• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Evet CNm sadece bebeği tok tutuyor
Bir çok yazısı var anne olunca anladım
Da herkez bebekleri için soru sormuş
Gözat çok bilgi var

Günaydın canım..
Dün gece baya okudum canım..Snra doktoru araştırdım biraz..
Memnun olan da var, olmayan da.. Bir kadın diyor ki, kendini diğer dr.lardan üstün gören, egolu,
herseyin en iyisini kendi bildiği zanneden, vs.. bir dr.. Tabii haklı oldugu şeyler de var falan filan..
Tamamen ilaca ve mamaya karşı oluşu çok güzel.. Okuyacagm zaman buldukça..

Bence çok iyi bir dr ve ben kendisine inanıyorum şu zamanda drlar pek güvenilir değil düşünsene kixima bozuk ilsc bille kullanmama sebeb oldular

Evet canım haklısın..
Dr.dan dr.a fark var..
Kızım ilk aylarında feci pişik olmustu.
3 dr.a dagötürdük. Her kafadan ayrı ses çıkıyo..
Eşim farklı bir şekilde deneylim dedi oşeilde 2 gunde azaldı..
Bugun yıne pişik olmuş kızım üzüldm..
Aylar sonra :( Biraz bekleyecegım. Gecmezse öncekı pişik kremlerınden süreceğim.
Onlar da zararlı. Şimdilik sudocrem kullanıyorum, bakalım..

Bilmem ki ??
Ben de aynen.. Altını çok zordeğiştiriyorum.. Hep dönüyor.
Yüzüstü uyumaya başladı. Bayılıyor.. Ben de korkuyorum nefes alamaz diye..
Yatakta dört dönüyor.Üstünü açıyor.
Penye tulumla yatırıyorum gece üstünü açmasın diye.
De de deee.. da da daaa.. adaa adaa adaa... diyor..
Bugun ma ma ma dedi ilk defa :)
Bişey daha diyodu unuttum onu bak :)

Yazdiklarini okuyunca sastim ayni bizimki o da yuzustu uyumaya bayiliyo nasil yatirirsam yatirayim kendi yuzustu donuyo ve acaip deli uyuyo kafa bi yanda vucut bi yanda:-)
Bizimkide aciliyo ama havalar sicak oldugu icin sorun olmuyo. Mersinde sicak acilsin bisey olmaz.
Bizimki herseyden cok cabuk sikiliyo ve her an bi ilgi arayisinda disarida cocuklari izlemeye bayiliyo eve girer girmez agliyo:-)

Sagolasin Cnm hayat zor.dalak buyumesi var dediler
ondan korktuk Cnm

Muhakkqk oku Cnm dr un cevaplarını okuyunca ağzın açık kalacaj

ya arkadaşlar link nasıl paylaşılır

canım bende bilmiyorum...geçmiş olsun tatlım eltmin oğluna da demişlerdi kenddiliğinden geçti...korkma rabbim yardım eder

Yazdiklarini okuyunca sastim ayni bizimki o da yuzustu uyumaya bayiliyo nasil yatirirsam yatirayim kendi yuzustu donuyo ve acaip deli uyuyo kafa bi yanda vucut bi yanda:-)
Bizimkide aciliyo ama havalar sicak oldugu icin sorun olmuyo. Mersinde sicak acilsin bisey olmaz.
Bizimki herseyden cok cabuk sikiliyo ve her an bi ilgi arayisinda disarida cocuklari izlemeye bayiliyo eve girer girmez agliyo:-)

Demekki hepsi aynı oluylar hemen hemen.. Ben de ara sıra uyurken cevirsem de o yüzüstü uyuymayı seviyo..
Zaten üstü hep açık.. ben örtüyorum açılıyo.. Bizimkisinin yaptıkları fix.. Önüne oyuncakları döküyorum oynuyo..
Sıkılınca yürüteç, ilgi,alaka.. Ya da uykusu gelmiştir veya acıkmıştır.. Önceden çabuk sıkılıyordu şimdi oynuyor maşaAllah..
Rahatladım diyebilirim.. Bizimki de eve girince aglardı önceden. Şimdi maşaAllah aglamıyor.. Girişte ayna var. Zaten aynayı gördüm mü çıldırıyor..
Yere ındirip ellerinde tutuyorum. Aynaya doğru adımlar atıyo. Bu çok hoşuma gidiyo :) Balkonumuz da cok büyük. Orda onun yanında duruyorum baze yürüteçle geziyo.. Bişeyler tutma çabası içerisine giriyo.. Zaten en büyük zevklernden biri yeni şeyler keşfedip yakalayıp agzına götürmek.. Sepak mendille oynamayı çok seviyor. Açılmamışı yani paketli halini:) Ördeği var bi tane hani sıkınca ses çıkaranlardan. Onu da cok sevıyo :)
Aşağıya iniyoruz bahçemizde park var. Salıncakta sallıyorum hiiç ilgilenmıyorbile.. Gözleri hep çocuklarda :) Bıraksan saatlerce izler..

Evet canım haklısın..
Dr.dan dr.a fark var..
Aylar sonra :( Biraz bekleyecegım. Gecmezse öncekı pişik kremlerınden süreceğim.

canım bezinin markasını değiştir vucudu sevamiyor olabilir....bizimki de ilk defa 5gün önce oldu travacort krem sürdüm yüzeysel iki seferde geçirdi...birde yedirdiğini takip et....

canım bezinin markasını değiştir vucudu sevamiyor olabilir....bizimki de ilk defa 5gün önce oldu travacort krem sürdüm yüzeysel iki seferde geçirdi...birde yedirdiğini takip et....

