- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
Evet CNm ama abur cubur yiyince sadece göbeğim
Çıkıyor![]()
keşke benimkide sadece bişeyler yeyince çıksa.....ohh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet CNm ama abur cubur yiyince sadece göbeğim
Çıkıyor![]()
Bende demiyorum caktirmadan cocugu kendime cekiyorum![]()
Kızlar sıkılaşmak ister misiniz hep beraber
Diyet spor yapsak mı:13:
CNm şampuanı denedin mi![]()
Ah BiZ annelerhep mi aynınız ne
![]()
Bugun alcam ins canim aklimda da bi turlu cikmak nasip olmadi. Sence boyali saclar icin olani mi alayim yoksa bi onerin var mi
Oyle canım eşimde konuyu kapatır sakinleşir ama ben illa konuşucam rahatliycam bağıra çağıra:)))yoksa gece uykularım kaçar:))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
keşke benimkide sadece bişeyler yeyince çıksa.....ohh
CNm bu kadar umutsuz olma hep beraber vercezkız sen sıkısın ya napcan koyver gitsin valla yapsak iyi olur da istikrarlı olmak lazım.. ben artık ramazana güveniyorum o zaman belki veririm...
Evet canim galiba hepimiz cocuk konusunda ayniyiz. Erkekler biraz daha acimasiz sanki dimi
seninki de kıskanç sanırım bende aynı durumdayım valla bir kaç senedir yalnız biryerlere çıkıyorum.... bakalım ya hayırlısı veririz umarım... ben yürüyüş falan yapamıyorum... bizim burada yürüyecek yer bilem yokCNm bu kadar umutsuz olma hep beraber vercez
Ben her fün spor ve yürüyüş yapıyorum
Yapmasam ne olur Allah bilirfoto paylaşmak
Isterdim ama eşim kızıyor
Evet CNm mesela eşim kızımı hep ağlatıyor
Şakadan da olsa ağlatmadı hoşuma gitmiyor![]()
seninki de kıskanç sanırım bende aynı durumdayım valla bir kaç senedir yalnız biryerlere çıkıyorum.... bakalım ya hayırlısı veririz umarım... ben yürüyüş falan yapamıyorum... bizim burada yürüyecek yer bilem yok![]()
he valla o şanslılardan......... valla benle alakalı ya çok yiyorum abur cubur yemek ekmek allahım sayarken ben yoruldum düşün artık...... valla bizim oğlan uyuyo diyorum ki neden bu kadar çok uyudu acaba falan...onu uyuturken ablamlka falan konuşuyorum onun aradığı saate bakıyorum ki daha 45dk olmamış... bu kadar az uyuyor ama sık uyuyor.... geceleri iyi ama gündüz gibi olsa kafayı yerim herhalde.....uyutuyorum oyuncakları topluyorum falan diğer odaya gidiyorum uyanıyo....doğdu doğalı aynı düzen gerçi sakin bir çocuk uyanıkken bunaltmıyor.. sizin bebişlerde böyle sevecen mi burçlarıyla alakalı benimki çok sevecen ya... iyi ki terazi olmuşlar evde bir ikizler bir başakla yaşayan birisi olarakoluşumdan çok memnunum....... kızım çok yaman valla ikizler burcu benimle dişe diş başa baş geliyo çok takıntılı napcam bilmiyorum
Evet face bilen açtırmıyorbeni sosyal ağlardan kıskanıyor
Allah'tan burası kadınlar kulübü
Bence uzama etkıli sarmaşık özlü
Olanı al beğeneceğine eminim
Ben on beş gündür kullanıyorum
Saçlarım dalgalı olduğu için açık
Bırakamıyordum şu an hep açık
Geziyorum ve saçlarımda uzama var
20 gün önce kesmiştim![]()
olsun canim ya uyuyo sonucta kesik kesikde olsa dert etme belki cabuk acikiyodur seninki metabolizmasi hizli diyodun ondandir bence benimki gunduz bi kez uyuyo o arada hangi bi isimi yapacagimi sasiriyorum inan zor oluyo yemek mi yapayim ev mi temizliyim yoksa kendime m bakayim.
Benim oglum akrep ama bende cok memnunum cooooook gulec oglum asidan sonra bile guluyodukiz cocugu yaman olur ona yapacak bisey yok babalarin gozdesi oluyo genelde kiz cocugu
Kızlar sohbet çok güzel ama bizim hazırlanıp çıkmamızı gerek
Kızımızı Dr götürecez hepinizi öptüm![]()
kızlar sohbet çok güzel ama bizim hazırlanıp çıkmamızı gerek
kızımızı dr götürecez hepinizi öptüm![]()
Evet CNm uzama etkili ya ondan uzadı bitkiselTavsiyeni dikkate aliyorum ve sarmasik ozluyu denicem bende. Ya sasirdim 20 gunde uzamasi hakikaten supermis demek ki saci besliyo
tamam canım bye kızın için mi gidiyosun.. Gelince durumunu yaz öptüm prensesi