• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Merhaba canım..
Ben kendim mayalıyorum yoğurdu öyle veriyorum. Peyniri de kendi yediğimiz peyniri suda bekletip veriyorum ama labne alacagım..
Yapımı nasılmış ? Kolaysa eger yapalım..

Gunaydin canim en guzelini yapiyosun kendin yaparak. Yapimini duyunca bu kadar basitmiymis dedi. Aslinda bikac tane yapilma sekli var hangisini uygulayacagina kendin karar verebilirsin zaten hepsi kolay. Sut kaynadiktan sonra icine yarim limon suyu katiyosun zaten hemen kesiliyomus sut sonra altini kapa biraz dinlendirdkten sonra suyunu suz peynir hazir. Limon yerine yarim bardak sirke veya bir bardak yogurtla da yapilabiliyomus artik tercih sana kalmis.

Boga burcuyum esim yengec. Ne zor karakter o ya Allahim ya neler cektim taniyana kadar biraz piskopatlik var esimde sinirlenince :1:
Yengec hanimlari uysallar mi acaba
Yukselenim yay. İyidir yay oh kafaya bisey takmamaya basliyorum yay sayesinde galiba :1:

Kızlar dışarı çıkınca bebeklerinizin dışardaki insanlara sevdiriyor musunuz yoksa istemiyor musunuz.benim kizimi sürekli durdurup seviyorlar acaba bir sorun olur mu

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Komsunun cocuklarina ve tanidiklara sevdiriyorum parka gidince cocuklara fazla yaklastirmiyorum hasta olabilir onu bilemem ve suriyeli cocuk dolu her yer onlarda cok degisik hastaliklar tasiyomus turkiyede olmayan dikkatini cektimi bilmem suriyeli cocuklarin yuzlerinde koca koca yaralar mevcut sanirim salgin varmis o yuzden yabancilara sevdirmemekte fayda var bence sende dikkat etmelisin.

normal doğum yaptım canım aslında yemediğimde çok hızlı kilo veriyorum benim korkum istahımın hep böyle kalması. valla bizde de gece yemeği meshur pek düzenli yediğimiz söylenemez. tabiiii eşimin unu tuzu kuru dünyayı yese kilo almıyo onun yanı sıra ben kaynıyorum.....senin burcun ne cnm merak ettim....

Sende gobis kalmamistir ne guzel bende cok istedim normal dogumu ama nasip olmadi hayirlisi boyleymis demek ki. Bizimki ogle uykusunda oh bende simdi bi guzel kahvemi yapip kafa dinlicem biraz. Seninki ne yapiyo?

Boga burcuyum esim yengec. Ne zor karakter o ya Allahim ya neler cektim taniyana kadar biraz piskopatlik var esimde sinirlenince :1:
Yukselenim yay. İyidir yay oh kafaya bisey takmamaya basliyorum yay sayesinde galiba :1:

Yok ya bende yengecim ve psikopatım:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok ya bende yengecim ve psikopatım:))

Ciddi mi yaa :53: esin hangi burc uyumlu musunuz? Yengec bayanlarla ben cok iyi anlasirim yengec cok dostum oldu aslinda anlasamadigim hic bi burc yok gel gelelim yengec erkegi aman ya rabbim bu ne dedim ya bu yuzunu bekarken goreydim bi de :1::1: neyse ki tanidiktan sonra ogrendim bu adami bende suyuna gore hareket ediyorum.

Simdi bizim bebisler akrep burcu mu oluyordu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ciddi mi yaa :53: esin hangi burc uyumlu musunuz? Yengec bayanlarla ben cok iyi anlasirim yengec cok dostum oldu aslinda anlasamadigim hic bi burc yok gel gelelim yengec erkegi aman ya rabbim bu ne dedim ya bu yuzunu bekarken goreydim bi de :1::1: neyse ki tanidiktan sonra ogrendim bu adami bende suyuna gore hareket ediyorum.

Esim balık o bana gore daha sakin:)bende normalde cok uysalim sakinim ama damarıma basılana kadar o an kaplan kesilirim cok cadilasirim:)))

ay sevme isine hastayım zaten yüzüne dokundurtmuyorum elini öpüyorlar mikrop sonucta ben kırmadan uyarıyorum canım:)
Ben birşey diyemiyorum:41:

ay cnm ya küçük bir annesin demek sen:)muhabbet koyuymus valla...benim burcumda yengec bu arada:)evi severim ama gez toz işinede bayılırım:)
Genelde kızımı kardeşim sanıyorlar:1:hele
Teyzeler derdin neydi bu yaşta evlendin diyor:47:

En basta yapacagini en son yapiyosun :1:
Ama gercekten ilk basta bende o hatayi yaptim huggiesi kullaninca anladim. Bak dene emin ol memnun kalirsin bence
Bu kez deneyecem:16:

zulluuu sen normal mi yaptın doğumu....
Yok CNm sezaryen oldu ama inanirmisıın
Göbeğim sımsıkı:52:
Yok CNm çok sakin uysalımdır:17:ama
Fikrim çabuk değişir ve hep kara bulutluyum:43:
Komsunun cocuklarina ve tanidiklara sevdiriyorum parka gidince cocuklara fazla yaklastirmiyorum hasta olabilir onu bilemem ve suriyeli cocuk dolu her yer onlarda cok degisik hastaliklar tasiyomus turkiyede olmayan dikkatini cektimi bilmem suriyeli cocuklarin yuzlerinde koca koca yaralar mevcut sanirim salgin varmis o yuzden yabancilara sevdirmemekte fayda var bence sende dikkat etmelisin.
Valla ben kimseyi kırmamalıydı için birşey
Demiyorum ama eşim öpmeyin diyor:17:

