• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

$image.webp
Kızlar benim meleğim bu
Birde bakarmısınız yanağı şiş mi:43:

ne mesgulu cnm muhabbet ediyoruz işte....sare senin bebeğin ve ken din hakkında biraz bilgi verir misin... ben tanıtayım önce 27 yaşındayın kızım eylül 8.5 yaşında bir de oğlum var yiğit erdem 7 ekim doğumlu.yay burcuyum ev hanımıyım(bu laftan da ayrı nefret ediyorum.)aöf de 1. sınıfım normal doğumla dğum yaptım ya sen?

Merhaba canım. Ben 29 yasındayım. İki yıllıK evliyim. Mersin'de yaşıyorum.. İstanbul dan buraya geldik eşimin işi dolayısıyla..
24 ekim doğumlu minik bir kızım var. Ayse Sare.. Ben de yay burcuyum :) Ev hanımıyım ve de çoook memnunum :)
Evlenmeden önce çeşitli işlerde çalıştım. Muhasebe okudum Sakarya Ünversitesinde. Ama işimi sevmiyor ve yapmıyorum..
MaşaAllah sana. Erken evlenmenin verdiği güzellikler.. Allah bağışlasın minişlerini..
Burada çok yalnızım.. Gezmeyi çok severim. Kızımla beraber geziyoruz.
Eşim yogun çalışıyor. Evdeyken fırsat buldukça gezıyoruz. Burası çoook sıcak, bunaltıcı..Sevemedim bu şehri. İstanbul burnumda tütüyorr :(

Gunaydin canim en guzelini yapiyosun kendin yaparak. Yapimini duyunca bu kadar basitmiymis dedi. Aslinda bikac tane yapilma sekli var hangisini uygulayacagina kendin karar verebilirsin zaten hepsi kolay. Sut kaynadiktan sonra icine yarim limon suyu katiyosun zaten hemen kesiliyomus sut sonra altini kapa biraz dinlendirdkten sonra suyunu suz peynir hazir. Limon yerine yarim bardak sirke veya bir bardak yogurtla da yapilabiliyomus artik tercih sana kalmis.

Anladm canım sağolasın.. cok kolaymış :)

Sütü kaynatıyoruz.. Kaynarken değil de kaynadıktan sonra altını kapattıktan sonra mı içine katılacak olanı katıyoruz yoksa kaynarken mi?

Anladm canım sağolasın.. cok kolaymış :)

Sütü kaynatıyoruz.. Kaynarken değil de kaynadıktan sonra altını kapattıktan sonra mı içine katılacak olanı katıyoruz yoksa kaynarken mi?

Altini kapadiktan sonra kat canim zaten hemen donusuyomus biraz karistir peynir tamamdir. Bebislere afiyet olsun

Merhaba canım. Ben 29 yasındayım. İki yıllıK evliyim. Mersin'de yaşıyorum.. İstanbul dan buraya geldik eşimin işi dolayısıyla..
24 ekim doğumlu minik bir kızım var. Ayse Sare.. Ben de yay burcuyum :) Ev hanımıyım ve de çoook memnunum :)
Evlenmeden önce çeşitli işlerde çalıştım. Muhasebe okudum Sakarya Ünversitesinde. Ama işimi sevmiyor ve yapmıyorum..
MaşaAllah sana. Erken evlenmenin verdiği güzellikler.. Allah bağışlasın minişlerini..
Eşim yogun çalışıyor. Evdeyken fırsat buldukça gezıyoruz. Burası çoook sıcak, bunaltıcı..Sevemedim bu şehri. İstanbul burnumda tütüyorr :(

Bende antepin bi ilcesindeyim bende isinamadim buraya ve kimsem yok evdeyim hep ciksamda gezilecek bir yer yok. Bende unv mezunuyum bekarken bende calisiyodum esim cikmami istedi ev hanimiyim. Sanirim cogumuzun hikayesi birbirine benziyo.

ooo benimki günde 5 6 kez uyuyo gündüz evet benimde aklıma geliyo acıktığı için olabilir çünkü çok sık da yemöek istiyo... Ya canım kızım çok mülayim di aslında 7 aydan 6 yaşa kadar....6 yaşında talihsiz bi, durum geldi başına beyninde tümör olduğunu öğrendik ameliyat falan oldu sonra ben normalde çok sıkıyımdır birdende herşeye izin verilince o da ne yapacağını bilemedi... şimdi bayağı her dediğim olsun istiyo... Bazen bakıyorum nerde o mülayim kız nerde şimdiki eylül....misafirlikte falan ne akıllı kızın var derlerdi kağıt kalem alırdı saatlerce resim çizerdi kimsenin birşeyine karışmazdı... şimdi çok yaman oldu valla canı sağolsun da ne isterse yapsın ne yapayım.....:14::14::14:

