• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Niye ek gıdayı bırakiyosunki?onada ihtiyacı var sadece anne sutu zor olur?dr a sordunmu?yok canım saglik ocagi birsey istemedi ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaten iki hafta verdim onuda fazla yemwdi
Cnm benim sütüm yeterli sagmak zorunda
kalıyorum.hem sadece anne sutuyle besleyen
annelerden var

6. aydan sonra anne sütü sadece günde 3 kez verilmelli bence yalnış düşünüyosun canım anne sütüne ihtiyacı oldugu kadar diğer besinlerede ihtiacı var ben makarna yediriyorum boncuk makarna yeni yapınca hemen kayıp gidiyo :) hazır mamalar kullanmıyorum yoğurt çorba ekmek odoğruyorum +emziriyorum anne sütün ne kadar çok olursa olsun tabakk çorba içmeli sağlık ocağından bana liste verdiler ..... ben yapamıyrum çok ağır ben bebeğime göe uyguluyorum[/QUOTE

Cnm anne sütü ek gıda verilsede 3 kez verilmesi çok
az birde böyle yapan çok anne var kimsede zararını hormemis adı
üstünde EK GIDA çok vermenin anlamı yok ben kizima
çok az ek gıda verdim ama cignemeyi biliyor 7,5 ay oldu
Sadece anne sütü verdim(iki hafta hariç)gelisimimizde iyi
zaten ben doğumdan beri bunu dusunuyordum.

Pirinc unlu muhallebi veriyorum arada bi zaten pek sevmedi icine meyve puresi katinca bikac kasik aliyo. Sen?

Ben arada Aptamil veriyodum gdo dan sonra butun ürünlerine şüpheyle yaklaşır oldum..Ülker aldım da .bu ara Gece hicbirsey yemiyor..bende Yesinde gece emmeye cok uyanmasın diyorum deliksiz uyku en iyisi cunku ..büyüme hormonu salgiliyor die vucut ..

Zaten iki hafta verdim onuda fazla yemwdi
Cnm benim sütüm yeterli sagmak zorunda
kalıyorum.hem sadece anne sutuyle besleyen
annelerden var

Canım benim sütümde fazla ama vermemiz lazim:)6 aydan sonra anne sütü büyümesi icin gerekli olan herseyi karşılamıyor birde yemeye alismasi lazım...az az da olsa vermelisin birseyler mesela yoğurt ..yinede sen bilirsin iyice araştır canım...

Canım benim sütümde fazla ama vermemiz lazim:)6 aydan sonra anne sütü büyümesi icin gerekli olan herseyi karşılamıyor birde yemeye alismasi lazım...az az da olsa vermelisin birseyler mesela yoğurt ..yinede sen bilirsin iyice araştır canım...

CNm anne sütü herşeyi karşılıyor
Dr damiştım 6 tane hastası SADECE
2 yıl boyunca anne sütü almış.ben
Kızıma Demir damlası nişe vermez
Oldum çünkü zararlıymış.kan eksikliği
Yoksa neden kullanayım ki.zaten yemek
Alışılmaz ki Rabbim bize herşeyi vermiş
Çiğnemek öğrenilmez..me çok bildiğimiz
Yanlış var bir bilsen CNm araştırdım
Ve böyle yapan çok anne var

CNm anne sütü herşeyi karşılıyor
Dr damiştım 6 tane hastası SADECE
2 yıl boyunca anne sütü almış.ben
Kızıma Demir damlası nişe vermez
Oldum çünkü zararlıymış.kan eksikliği
Yoksa neden kullanayım ki.zaten yemek
Alışılmaz ki Rabbim bize herşeyi vermiş
Çiğnemek öğrenilmez..me çok bildiğimiz
Yanlış var bir bilsen CNm araştırdım
Ve böyle yapan çok anne var
. 1 yaşına kadar sadece anne sütü yeterli mi?
İlk altı ay sadece anne sütü, bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını karşılar. Ancak, altıncı aydan sonra bebeğinizin sağlıklı gelişimi için sebze püreleri, muhallebi, meyve, yoğurt ve peynir gibi ek gıdalara başlanmalı. Bu sayede bebeğiniz hem çiğnemeyi öğrenir hem de dengeli beslenir. Sonrasında emzirmenin, uygun ek gıdalarla mümkünse 2 yaşına kadar sürdürülmesini öneriyoruz. :)ben hep boyle duydum gerek dr lardan gerek internetten ama senin Dr unda bi bildigi vardır heralde:)yrn kendi Dr umada bir sorarım bakalım o ne diyor...ayrıca çiğnemek yürümek konuşmak hepsi öğrenilir gec öğrenilen seyler de bebegi kotu etkiler ...neyse benden bu kadar yinede sen bilirsin:))

Ben arada Aptamil veriyodum gdo dan sonra butun ürünlerine şüpheyle yaklaşır oldum..Ülker aldım da .bu ara Gece hicbirsey yemiyor..bende Yesinde gece emmeye cok uyanmasın diyorum deliksiz uyku en iyisi cunku ..büyüme hormonu salgiliyor die vucut ..