Simdi bizim bebisler akrep burcu mu oluyordu
Terazi olmaları gerek CNm benim kıZım terazi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esim balık o bana gore daha sakin:)bende normalde cok uysalim sakinim ama damarıma basılana kadar o an kaplan kesilirim cok cadilasirim:)))

Aynen canim esimde oyle normalde sakindir ama damarina basiyomusum guya ama nasi oluyo bende anlamiyorum cok normal konusurken bi soru soruyorum diyelim ki birden kaplan kesiliyo yani sinirliyken asla esimi taniyamiyorum sanki baska biri oluyo adam yaa :1: bende kaciyorum pesimden geliyo illa ofkesini kusacak :1: :1: sende de oluyo mu?

Sende gobis kalmamistir ne guzel bende cok istedim normal dogumu ama nasip olmadi hayirlisi boyleymis demek ki. Bizimki ogle uykusunda oh bende simdi bi guzel kahvemi yapip kafa dinlicem biraz. Seninki ne yapiyo?

slm canım biz ablamızı tekrar okula gönderdik şimdi oynuyoruz sizin bebeişler gündüz kaç ssaat uyuyo benimki sık sık az az uyuyo ya...göbek şimdilik var biraz ama kızımda hiç kalmamıştı valla genç kız gibi olmuştum şimdi aynaya bakınca sinir oluyorum... geçen alışverişe çıktım dar paça pantolonların kalıpları küçük giyiyorum olmuyo sinir oldum zamanımda kısıtlıydı ne bulduysam aldım geldim....moralim bozuldu:ssz:

Aynen canim esimde oyle normalde sakindir ama damarina basiyomusum guya ama nasi oluyo bende anlamiyorum cok normal konusurken bi soru soruyorum diyelim ki birden kaplan kesiliyo yani sinirliyken asla esimi taniyamiyorum sanki baska biri oluyo adam yaa :1: bende kaciyorum pesimden geliyo illa ofkesini kusacak :1: :1: sende de oluyo mu?

Oyle canım eşimde konuyu kapatır sakinleşir ama ben illa konuşucam rahatliycam bağıra çağıra:)))yoksa gece uykularım kaçar:))))

Bu kez deneyecem:16:

canım ne güzel valla anladım ben seni sende şu yiyip kilo almayanlardansın.....ya benim neden kodum bozuk ben niye böyle tombilibu yum:14::14:

slm canım biz ablamızı tekrar okula gönderdik şimdi oynuyoruz sizin bebeişler gündüz kaç ssaat uyuyo benimki sık sık az az uyuyo ya...göbek şimdilik var biraz ama kızımda hiç kalmamıştı valla genç kız gibi olmuştum şimdi aynaya bakınca sinir oluyorum... geçen alışverişe çıktım dar paça pantolonların kalıpları küçük giyiyorum olmuyo sinir oldum zamanımda kısıtlıydı ne bulduysam aldım geldim....moralim bozuldu:ssz:

Bizimkinin uyku saatkeri hic belli olmuyo canim ama en az bi saat uyuyo gunduz araliksiz olarak. Desene ikinci dogumdan sonra yandik :-) bende kiyafet alasim bike gelmiyo eskiden 36 bedenleri giyerdim hersey bulurdum yakisirdi da simdi koca gobekle olmuyo be yaa

Zullu sansli o konuda karni dumduz kalmis balli :1:

Bizimkinin uyku saatkeri hic belli olmuyo canim ama en az bi saat uyuyo gunduz araliksiz olarak. Desene ikinci dogumdan sonra yandik :-) bende kiyafet alasim bike gelmiyo eskiden 36 bedenleri giyerdim hersey bulurdum yakisirdi da simdi koca gobekle olmuyo be yaa

Zullu sansli o konuda karni dumduz kalmis balli :1:

he valla o şanslılardan......... valla benle alakalı ya çok yiyorum abur cubur yemek ekmek allahım sayarken ben yoruldum düşün artık...... valla bizim oğlan uyuyo diyorum ki neden bu kadar çok uyudu acaba falan...onu uyuturken ablamlka falan konuşuyorum onun aradığı saate bakıyorum ki daha 45dk olmamış... bu kadar az uyuyor ama sık uyuyor.... geceleri iyi ama gündüz gibi olsa kafayı yerim herhalde.....uyutuyorum oyuncakları topluyorum falan diğer odaya gidiyorum uyanıyo....doğdu doğalı aynı düzen gerçi sakin bir çocuk uyanıkken bunaltmıyor.. sizin bebişlerde böyle sevecen mi burçlarıyla alakalı benimki çok sevecen ya... iyi ki terazi olmuşlar evde bir ikizler bir başakla yaşayan birisi olarakoluşumdan çok memnunum....... kızım çok yaman valla ikizler burcu benimle dişe diş başa baş geliyo çok takıntılı napcam bilmiyorum

yidir genc anne olmak teyzeleri bosver sen:-) Bu kez deneyecem:16:

Demek ki yengeclerin ortak ozelligi fikir degisikligi. Esinin burcu ne? kizin terazi galiba benim oglum kacirdi teraziyi akrep bizimki

Bende demiyorum caktirmadan cocugu kendime cekiyorum :1:

Back
X