• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

valla iyiymiş sen simdi git tıka basa ye o zaman....benim 5 kg kaldı hayırlısı bakalım bölüm ne düşünüyon...ilk üniv mi?
bu arada ayıp olmazsa yaş kaç

Yemekle pek aram yok Cnm
Çocuk gelişim yada grafiker
Düşünüyorum Cnm yaşım 21
Cnm :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yemekle pek aram yok Cnm
Çocuk gelişim yada grafiker
Düşünüyorum Cnm yaşım 21
Cnm :)

belli oluyor yemekle aran olmadığı ne güzel.....ay sende küçük annev olmuşun çok güzel valla ben de kızımı 18 de doğurdum...sıkıntı çektim ama şimdi arkadaş gibi kıyafetimi soruyorum fikrini alıyorum herşeyde....kız çocuk gibisi yok ama oğlum da kuzum çok nazlım yaaa hiç erkek çocuğu demezsin çok mülayim.......

belli oluyor yemekle aran olmadığı ne güzel.....ay sende küçük annev olmuşun çok güzel valla ben de kızımı 18 de doğurdum...sıkıntı çektim ama şimdi arkadaş gibi kıyafetimi soruyorum fikrini alıyorum herşeyde....kız çocuk gibisi yok ama oğlum da kuzum çok nazlım yaaa hiç erkek çocuğu demezsin çok mülayim.......
Benimde ilk kız qyy abla kardeş gibisiniz yani:)

Amin Cnm yok tatlım yeni basliycam ama hayalim grafiker
Ya da çocuk gelişim

pardon ben seni de aöf diye okudum... bende lisenin son sınıfını dışardan verdim.gidiyoz bakalım bi yolda. sen nedenlise okumadın ben kocaya kaçtım bıraktım:1::1::1::17::17::17:

pardon ben seni de aöf diye okudum... bende lisenin son sınıfını dışardan verdim.gidiyoz bakalım bi yolda. sen nedenlise okumadın ben kocaya kaçtım bıraktım:1::1::1::17::17::17:

Hakkatten mı ay bende evimi terk ettim eşimle oyle evlendik:)
Benim annem hastaydı ve evdeki büyük kız ben olunca ben baktım

Hatayliyim Cnm ama İstanbuldayim burayi
bir tuu sevemedim :43:

öylemi ya bende bu memleketten bıktım valla 27 senedir aynı mahalle hatta 23 senedir aynı ev... nasıl oluyo dersen annemler merkezden ev aldı ben onların evindeyim yani doğduğum evde oğluşum benimle aynı evde dogdu... sadece 4 yıl başka yerde kaldım ne sıkıcı demi aynı ev aynı bahçe.gerçi bir yandan nostaljik çocuklarım benim oynadığım bahçede oynuyor...:22:

öylemi ya bende bu memleketten bıktım valla 27 senedir aynı mahalle hatta 23 senedir aynı ev... nasıl oluyo dersen annemler merkezden ev aldı ben onların evindeyim yani doğduğum evde oğluşum benimle aynı evde dogdu... sadece 4 yıl başka yerde kaldım ne sıkıcı demi aynı ev aynı bahçe.gerçi bir yandan nostaljik çocuklarım benim oynadığım bahçede oynuyor...:22:

Aslında çok güzel dedgin gibi yavruların senin doğup buyudugun
evde buyuyecekler:16:tabi değişiklikte şart:1:

Back
X