• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Aramiza hosgeldin canim.ah aşılar ah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Facedeki grubu beb bilmiyorm bana uzantisini atabilir misin.
Bende ekim annesiyim
Zehra'm 29 ekimde doğdu
2310 gr 46 cm doğdu şimdi 6300 gr 62 cm
2. Çocuğum
Canim sen deneyimlisin benim 1. Cocugum.gerci 2 cocuga bedel :(

Hadi ya demek aşıda cok ağladı bizimde 25 Nisan'da asımız:(tek asimiydi peki...sonra ateşi sancısı falan oldumu ?bizimde ek gıda maceremiz devam ediyor değişik çorbalar,yoğurt ,muhallebi,meyve pureleri ama kahvaltıya gecmedim daha Dr um alıştıktan sonra geçmemi tavsiye etti..7 aydan sonra gecicem ona ve et ilavesine...kızım kendi kendine okadar tatlı donüyoki yuZustu..bide oldugu yerde emeklemeye calisiyo kıpır kıpır ..dişden ses yok ama tükürük salgısı devam ediyor son gaz:)
Evet CNm çok ağladı üç tane bacağa yapıyorlar birde ağızdan
Damla verdiler ama huysuz yada ateşi olmadı CNm bizde ek gıdaya başladık
Yumurtadan başka herşeyi yiyor:1:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende ekim annesiyim

Bende ekim annesiyim
Zehra'm 29 ekimde doğdu
2310 gr 46 cm doğdu şimdi 6300 gr 62 cm
2. Çocuğum
Hoşgeldiniz :3:
Sizleri görmek çok güzel maşallah bebişe:nazar::emir_bebek:

Kızlar dün akşam kızım hiç uyumadi sabah bir baktım iki
ön disi patlamak uzere mor gibi dış yeri dış jeli aldık bakalım
ise yarayacak mı

Bizim morarma olmamisti beyazlasmisti hatta pamukcuk oldu sanmistim:)disi patlak vermeden onceki gece 12 kez uyanmistik.dis jeli rahatlatiyor bebisleri.ins. baska sikintilarimiz olmaz ates faln

Bizim morarma olmamisti beyazlasmisti hatta pamukcuk oldu sanmistim:)disi patlak vermeden onceki gece 12 kez uyanmistik.dis jeli rahatlatiyor bebisleri.ins. baska sikintilarimiz olmaz ates faln

İnşallah Cnm biz 3,5 aydan beri disten çekiyoruz
kızımın pek keyfi yok sürekli eli kulağında ve başında
ateşi bazen çıkıyor önüne ne gelirse ağzına katiyor

Kiyamam ya.ne kadar canlari yaniyor kim bilir.

arkadaşlar bu diş sıkıntısı gelip geçiyomu yoksa sürekli devammı ediyo ben anlayamadım bu olayı ilk çocuğum mesela geçen hafta sürekli eli ağzında sürekli ağlayan bi bebeğe büründü eline ne gelirse zaten ısırmaya çalıştı ama aşırı olduğu gün artık sürekli dudaklarını sıkıştıra sıkıştıra kasıyodu emmekten artık dudağı morarmıştı o gün hafif bi ateşi çıkmıştı ama geçti ertesi gün yine bişey yok he mızmız hala ağzına ne bulursa almaya çalışıyo kaşıyo eli hep ağzında bide ilk alt diş çıkıyo değilmi ben dişetinde dişleri görüyorum onlar diş değilmi beyaz beyaz duruyolar ikiside aynı hizada ama sanki ikiside biraz yukarı çıkmış gibi gülerken falan dikkat çekiyo ama çıkacağı yerde bişey yok beni biraz aydınlatırsanız sevinirim mesela komşumun kızıda çıkarıyo bana hep diyodu bi salya akıyo gör bi salya akıyo sorma faln gittim görmeye salyaları bizimkiyle aynı bizimki daha huysuz sürekli el ağzında salyalar hakgetire anlamadım bu işi şu ağzında ne olup ne bitiyo beni bi aydınlatsanız :42::42::42::42::42:

:)Bizim dis cikarken salyamiz eskisine gore azaldi sanki.sadece ilk gun ateslendi.hala huysuz hicbir sey istemiyr iyice asabilesti.ilk dis baya cikti 2.nin yeri de patladi.