Nazara gelmis olmasin. Ayy cok uzuldum kizinin hastaligina sukur gecmis gitmis Allah hep saglik sihhat versin yavrucuklarimiza. Olsun annesi simarsin yeter ki onlar mutlu olsunlar kiyamam ya

merhaba canım. Ben 29 yasındayım. Iki yıllık evliyim. Mersin'de yaşıyorum.. Istanbul dan buraya geldik eşimin işi dolayısıyla..
24 ekim doğumlu minik bir kızım var. Ayse sare.. Ben de yay burcuyum :) ev hanımıyım ve de çoook memnunum :)
evlenmeden önce çeşitli işlerde çalıştım. Muhasebe okudum sakarya ünversitesinde. Ama işimi sevmiyor ve yapmıyorum..
Maşaallah sana. Erken evlenmenin verdiği güzellikler.. Allah bağışlasın minişlerini..
Eşim yogun çalışıyor. Evdeyken fırsat buldukça gezıyoruz. Burası çoook sıcak, bunaltıcı..sevemedim bu şehri. Istanbul burnumda tütüyorr :(

iyiymiş canım kızının ismi güzelmiş anlamı ne yabancı memleketinde o sıkıntısı oluyo ablamdan biliyorum allah yardım etsin takıl kızınla daha güzel boşver....hiç çalışmadığım için olsa gerek çalışmak istiyorum bende ev hanımlığı bana göre değil gibi geliyo. Ama farkındaysan 17 yaşında evlenen 2 çocuk yapan 10 yıldır evli olan da benim nasıl çelişkidir bu:44::44::44::44:

Bende antepin bi ilcesindeyim bende isinamadim buraya ve kimsem yok evdeyim hep ciksamda gezilecek bir yer yok. Bende unv mezunuyum bekarken bende calisiyodum esim cikmami istedi ev hanimiyim. Sanirim cogumuzun hikayesi birbirine benziyo.

Gaziantep güzel diye duymusumdur hep..
Burası çok güzel. Sahil tam karsımda evıme 5 dk. Evimin karsısında alışverıs merkezi var..
Ama havası çok sıcak.. Nefes alamıyosun o derece.. Tüm sevdiklerinden uzakta olmak zor..

nazara gelmis olmasin. Ayy cok uzuldum kizinin hastaligina sukur gecmis gitmis allah hep saglik sihhat versin yavrucuklarimiza. Olsun annesi simarsin yeter ki onlar mutlu olsunlar kiyamam ya

valla yaşayacağımız varmış şükür ki geçti gitti sadece kontrollere gidiyoruz denge probleminin düzelip düzelmediğini kontrol ediyor falan..sene de 1 kez. Yine yaklaşıyo kontrolümüz 20 gün kaldı....doktor bu hastalığı unutun artık herkeste çıkma riski ne kadarsa onda da tekrarlama riski o kadar demesine rağmen.... Ben yine sıkıntıdayım..... Kontrolden gelince çok rahatlıyorum fakat gitmeye yakın sıkıntılar başlıyo mr falan yine aynı stres yaşadıklarım geliyo aklıma allah hayırlısını versin rabbim herkesin evladını korusun.

iyiymiş canım kızının ismi güzelmiş anlamı ne yabancı memleketinde o sıkıntısı oluyo ablamdan biliyorum allah yardım etsin takıl kızınla daha güzel boşver....hiç çalışmadığım için olsa gerek çalışmak istiyorum bende ev hanımlığı bana göre değil gibi geliyo. Ama farkındaysan 17 yaşında evlenen 2 çocuk yapan 10 yıldır evli olan da benim nasıl çelişkidir bu:44::44::44::44:

Hz. Aişe annemizin ismi biri..
Sare de Hz.İbrahim a.s.'ın eşi..
Ayşe: Rahat yaşam süren, bolluk içinde yaşayan anlamında..
Sare:Saf, temiz anlamında..

Güzel olan yanı karışanım yok.. Rahat rahat takılıyoruz kzımla. Geziyoruz.. Kızım da gezmeyi çok seviyor.
Evde zaman geçirmeyi de severim.. Zaten bebişlerle zaman çabucak geciyor. Yemeği, uykusu, altı derken...
Bir de ev işleri.. Zaman çabucak geçiyor..
MaşaAllah çok erken evlenmişsin.. Genç anne :)

valla yaşayacağımız varmış şükür ki geçti gitti sadece kontrollere gidiyoruz denge probleminin düzelip düzelmediğini kontrol ediyor falan..sene de 1 kez. Yine yaklaşıyo kontrolümüz 20 gün kaldı....doktor bu hastalığı unutun artık herkeste çıkma riski ne kadarsa onda da tekrarlama riski o kadar demesine rağmen.... Ben yine sıkıntıdayım..... Kontrolden gelince çok rahatlıyorum fakat gitmeye yakın sıkıntılar başlıyo mr falan yine aynı stres yaşadıklarım geliyo aklıma allah hayırlısını versin rabbim herkesin evladını korusun.

