• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Bosversene denizi burda cesit cesi kebaplar mi dersin emvai cesit tatlilar mi dersin ne ararsan var valla cazip gelmes normaldir :1::1:
Kis inan daha once hic tatmadigim lezzetler ayy sasar kalirsin antep bir numara anlatirken canim cekti yav :1:
Bende kapaliyim o yuzden denize girmenin bi manasi yok soyle yayilip guneslenemedikten sonra neyleyim denizi neyleyim kumu o dimi ama sekerim
Bende karadenizi cok merak ediyorum ozellikle trabzon uzun gol

he valla olsa da yesek....aynen katılıyom ssana oralar bize göre değil....karadenizi bende istiyomda oradada yiyecek yok...turşu kavurması muhlama karalahana sarması vs....bana et lazım etttttttttt:26::26::26::26::26: allahım yaaa kendime bakmıyom hala yemek derdindeyim.......:8::8:

he valla olsa da yesek....aynen katılıyom ssana oralar bize göre değil....karadenizi bende istiyomda oradada yiyecek yok...turşu kavurması muhlama karalahana sarması vs....bana et lazım etttttttttt:26::26::26::26::26: allahım yaaa kendime bakmıyom hala yemek derdindeyim.......:8::8:

O zaman yapacagin tek sey var o da antepe gelmek aradiklarin burada mevcut :1::1:
Bi gun kebabcida oturuyoruz bi baktik yan masaya ferhata gocerle sevgilisi geldi anacim unluler yemek yiyip donuyolar

Baba mama adda diyenler varmis ya onu diyorm anlamli kelimeler yok bizimkinde gı aa püf diyor anca.en ufak seyi bile anlatiyorm kelimelere alissin diy.acaba cok konustugum icin benden ogluma sira mi gelmiyor:D fiziksel aktiviteleri iyi fakat dil de geri mi kaldi ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladım cmm benim kizimda bu aralar aglayinca
mama mamma falan diyor favorimiz dede
Cnm belki dediğin gibi fiziksel olarak kendinj
geliştiriyor

O zaman yapacagin tek sey var o da antepe gelmek aradiklarin burada mevcut :1::1:
Bi gun kebabcida oturuyoruz bi baktik yan masaya ferhata gocerle sevgilisi geldi anacim unluler yemek yiyip donuyolar

öyle miiiiii hayat onlara güzel anam.... ayn çok severim ferhat'ı:1::1::1: çoruma da şey gelmişti "dilberay" tavuğuda akşama pişirmişem.....kocamıda bakkala göndermişem :37: nasıl? hala çoruma gelmek istiyon mu?

öyle miiiiii hayat onlara güzel anam.... ayn çok severim ferhat'ı:1::1::1: çoruma da şey gelmişti "dilberay" tavuğuda akşama pişirmişem.....kocamıda bakkala göndermişem :37: nasıl? hala çoruma gelmek istiyon mu?

Yok kis hicbisey yoksa ne diye geliyim belki oralara yakin bi yere gelmisidir gecerken ugramamakta olmas:-)
Ohhh mis ellerine saglik. Bende tantuni yapcam kocisime yeni bi kek tarifi aldim hemen deniyim dedim o da firinda e daha ne olsun

Yok kis hicbisey yoksa ne diye geliyim belki oralara yakin bi yere gelmisidir gecerken ugramamakta olmas:-)
Ohhh mis ellerine saglik. Bende tantuni yapcam kocisime yeni bi kek tarifi aldim hemen deniyim dedim o da firinda e daha ne olsun

kız yok ne tavuğu şarkı öyle şaka gibi demi?ay tantuni mi var akşama nolur bizde gelek.... eşin ne iş yapıyo ayn...

kız yok ne tavuğu şarkı öyle şaka gibi demi?ay tantuni mi var akşama nolur bizde gelek.... eşin ne iş yapıyo ayn...

Gel valla supeer oldu ince ekmege sardim arasina salata ohh gelsin oglusa sutler:-)
Esim ozel bir sirkette calisiyo canim. Senin? Sen ne mezunusun esra

Antakyaliyim :):) yok kız her yer binA trafik
tabi güzel yerler var

Ooo yiine sohbet koyulasmis..gecmis olsun canım bu arada bak guzel habei almışsin...benim kızımda donüyor 360 derece ama emekleme yok:)bende hala regl olmadım ya:(bu arada ben bayılıyorum istanbula 20 Haziran'da istanbuldayim kısmetse:)ver elini moda haftası :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X