Kızlar 8.ayda kizima kizamik asisi yapılacakmış sizede
böyle birşey söylediler mı sağlık ocağından...birde
kizima hemogram(kan sayimi) tahlili yapılacak bilgisu
olan var mı:26:

arkadaşlar bu diş sıkıntısı gelip geçiyomu yoksa sürekli devammı ediyo ben anlayamadım bu olayı ilk çocuğum mesela geçen hafta sürekli eli ağzında sürekli ağlayan bi bebeğe büründü eline ne gelirse zaten ısırmaya çalıştı ama aşırı olduğu gün artık sürekli dudaklarını sıkıştıra sıkıştıra kasıyodu emmekten artık dudağı morarmıştı o gün hafif bi ateşi çıkmıştı ama geçti ertesi gün yine bişey yok he mızmız hala ağzına ne bulursa almaya çalışıyo kaşıyo eli hep ağzında bide ilk alt diş çıkıyo değilmi ben dişetinde dişleri görüyorum onlar diş değilmi beyaz beyaz duruyolar ikiside aynı hizada ama sanki ikiside biraz yukarı çıkmış gibi gülerken falan dikkat çekiyo ama çıkacağı yerde bişey yok beni biraz aydınlatırsanız sevinirim mesela komşumun kızıda çıkarıyo bana hep diyodu bi salya akıyo gör bi salya akıyo sorma faln gittim görmeye salyaları bizimkiyle aynı bizimki daha huysuz sürekli el ağzında salyalar hakgetire anlamadım bu işi şu ağzında ne olup ne bitiyo beni bi aydınlatsanız :42::42::42::42::42:

Cnm her bebise göre farklı oluyir dış benim kızımın
şu an disi göründü beyaz princ tanesi gibi:1:masallah huysuzlugu
falanda kalmadı ama diş yeri halen mor gibi önden bir dişi
var yakında daha belirgin olyr şu an minicik dikkat edince ancak
görünüyor...birde bizim kızın salyasi çok arttı cenedi hep kızardı salyadan dolayı
Zaten dişine ellwtmiyor cadi:emir_bebek:Cnm zaten diş çıkmaya yakın
dış yerleri şişiyor beyaz oluyor

Kızlar 8.ayda kizima kizamik asisi yapılacakmış sizede
böyle birşey söylediler mı sağlık ocağından...birde
kizima hemogram(kan sayimi) tahlili yapılacak bilgisu
olan var mı:26:

Canim Simdi saglik ocagindan
geldik.6.ay asimizi olduk 9 aylik olana kadar asi yok dedi temmuz 25te gel dedi.bize niye demediler ki acaba:confused:
Bu arada mehmet kayramin kg.8.300 boyu 69 cm. Olmus.orta kulak iltihabi varmis ilaclar verdiler

Canim Simdi saglik ocagindan
geldik.6.ay asimizi olduk 9 aylik olana kadar asi yok dedi temmuz 25te gel dedi.bize niye demediler ki acaba:confused:
Bu arada mehmet kayramin kg.8.300 boyu 69 cm. Olmus.orta kulak iltihabi varmis ilaclar verdiler

Kiyamam inşallah iylesir bebis:17:masallah kızımla aynı kiloda
paşan:nazar:ama bizim boy 66 :43:bans kısa geliyor ben kisayim
ve kızımın kısa olmasını istemiyorum:50:önce yok dediler Cnm
bu ay gittim 6.ay asisi için kizamik asisi yapicaz dedi 24 haziranfa
çünkü suriyeden gelrnlerdr kizamik goruluyormus oyuzden
yapılıyormuş:40:ve bir yaşında da asimiz var 9.aydada mı aşı var:53:bize
Demediler kafam karıştı :44:

