- 4 Haziran 2014
- 767
- 202
- 83
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
- #1.021
evet albüm yok grnyo
Nasıl ekliyoruz tarife denilirmişim cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet albüm yok grnyo
canım önce profilime gir orada soldaki sırada albüm ekle var oraya tıklza sonra herke mi özel mi yazıyo onu işaretle değişiklikleri kaydet de... Sonra profilden aynıyere gir albümüne gir resim yok diyo yukarıda dosya seç var oradan seç...nasıl ekliyoruz tarife denilirmişim cnm
canım önce profilime gir orada soldaki sırada albüm ekle var oraya tıklza sonra herke mi özel mi yazıyo onu işaretle değişiklikleri kaydet de... Sonra profilden aynıyere gir albümüne gir resim yok diyo yukarıda dosya seç var oradan seç...
sağol cnm öyle yapıyorum olmdı
neden acaba........
dosya ekledim sonra nere basıcaz
aynen öyle benimkini karnını doyurdum uyutmayı denedim uyumadı
masaallah oglusuna bayildim cok tatli kizinda guzelmis allah bagislasin canim cok sekerler.
sağol canım sende özel albüm yapta görelim sadece arkadaşlar görüyormuş
tamam canim bi ara bende ekleyim eminsiniz dimi gorunmediginden sakata gelmeyelim:)))))
valla albüm açarken herkes mi özel mi seçeneği var özelde sadece arkadaşlar görür yazıyo...
saat 21.30 22.00 de falan uyuyo. Gece bir kez bazen ıkı kez kalkıyor..acıkıyor..
Ama sabah çok zorlanıyorum. Sabahın 7 sinde kalkıyo.. Bazen de 8-8.30.en gec 9..
Zulluuu canım şükret maşaallahı var kızının..
Ben gec yatttıgım için sabah uyumak istıyorum ama nerdeee...
hmm iyi o zaman ya. Senin oglun uyudu galiba
slmmm kızlar ben geldim :))
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slmmm kızlar ben geldim :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım bugün zor uyudu neden bilmiyorum....sare benim arkadaşım deil ona sordum bi baksın bakalım o resimi görebiliyo mu....sen arkadaşlık isteğini kabul ettikten sonra mı gördün resmi......
slm canım hoşgeldin benim profilden albüme baksana resim görüyon mu
hosbulduk canım ya giremedim bi türlü bgn nete,evdeki nette sorun var telden 3g den giriyorum oda düşman basına:))bakayım ama telden gorebilirmiyim bilmiyorum..
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hosgeldin canim uyuttun mu bebisi