• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

zulluuuu canım sen soruların cevabını başında yazmışsın kusura bakma ben şimdi gördüm o zaman ben tanıtayım ben yiğit erdemi 07.10.2013 14.25 de normal doğumla doğum yaptım. 2.750 ve 51cm oğlum benim 2. çocuğum seninki ilk mi?

Ooo sohbet koyulasmis:)ben internet alemine ,tayin alemine daldım bgn uzak kaldım foruma....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar yarın dr randevumuz var kızımın bir yanagi diğerinden
büyük iki ay önce gitmiştik egwr gecmesse gel demişti drumuz
malesef geçmedi:43:inşallah kötü birşey çıkmaz ayrıca dalaginada
baktiracax rabbim tüm meleklerizi korusun

Insallah canım guzel haberlerini bekliyorumm...sağlıklı oldugunu duyarsin da can sıkıntın gecer yoksa psikoloji falan kalmiyo :((

Kan damlasini pekmezle vermk iyi fikirmis bi deneyeyim.zulluuu gecmis olsun canim iyi haberlerini bekliyoruz.ewlatlarimizin her haline binlerce sukur ogluma tedavi gorerek kavustum rabbim aratmasin sari inatci bisey:D
Ama olsun.parmagi bitisik yanagi buyuk saglikli olsun canlari yanmasin yeter ki.oyyy yerim ben onlari.ayyy uyansin da opeyim bari kuzumu

Kan damlasini pekmezle vermk iyi fikirmis bi deneyeyim.zulluuu gecmis olsun canim iyi haberlerini bekliyoruz.ewlatlarimizin her haline binlerce sukur ogluma tedavi gorerek kavustum rabbim aratmasin sari inatci bisey:D
Ama olsun.parmagi bitisik yanagi buyuk saglikli olsun canlari yanmasin yeter ki.oyyy yerim ben onlari.ayyy uyansin da opeyim bari kuzumu

Sağolun kızlar teşekkür ederim masal sare
Teşekkür ederim.bugün Dr ramndevuz vardı
Drumuzun acil işi çıkmış bizde başka Dr gittik
Yanağı için normal dedi kimi bebekkerde oluyormuş
Dalağı da iyiymiş birde kızımın vajinası yapışıkmış
Enfeksiyon olmasın diye bir krem yazdı

1 hafta sonra tekrar kontrol edecek içim
Hiç rahat değil:19:Dr devir 3 ü vermesem
Olur mu dedim malum hava güneşli bende hergün
Dışarı çıkıp güneşlendiriyorum kızımı kısa kollu
Tişörtte giydiriyorum Dr versende olur vermesende
Dedi:44:

Gecmis olsn canim normalmis bak icini ferah tut.vajina yapisikligi nasl oluyrmus dogustan mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağolun kızlar teşekkür ederim masal sare
Teşekkür ederim.bugün Dr ramndevuz vardı
Drumuzun acil işi çıkmış bizde başka Dr gittik
Yanağı için normal dedi kimi bebekkerde oluyormuş
Dalağı da iyiymiş birde kızımın vajinası yapışıkmış
Enfeksiyon olmasın diye bir krem yazdı

1 hafta sonra tekrar kontrol edecek içim
Hiç rahat değil:19:Dr devir 3 ü vermesem
Olur mu dedim malum hava güneşli bende hergün
Dışarı çıkıp güneşlendiriyorum kızımı kısa kollu
Tişörtte giydiriyorum Dr versende olur vermesende
Dedi:44:
Gecmis olsun canım bak ne guzel dalagi yüzü iyiymis..vajina yapisikligini nasıl anladı ya ilk defa duydum ..

Gecmis olsun canım bak ne guzel dalagi yüzü iyiymis..vajina yapisikligini nasıl anladı ya ilk defa duydum ..

Cnm vajina kapanması bebisin çiş yaptığı
Deliğin kapanması:43:bir çok sebebi vr
doğuştan islak mendilden bezden pisik
kreminden bazende sepepsizmiş ..sizde
bebisleei kontrol edin kız anneleri

Cnm vajina kapanması bebisin çiş yaptığı
Deliğin kapanması:43:bir çok sebebi vr
doğuştan islak mendilden bezden pisik
kreminden bazende sepepsizmiş ..sizde
bebisleei kontrol edin kız anneleri

Hadi ya ..saçma olacak belki ama peki kapanırsa cisını nasıl yapiyo cok ilginc ..ne yapılması gerekiyo peki!?

Slm kizlar annelik nasil gidiyo? Benim cok yorucu butun gun beyefendiyi memnun etmeye calisyorum derken cogu kez kendimi unutuyorum. Gunduzleride pek uyumuyo oyle sekerleme yapiyo pasa. Saat 23 gibi pilim bitmis oluyo. Geceleride cok uyaniyo eskiden bu kadar uyanmazdi ayni sorun yasayan var mi sizin minikler gece kac defa uyaniyo? Biseyde begendiremiyorum ek gida konusunda istahsiz benim oglum sizinkiler ne alemde?
Zullu senin minik prensesin nasil?
Bu arada boyle bi topik acman iyi olmus.

Hadi ya ..saçma olacak belki ama peki kapanırsa cisını nasıl yapiyo cok ilginc ..ne yapılması gerekiyo peki!?