Ben muhallebiyi o yuzden veriyorum zaten gece uyanmasin diye ama nafile yine uyaniyo. Bende hazir mamalara guvenemiyorum islemden geciyo sonucta mumkun oldukca dogal gidalar vermeye calisiyorum. Demek aptamilde mi bozmus

Ben muhallebiyi o yuzden veriyorum zaten gece uyanmasin diye ama nafile yine uyaniyo. Bende hazir mamalara guvenemiyorum islemden geciyo sonucta mumkun oldukca dogal gidalar vermeye calisiyorum. Demek aptamilde mi bozmus

Emerek uyuyo diye canım gece uyanıyor ,nasıl uyuyo kaldıysa uyandiginda yine o sekli istermiş ya..evet ya sutlu tahlilida gdo cikti bende herseyi kendim yapıyorum da bari muhallabisi hazır olsun dedim:))

Emerek uyuyo diye canım gece uyanıyor ,nasıl uyuyo kaldıysa uyandiginda yine o sekli istermiş ya..evet ya sutlu tahlilida gdo cikti bende herseyi kendim yapıyorum da bari muhallabisi hazır olsun dedim:))

Ulkerin muhallebisini kullaniyoruz suan ama daha once arinin muhallebisini yedirmistim icine meyve puresi katmadan sade haliyle bile yiyodu arada lezzet farki var ariyi tavsiye ederim canim masal hanima

Kucukken güseldi ama simdi bir kardeşim olsun isterdim hem ailem hem kendim icin ;)

bende senin gibi düşünmüştüm... küçükken güzel olur tabiii...bende kesinlikle tek çocuk derken kızımın zor bir gününde karar verdim 2. çocuğa....

Ooo alistirmissin canim hatayi orda yapmissin cocugun sucu yok yani alinma. Evet bundan sonra verme senin kizada de ki seni paran icin onlara aldiklarin icin seveceklerse hic sevmesinler arkadaslik boyle olmas gibi konusmalar yap anlar zamanla.
Ya sen yay burcusn bilirsin ben bazen sknti filan olunca hiiiiic dert etmiyorum salliyorum resmen duyarsiz kaliyorum acaba yay burcunun boyle bi ozelligi var mi benim yukselenim yay

canım ya aynen öyle oğluşla ilgileniyorum derken kız ipin ucunu kaçırdı...

Sağol Cnm dr her çocuğun kullsnmasini oneriyor

Kilosu iyi Cnm kız mı bebisin hiç zorlama Cnm ne yemek
isterse yesin bebis

masal sara Cnm dr her bebeğe oneriyor

kızlar kizima sadece anne sutuyle buyutucem böyle
bir karar verdim zaten son zamanlarda sadece anne
sütü alıyordu

kızlar size sormak istediğim birsry var
sağlık ocago sizden hemogram tahlili
istediler mı birde İstanbuldayim olan anneler
Kizamik asisi yapacaklarmış bebislere

slm zullu...kıs sütün yetecek mi ki bebişe?neden böyle kara verdin... evet bizden istediler tahlil sanırım temmuzda da aşı var yani bizede yapılacak...o zaman verecez tahlili...

6. aydan sonra anne sütü sadece günde 3 kez verilmelli bence yalnış düşünüyosun canım anne sütüne ihtiyacı oldugu kadar diğer besinlerede ihtiacı var ben makarna yediriyorum boncuk makarna yeni yapınca hemen kayıp gidiyo :) hazır mamalar kullanmıyorum yoğurt çorba ekmek odoğruyorum +emziriyorum anne sütün ne kadar çok olursa olsun tabakk çorba içmeli sağlık ocağından bana liste verdiler ..... ben yapamıyrum çok ağır ben bebeğime göe uyguluyorum

kız boğazına kaçmıyo mu ne cesaretlisin...valla benim oğluş gündiz ek gıda (hepsinden önce iki fırt anne sütü)gece de sadece anne sütü alıyo...

6. aydan sonra anne sütü sadece günde 3 kez verilmelli bence yalnış düşünüyosun canım anne sütüne ihtiyacı oldugu kadar diğer besinlerede ihtiacı var ben makarna yediriyorum boncuk makarna yeni yapınca hemen kayıp gidiyo :) hazır mamalar kullanmıyorum yoğurt çorba ekmek odoğruyorum +emziriyorum anne sütün ne kadar çok olursa olsun tabakk çorba içmeli sağlık ocağından bana liste verdiler ..... ben yapamıyrum çok ağır ben bebeğime göe uyguluyorum[/QUOTE

Cnm anne sütü ek gıda verilsede 3 kez verilmesi çok
az birde böyle yapan çok anne var kimsede zararını hormemis adı
üstünde EK GIDA çok vermenin anlamı yok ben kizima
çok az ek gıda verdim ama cignemeyi biliyor 7,5 ay oldu
Sadece anne sütü verdim(iki hafta hariç)gelisimimizde iyi
zaten ben doğumdan beri bunu dusunuyordum.

canım valla yetiyosa bencede anne sütünün yerini tutmaz ama daha sonra yeme problemi yaşayabilir...eğer sütle karnı doyuyorsa ek gıdayı sen yerken arada ağzına tadımlık verirsin....he simdi aklıma geldi büyüyünce yemee başladığında bağırsakları yemeği sindirebiliyormu acaba sordun mu onu??