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm :( Rabbim bir daha yaşatmasın.. Rabbim tüm bebişleri korusun..
Hasta bebişlere şifalar nasipetsin..

ayyy canım benim yok ya valla senden duymasaydım dikkat bile etmezdim meleğim benim bin kere maaşallah......

MaşaAllah SubhanAllah.. Yesinler senii...
Kız paylaşma bu tontişin fotosunuu..
Çok yakından çekilmiş.. Maşaallah çok tatlııı..
Tam yemelik ısırmalık..
Biraz şişlik var, az.. Doktor ne diyor?

Evet canim sag yanakta hafif sislik var onemli bisey degildir ins korkma bence

Sağolun kızlar dr dan geldik çok mutluyum:40:kendi drumuza
gittik.dr yanagi için geçer dedi çünkü bingildak açık olduğu
için kemik esniyormus zamanla gececekmis:38:diğer dr beni
çok korkuttu :47:birde vajinal yapisikligi açtı ve size tavsiyem
özellikle kız anneleri bebisin vajinasini açıp iyice silin yapismasun
diye.ve ben çok evhamli biriyim çünkü benim ve eşimin ailesinde
zihinsel ve bedensel özürlü fertler var :43:sizleri çok seviyorum

Hz. Aişe annemizin ismi biri..
Sare de Hz.İbrahim a.s.'ın eşi..
Ayşe: Rahat yaşam süren, bolluk içinde yaşayan anlamında..
Sare:Saf, temiz anlamında..

Güzel olan yanı karışanım yok.. Rahat rahat takılıyoruz kzımla. Geziyoruz.. Kızım da gezmeyi çok seviyor.
Evde zaman geçirmeyi de severim.. Zaten bebişlerle zaman çabucak geciyor. Yemeği, uykusu, altı derken...
Bir de ev işleri.. Zaman çabucak geçiyor..
MaşaAllah çok erken evlenmişsin.. Genç anne :)

anlamıda güzelmiş........ evet ya karışan olmzsa iyi biz burada çarşıya çıkalım kaynana lafı sokuyo ayy çocuk hastalanmadı mı? :47:falan

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm :( Rabbim bir daha yaşatmasın.. Rabbim tüm bebişleri korusun..
Hasta bebişlere şifalar nasipetsin..

aminn canım kızın hastalığından sonra hasta olan çocuklara daha duyarlı olmaya başladım kendi canım yanınca karşımdakini daha iyi anlar oldum..... bilirsiniz belki muhammet diye bir çocuk var gülbende çıkmıştı kalp hastası hergün takip ediyorum gelişme var mı diye......dua ediyorum onun için.... bazen çok mu abartıyorum diyorum onun için ağlıyorum eşim kızıyo böyle böyle kafayı yiyecen diye.....muhammet için el ele bakmak isterseniz

Sağolun kızlar dr dan geldik çok mutluyum:40:kendi drumuza
gittik.dr yanagi için geçer dedi çünkü bingildak açık olduğu
için kemik esniyormus zamanla gececekmis:38:diğer dr beni
çok korkuttu :47:birde vajinal yapisikligi açtı ve size tavsiyem
özellikle kız anneleri bebisin vajinasini açıp iyice silin yapismasun
diye.ve ben çok evhamli biriyim çünkü benim ve eşimin ailesinde
zihinsel ve bedensel özürlü fertler var :43:sizleri çok seviyorum

canım sevindim valla iyi düşün iyi olsun hiçbirşey olmaz allahın izniyle ayyy canım ya ağlamadı mı açarken. bizimde pipi derisine yaptılar aynısını çok ağlamıştı:14::14::14:

Gaziantep güzel diye duymusumdur hep..
Burası çok güzel. Sahil tam karsımda evıme 5 dk. Evimin karsısında alışverıs merkezi var..
Ama havası çok sıcak.. Nefes alamıyosun o derece.. Tüm sevdiklerinden uzakta olmak zor..

Evt antep cok guzel bi yer seviyorumda ama ben ilcedeyim o yuzden zor oluyo. Tahmin edebiliyoru mersini daha gecenlerde ordaydim pozcu ve mezitlideayakinlarim var. Havasi cok nemli oglum hep kustu durdu sevmedi mersin havasini

Back
X