozecgm bu isi:( ne yapsam ki.saglik ocagi da artik bugudu emme sıkligini azalt diyr ama oglum durmuyr ki

Evet Cnm mesela 11:30 yattı yatmqdan önce dpyana kadar emziriyorum
sonra sabah 5:30 kızım uyurken emzirip yerine koyuyorum..cnm önceden bizimde
uyku beslenme düzenimiz kotuydu kızım bizimle yatıyordu
neredeyse hiç uyumuyordu devamlı memedeydi.bende odayi
ayırdım aglayinca hemen gitmedim bekledim sonra gittim emzirfim
yatağa koydum bu ikinci gün hiç gitmedim 3.gün kendi kendine alıştı
Artık emme araları uzun olnali Cnm odayi los yap uykudan birden
aglayinca hemen gitme bekle eğer çok aglarsa git valla çok zor allah yardımcı
olsyn

Son düzenleme:
Evet Cnm mesela 11:30 yattı yatmqdan önce dpyana kadar emziriyorum
sonra sabah 5:30 kızım uyurken emzirip yerine koyuyorum..cnm önceden bizimde
uyku beslenme düzenimiz kotuydu kızım bizimle yatıyordu
neredeyse hiç uyumuyordu devamlı memedeydi.bende odayi
ayırdım aglayinca hemen gitmedim bekledim sonra gittim emzirfim
yatağa koydum bu ikinci gün hiç gitmedim 3.gün kendi kendine alıştı
Artık emme araları uzun olnali Cnm odayi los yap uykudan birden
aglayinca hemen gitme bekle eğer çok aglarsa git valla çok zor allah yardımcı
olsyn

BEnde egitime başlamıştım güya ama bıraktım,emmeden uyumuyo..hele aşıdan sonra iyice koptuk:(tekrar basliycaz heralde ama Emerek uyuması Banada rahat geliyo sanırım:)bazen. 7 saat deliksiz uyuyo bazende 3 saatte uyanıyor moduna bağlı .benimkide.gozunu burnunu cok ovusturuyor önemli birsey degil canım ..bu arada ası olduktan sonra derece elimde gezdim gece 35-36 arası oldu sıcaklığı ..uyurken 1 derece düşüyormuş ama yinede kansizmi diye aklım takıldı ..siz hic dikkat ettinizmi??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

BEnde egitime başlamıştım güya ama bıraktım,emmeden uyumuyo..hele aşıdan sonra iyice koptuk:(tekrar basliycaz heralde ama Emerek uyuması Banada rahat geliyo sanırım:)bazen. 7 saat deliksiz uyuyo bazende 3 saatte uyanıyor moduna bağlı .benimkide.gozunu burnunu cok ovusturuyor önemli birsey degil canım ..bu arada ası olduktan sonra derece elimde gezdim gece 35-36 arası oldu sıcaklığı ..uyurken 1 derece düşüyormuş ama yinede kansizmi diye aklım takıldı ..siz hic dikkat ettinizmi??

Dikkat etmedim Cnm ben kan ilacinida veremiyorum haziranda
kan tahlili yaptiracaz...inşallah uykuları duzene girer Cnm
ben cokzorlanmistim o dönemlerde

Biz ayni odada uyuyorz.ilk gunler annem yanimda kaldi alarm kurup emzirmeye kaldiriyrdu beni oglmda alisti galiba 2 saatte bi uyaniyr:( simdi bile annem gundz bize geldiyse saat basi emzir acikmistir deyp oglumu kucagima veriyr pisikopata baglamis:sly:isim zor nasil degisir oglumun huyu:(

Biz ayni odada uyuyorz.ilk gunler annem yanimda kaldi alarm kurup emzirmeye kaldiriyrdu beni oglmda alisti galiba 2 saatte bi uyaniyr:( simdi bile annem gundz bize geldiyse saat basi emzir acikmistir deyp oglumu kucagima veriyr pisikopata baglamis:sly:isim zor nasil degisir oglumun huyu:(

Cnm yeni dogdugu zamanlar bebis zaten acikinca hemen
uyanirki alarma gerek yokki:17:odanizi ayırmanız lazım Cnm
bebis senin varlığını hissedip seninle uyumak istiyor
şimdi yapmazsan ilerdede sensiz yapamaz.alistirman lazım
sende yipranirsin bebisinin deliksiz uykuya ihtiyacı var
uykusunu almassa huysuz ve huzursuz olur.bende bu saatten
sonra alismaz dedim ama alıştı ve kizimda bende huzuluyuz
ve uykumuzu alıyoruz

Haklisin canim oy cok zorlaniyrm zatn oglum hep huysz ben hep stresli.:(

Oyle yapaym.bu gece basliyayim bu ise.hazir esim gece isteyken:D yoksa cocuk agladikca uyumuyr iste uyku egitimi mi olurms diye basimn etini yiyr

Dikkat etmedim Cnm ben kan ilacinida veremiyorum haziranda
kan tahlili yaptiracaz...inşallah uykuları duzene girer Cnm
ben cokzorlanmistim o dönemlerde

Bende bgn ilk defa verdim kan ilacını cok kotu ya :(dişinden mi hala asidanmi bügünde sürekli aglamakliydi..kan tahlilindede kan aldırmak işkence gibi geliyo ya aslında gereklide:(

Ya kızlar bide siz ölçün bakalım gece uyurken kac derece vucut sıcaklıkları ...?

arkadaşlar benim bebiş pişik gibi bişey oldu poposunun kenarlarında küçücük küçücük birsürü sivilce gibi şeyler var diğer yerler pişik değil ama yukarı doğru iki kenarda çıkıyo öyle mustela popolin hametan vazelin arko ne sürsem faydası yok biri bana bunların ne olduğunu söyleyebilirmi :44:

arkadaşlar benim bebiş pişik gibi bişey oldu poposunun kenarlarında küçücük küçücük birsürü sivilce gibi şeyler var diğer yerler pişik değil ama yukarı doğru iki kenarda çıkıyo öyle mustela popolin hametan vazelin arko ne sürsem faydası yok biri bana bunların ne olduğunu söyleyebilirmi :44:
pişiktir canım ya,ishal falan olduysa daha cok oluyo..krem kullan ve ıslak mendille silme bi sure ,su ve pamuk kullan sonrada peceteyle kurut ıslak bırakma ,bazende poposunu ac biraz havalansinn gecer canım..kızım bi ara ishal olmuştu Dr um çinko lu bir krem vermişti hemen geçiriyor du.geçmezse Dr a görünürsün ama dediklerimi uygula gecer bence..

Back
X