Cnm her bebise göre farklı oluyir dış benim kızımın
şu an disi göründü beyaz princ tanesi gibi:1:masallah huysuzlugu
falanda kalmadı ama diş yeri halen mor gibi önden bir dişi
var yakında daha belirgin olyr şu an minicik dikkat edince ancak
görünüyor...birde bizim kızın salyasi çok arttı cenedi hep kızardı salyadan dolayı
Zaten dişine ellwtmiyor cadi:emir_bebek:Cnm zaten diş çıkmaya yakın
dış yerleri şişiyor beyaz oluyor

hımmm o zaman bizimkine daha çok var heralde herkes diş çıkarıyo diyo ne zamandır bişecik yok bide bi sorum olcak bebeğinizi ağlatıyomusunuz artık ben bebeğimin ağlamak istediğine kanaat getirdimde bugün bıraktım kendi haline ağladı biraz sustu sakinleşti :17: bazen ne yapsam ağlamaklı çığlıklar atıyo sürekli oyalıyorum ama bişeyden tatmin olmuyo mızmızlığa devam bende bırakıyım bakalım ne kdr ağlıcak dedim ağladı birazcık sonra kendikendine oyalandı :44:

hımmm o zaman bizimkine daha çok var heralde herkes diş çıkarıyo diyo ne zamandır bişecik yok bide bi sorum olcak bebeğinizi ağlatıyomusunuz artık ben bebeğimin ağlamak istediğine kanaat getirdimde bugün bıraktım kendi haline ağladı biraz sustu sakinleşti :17: bazen ne yapsam ağlamaklı çığlıklar atıyo sürekli oyalıyorum ama bişeyden tatmin olmuyo mızmızlığa devam bende bırakıyım bakalım ne kdr ağlıcak dedim ağladı birazcık sonra kendikendine oyalandı :44:

Cnm belki yakında çıkar bazı bebisler hemen çıkarıyor
annesinin bile haberi olmuyir.ben çok bekledim
dış çıkarmasını 4 aylıkken dr gittik huysuzdu kusuyordu
atesi çıkıyor ishali vardı alt üst olmuştuk dr disi yüzünden
dedi ilaç verdi bende kesin çıkar dedim zaten dr kimi bebek bir haftada
kimide bir iki ayda cikarir dedi ama dışı çıkmadı tam bir ay
boyunca ishal hafif ated huysuzluk sürdü sonra geçti
disimix patlafi bugün ama hiç huysuzlugu yok yani
Her bebis farklı belki huysuzlugu disindendir bebisin

Eşim çok aglatiyor Cnm:19:ben yurutece bindiriyorum
Cnm evin heryerini dolaşıyor zaten uykusu olunca huysuz
oluyor gözlerini övüyor ve ağlıyor bende yatağına koyup
gidiyorum...belki senin bebisin oyun oynamak istiyordur
eğer deli gibi ağzına birşeyler katiyor kulağını çekip somurtuyor
salyasi akiyorsa distendir:1:

Benim kız huysuz mizmiz olunca dolaptan salatalık çıkarıp
veriyorum oda soğuk olduğu için dişlerini bi güzel kasiyor
:1:çok seviyor mutlu oluyor istersen dene..
Senin bebis kaç aylık Cnm

genelde kızım huysuzsa ya sıcak olduğu için
yada disleri kasindigi içindir o yüzden ben pek
kalın giydirmiyorum evde atlet ve pijama takımı
giydiriyorum birde çorap...

Birde bebisi dışarı cikariyormusun Cnm büyüdükleri
için sikilabilirler ben pek çıkamıyorum çünkü kızım
disariyi sevmiyor küçük ama dışarı çıkınca morelin bozuluyor:1:

Back
X