Banada saçma geldi Cnm çok araştırdım 17 yaşında
bir genç kızda bile varmış:53:bebekken olmuş farketmemisler
evlenince fqrkedilmiş.nasıl anlatsam bilemiyorum ki
dün kızımın altını açınca iyice baktım:25:vajinada küçük
dudaklar denen yerde ince zar oluşuyor çünkü bebwkler
östrojen salgilayamadiklari için orası yapiyormus galiba
açılması herekliymis çünkü idrar geri kaçınca oanda iltihap
olabiliyor hatta bobreklere kadar gidiyormuş yapisiklik gitse
bile zamanla tekrarliyormus:43:regli olana kadar olan çocuklar
bile varmış bizde açılmasını bekliyoruz yani moralim çok bozuk:5:
Slm kizlar annelik nasil gidiyo? Benim cok yorucu butun gun beyefendiyi memnun etmeye calisyorum derken cogu kez kendimi unutuyorum. Gunduzleride pek uyumuyo oyle sekerleme yapiyo pasa. Saat 23 gibi pilim bitmis oluyo. Geceleride cok uyaniyo eskiden bu kadar uyanmazdi ayni sorun yasayan var mi sizin minikler gece kac defa uyaniyo? Biseyde begendiremiyorum ek gida konusunda istahsiz benim oglum sizinkiler ne alemde?
Zullu senin minik prensesin nasil?
Bu arada boyle bi topik acman iyi olmus.

Bizimkinin uykuları aynı Cnm pek değişim olmadı
çoktandır yoksun Cnm:38:kızım iyi gibi Cnm şükür
dra gittik vajinada yapisma var dedi :43:

dra gittik vajinada yapisma var dedi :43:[/QUOTE]

Evet tatlim epeydir yokum misafirim vardi bende sehir disina gittim geldim zaten oglumda pek firsat vermiyodu simdi biraz daha kendi basina oynamaya basladi ama yinede cok sikilgan. Kizina uzuldum Allah sifa versin cabucak iylesir ins. Mantardan mi acaba yapisma daha once duymustu cunku

dra gittik vajinada yapisma var dedi :43:

Evet tatlim epeydir yokum misafirim vardi bende sehir disina gittim geldim zaten oglumda pek firsat vermiyodu simdi biraz daha kendi basina oynamaya basladi ama yinede cok sikilgan. Kizina uzuldum Allah sifa versin cabucak iylesir ins. Mantardan mi acaba yapisma daha once duymustu cunku[/QUOTE]

Yok Cnm ondan değil bebekler östrojen
uretemedikleri için yapisiyormus açılması için
östrojen li bir krwm verdi

Kizlar yurutec erkek cocugu icin zararliymis bebegine kullandiran var mi? İleriki yillarda sperm sayisi az oluyomus bunu cocuk doktorlari soylemis ama ben gunde bi iki saat yuruteci kullanmasinin bi zarari olacagini sanmiyorum. Yemek yaparken veya mecbur kaldikca kullaniyorum.

Kizlar yurutec erkek cocugu icin zararliymis bebegine kullandiran var mi? İleriki yillarda sperm sayisi az oluyomus bunu cocuk doktorlari soylemis ama ben gunde bi iki saat yuruteci kullanmasinin bi zarari olacagini sanmiyorum. Yemek yaparken veya mecbur kaldikca kullaniyorum.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Zararlı diyorlar Cnm 20 dk dan zarar olmaz herhalde:D

Zullucum canım geçmiş olsun. Bebişinin durumuna üzüldüm. İnşaAllah cabucak gecer canım yaa.. Rabbim acil şifalar versin.. Tüm hasta bebişlere inşaALLAH..Daha önce duymustum bu hastalığı ben de şaşırmıştım nasıl anlıycaz diyordum. Bizim dr.umuz her kontrolunde orasına da bakıyor..
Biz de doktora gittik boynundaki sivilceler için. Bir de gece uyurken ayaklarını kaldırıyordu çok kızım. Pat patt sürekli..
Boynunun altı için krem verdi dr.3 gun kullandık. Geçmişti.Yıne başladı bugun. Boynu görünmüyor kızımın. Bir de burası çok sıcak.. Mersin..
Nemli kalmaması lazım ama nemli de kalıyor Özellıkle su içerken çok fena oluyor. İdrar tahlili ve kültürü yaptırdık bir de.. Tahlilde bişey çıkmadı. Kültürde cok sayıda bakteri çıktı kızımın. 10 gunluk antibiyotik kullanıp 3 gün bekledikten sonra tekrar yapılacak. İnşaAllah düzelır. Düzelmezse ultrasonla bakcaklar..
Öyle yani. Keyfi yerinde ama maşaAllah. Çenesi hiiiç durmuyor.. BABABA.. dedede.. DADADA... adaa adaa adaaa :)
Mamam sandalyesini de aldık. Kraft fun modelini. Okadar araştırdım. Hiç düşünmediğim bir ürünü aldım. 4 tekerlekli olması harika oldu. Çünkü balkon oda diğer oda. Geziyoruz. Puset gibi içerisinde uyuyabiliyor da...
Vitamine devam.. Farklı bir vtamın verdi bu sefer. Diğeri bitince ona başlayacagız..
7-8 damla da kan damlasını veriyorum..
Boyu 65 cm. Kilosu 8.200..

Arkadaşlar..
Yürütec için kız erkek farketmiyor zararlı oldugu bir gercek.. Dr.umuz da tavsiye etmemişti..
Ben kullanıyorum. Ara sıra koyuyorum..

Back
X