Yok canım bezini değiştirmeyi düşünmüyorum.. daha yeni oldu zaten. Dün oldu.. İlk pişiğinde bezini değiştirdim.Prima Aktiften, Premıum Care e geçtik.
Prima premium care kullanıyoruz o gün bu gündür. Çok memnunuz.. Ben de şaşırdım. 6 aydır hiç olmuyordu..
Farklı bişey vermedim yiyecek olarak da.. Travogen geçiriyo ama sürmek istemıyordum kortizon oldugu için içinde..
Ama az önce banyo yaptırdım ve sürdüm.. Daha fazla artmasın.. Geçer inşaAllah..

Sağolasın :114:

Yok canım bezini değiştirmeyi düşünmüyorum.. daha yeni oldu zaten. Dün oldu.. İlk pişiğinde bezini değiştirdim.Prima Aktiften, Premıum Care e geçtik.
Prima premium care kullanıyoruz o gün bu gündür. Çok memnunuz.. Ben de şaşırdım. 6 aydır hiç olmuyordu..
Farklı bişey vermedim yiyecek olarak da.. Travogen geçiriyo ama sürmek istemıyordum kortizon oldugu için içinde..
Ama az önce banyo yaptırdım ve sürdüm.. Daha fazla artmasın.. Geçer inşaAllah..

Sağolasın :114:

bazen yediği asaitli şeylerden oluyor diye duymuştum...ben sabamed kullanıyorum...az ara verdim pişmiş..pişik önlemini almazsan .çabuk ilerliyo iii yapmışın...bende aktif kullanıyorum...bende memnunum primadan..

bazen yediği asaitli şeylerden oluyor diye duymuştum...ben sabamed kullanıyorum...az ara verdim pişmiş..pişik önlemini almazsan .çabuk ilerliyo iii yapmışın...bende aktif kullanıyorum...bende memnunum primadan..

Evet canım asitli şeyler yapıyo.. Anlamadım gitti.. Ben pişik kremi kullanmıyordum. Ara sıra sudocrem sürüyordum hafif kızarıklık olduğunda..
Benım kullanmadığım pişik kremı kalmadı zamanında.. Çok feci pişiği vardı kızımın.Kanıyordu.. Bir ya da ıkı aylıktı sanırım. Ondan sonra bu ilk..
Ben de aktife geçmeyi planlıyordum ama dün pişiği görünce vazgeçtim. Biraz bekliycem...

Evet canım haklısın..
Dr.dan dr.a fark var..

Cnm inşallah geçer ben sdockrem i kullandım
hiç bir faydasi yok.altı açık kalsin suyla her altını degistirdiginde
sil ve zeytin yağını ateste dumanı cikana kadar yak
iliyinca sur

Cnm inşallah geçer ben sdockrem i kullandım
hiç bir faydasi yok.altı açık kalsin suyla her altını degistirdiginde
sil ve zeytin yağını ateste dumanı cikana kadar yak
iliyinca sur

Sudokrem bize ıyı geliyo canım. Az olunca hemen geçiriyo. Pişik çok olunca geçirmiyo tabi.
İçerisinde kortizon olan kremler fayda verir sadece.. Zeytinyagı benım kızımın pişiğini arttırıyor canım..
Travogen kullanayım ıkı gün. Günde ıkı kez.. Bakalım geçmezsezaten dr.a gitces ayın 10 unda gösteririz..

Sağolasın cnm. :)

Evet canım asitli şeyler yapıyo.. Anlamadım gitti.. Ben pişik kremi kullanmıyordum. Ara sıra sudocrem sürüyordum hafif kızarıklık olduğunda..
Benım kullanmadığım pişik kremı kalmadı zamanında.. Çok feci pişiği vardı kızımın.Kanıyordu.. Bir ya da ıkı aylıktı sanırım. Ondan sonra bu ilk..
Ben de aktife geçmeyi planlıyordum ama dün pişiği görünce vazgeçtim. Biraz bekliycem...

ay canım ya evet çok zor oluyo birde küçükmüş nasıl acımıştır kimbilir...........bencede iyi olana kadar geçme....premıumcare gerçekten güzel ben de küçükken kullandım 4 aylıktan sonra geçtim....

ay canım ya evet çok zor oluyo birde küçükmüş nasıl acımıştır kimbilir...........bencede iyi olana kadar geçme....premıumcare gerçekten güzel ben de küçükken kullandım 4 aylıktan sonra geçtim....

4 numara premıum care aynı aktif bebege benzıyor. Pek farkı yok.
3 numaraya kadar cok fazla pamuksu ve çok güzeldi.
O yüzden geçmeye karar verdim..

Kızlar ben 5 numara bez kullanıyorum kizima primaya
geçmiştik hoşuma gitti.birde kızlar calpolla parestemol
içeren ilaçları aynı zamabda vermeyin çünkü ikiside parestemol
iceeiyor allah göstermesin zehirlenme olur

4 numara premıum care aynı aktif bebege benzıyor. Pek farkı yok.
3 numaraya kadar cok fazla pamuksu ve çok güzeldi.
O yüzden geçmeye karar verdim..

hımm ben o kadar araştırmamıştım...teyzesi kızımın karnesi hep 5 senle paylaşayım dedim......

Kızlar ben 5 numara bez kullanıyorum kizima primaya
geçmiştik hoşuma gitti.birde kızlar calpolla parestemol
içeren ilaçları aynı zamabda vermeyin çünkü ikiside parestemol
iceeiyor allah göstermesin zehirlenme olur
kız sen alemsin var ya...tüm tabuları yıktın ya:1::1::1::1:

Back
X