. 1 yaşına kadar sadece anne sütü yeterli mi?
İlk altı ay sadece anne sütü, bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını karşılar. Ancak, altıncı aydan sonra bebeğinizin sağlıklı gelişimi için sebze püreleri, muhallebi, meyve, yoğurt ve peynir gibi ek gıdalara başlanmalı. Bu sayede bebeğiniz hem çiğnemeyi öğrenir hem de dengeli beslenir. Sonrasında emzirmenin, uygun ek gıdalarla mümkünse 2 yaşına kadar sürdürülmesini öneriyoruz. :)ben hep boyle duydum gerek dr lardan gerek internetten ama senin Dr unda bi bildigi vardır heralde:)yrn kendi Dr umada bir sorarım bakalım o ne diyor...ayrıca çiğnemek yürümek konuşmak hepsi öğrenilir gec öğrenilen seyler de bebegi kotu etkiler ...neyse benden bu kadar yinede sen bilirsin:))

Cnm benim kızım cigneyebiliyor demekki ogrenilmiyor
link nasıl paylaşılıyor bilseydim sizle paylaşmak isyedigim
çok şey var
slm zullu...kıs sütün yetecek mi ki bebişe?neden böyle kara verdin... evet bizden istediler tahlil sanırım temmuzda da aşı var yani bizede yapılacak...o zaman verecez tahlili...

canım valla yetiyosa bencede anne sütünün yerini tutmaz ama daha sonra yeme problemi yaşayabilir...eğer sütle karnı doyuyorsa ek gıdayı sen yerken arada ağzına tadımlık verirsin....he simdi aklıma geldi büyüyünce yemee başladığında bağırsakları yemeği sindirebiliyormu acaba sordun mu onu??
Cnm bizim dr kizamik aşısını bir yaşından önce uygun
bulmuyor....kızlar anne sutunun içinde herşey var tüm
vitaminler hepsi yeterli....ayrıca ek gıda verilecekse bile
bir ogun verilir gerisi abartı her dr inanmayın.bebeginize
yefirdiginiz şeyleri siz yiyebilirmisiniz onlar daha çok küçük
Anne sutunun özelliğini cozmusmu dr larda karşılamaz diyorlar
Üç gündür sadece anne sütü şu ve decit üç damla veriyorum
ir sorun yaşamadık...eskiden savaş yıllarında analar erkek
çocuk ları 7 yaşına kadar emzirirmis:53:ben her dr dediğine inanmiyorum
Size dr kadir tuğcunun yazılarını okumanızı tavsiye ederim
Sizleri çok seviyorum:34:

çok şey var

Cnm bizim dr kizamik aşısını bir yaşından önce uygun
bulmuyor....kızlar anne sutunun içinde herşey var tüm
vitaminler hepsi yeterli....ayrıca ek gıda verilecekse bile
bir ogun verilir gerisi abartı her dr inanmayın.bebeginize
yefirdiginiz şeyleri siz yiyebilirmisiniz onlar daha çok küçük
Anne sutunun özelliğini cozmusmu dr larda karşılamaz diyorlar
Üç gündür sadece anne sütü şu ve decit üç damla veriyorum
ir sorun yaşamadık...eskiden savaş yıllarında analar erkek
çocuk ları 7 yaşına kadar emzirirmis:53:ben her dr dediğine inanmiyorum
Size dr kadir tuğcunun yazılarını okumanızı tavsiye ederim
Sizleri çok seviyorum:34:
canım bENCE DE ANNE SÜTÜ EN İYİSİ...BENİMDE GÜN BOYU YETSE SIRF KEYİF İÇİN TATTIRIRDIM....EGER ÇEVRENDE DE BÖYLE VARSA SORUN OLMUYOSA DEVAM DERİM....

çok şey var

canım bENCE DE ANNE SÜTÜ EN İYİSİ...BENİMDE GÜN BOYU YETSE SIRF KEYİF İÇİN TATTIRIRDIM....EGER ÇEVRENDE DE BÖYLE VARSA SORUN OLMUYOSA DEVAM DERİM....

Sutum çok Cnm:nazar:sonunda yetersiz demeyen biri çıktı:38:

Back
X