• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

slm attım biraz foto diğer hafıza kartını bulamadım..bulduğumda atarım...ben resim çekinmeyi pek sevmiyorum...benim resim hamileliğin 6 ayına ait..şimdiki halimi bi ara çektirir koyarım..işte bu da ben....yelekleri de ben ördüm...:34:

sağol canım......

Masallah sende çok marifetliymissin:1:ben hamile olduğunu
farketmedim:53:bebrk nerde.kız kilometre var diyip dutuyon
hani kilo fitsin masallah :nazar:masallah kızın pek güz oglusta
yakışıklı kizina bayildim:38:

Masallah sende çok marifetliymissin:1:ben hamile olduğunu
farketmedim:53:bebrk nerde.kız kilometre var diyip dutuyon
hani kilo fitsin masallah :nazar:masallah kızın pek güz oglusta
yakışıklı kizina bayildim:38:

tskm ederim canım....genel olarak orantısız kilom yok aslında ama yinede var biraz....benim 7 aya kadar fazla karnım belli olmuyor içi geniş derler ya o türden..yelekleri beğendiğine sevindim yapmayı seviyorumda artık zaman yok..

Slm kizlaaaaarrr
Fotograf soleni yapilmis ben yokken:-)
Oglumun arkadaslarina kurban olurum ben yaaa

Zullu canim once senden basliyim masaAllah kizina bayildim cok tatli kilosuda gayet guzel iyi bakiyosun belli kiskanma kiskanma sende guzelsin:)))) anne kiz cok sekersiniz

Esracim senin o cekik gozlu oglusunu yerim sipa cok sempatik ayni ablasina benzettim cocukkarin ikisinide sana benzetemedim bu arada sende esmer guzelisin benim gibi :)))) ohh sahilde fotolar falan kiskandim yav

tskm ederim canım....genel olarak orantısız kilom yok aslında ama yinede var biraz....benim 7 aya kadar fazla karnım belli olmuyor içi geniş derler ya o türden..yelekleri beğendiğine sevindim yapmayı seviyorumda artık zaman yok..
Ben el işi weeri çok severim ama ışte bende yetenek yok:1:
fotolara nerden bakacağım ben bulamadım

Cnm arkadaş olmamız lazım bu arads hosgeldin

kızlar kızım bu aralar başka odaya gidince ağlıyor
birde düzgün bir şekilde baba dede mama memme
diyor sürekli diyor

Slm kizlaaaaarrr

Zullu canim once senden basliyim masaAllah kizina bayildim cok tatli kilosuda gayet guzel iyi bakiyosun belli kiskanma kiskanma sende guzelsin:)))) anne kiz cok sekersiniz

Esracim senin o cekik gozlu oglusunu yerim sipa cok sempatik ayni ablasina benzettim cocukkarin ikisinide sana benzetemedim bu arada sende esmer guzelisin benim gibi :)))) ohh sahilde fotolar falan kiskandim yav

canım tsk ederim çocuklar hep babaları zaten benimle alakaları pek yok....canım foto 6 aylık hamile halim şuan da hemen hemen öyleyim... bi şölen de senden bekliyoz...

diyor sürekli diyor

kız yok çok güzel yapmışın bereleri kızına süper yakışmış pamuğum çok tatlı zaten...benim el işlerim iyidir yaratıcılığım kuvvetlidir de zaman yok napcan:34:

diyor sürekli diyor

ayyy aynısını benimki de yapıyor demekki normal bende huysuzlandı diyorum...

Slm kizlaaaaarrr

Teşekkür ederim tatlım kilomuz 8,5 tu ....ben minik olduğum
için hep gardas sanıyorlar:43:bende esra wrkadssin meleklerini birbirine
benzettim:40:senden de bekliyos:20:hemen

canım tsk ederim çocuklar hep babaları zaten benimle alakaları pek yok....canım foto 6 aylık hamile halim şuan da hemen hemen öyleyim... bi şölen de senden bekliyoz...

Olsun yeter ki saglikli olsunlar ikiside cok gulec Allah yuzundeki gulucukleri eksik etmesin canimmm
Gercekten kesinlkle hamile oldugun belli degil o zaman sende cok kilo almamissin
Canim esim foto eklememe musade etmiyo biraz zaman lazim onu ikna etmem icin

kız yok çok güzel yapmışın bereleri kızına süper yakışmış pamuğum çok tatlı zaten...benim el işlerim iyidir yaratıcılığım kuvvetlidir de zaman yok napcan:34:

ayyy aynısını benimki de yapıyor demekki normal bende huysuzlandı diyorum...

Teşekkür ederiz tatlım yakın olsaydık ders alırdım senden:1:
el işine bayilirum demekki artık anneye düşkünlük başlıyor :18:

kızlar git gel yazıyom kusura bakmayın... şimdi valiz falan hazırlıyorum bir yandan ortalık topluyorum...telde internet yok benim...akşam annemlere merkeze gidiyorum pazara kadar ordayım gelince grşrüz artıkın

Olsun yeter ki saglikli olsunlar ikiside cok gulec Allah yuzundeki gulucukleri eksik etmesin canimmm
Gercekten kesinlkle hamile oldugun belli degil o zaman sende cok kilo almamissin
Canim esim foto eklememe musade etmiyo biraz zaman lazim onu ikna etmem icin

he anladım ok canım...biraz dursun bende kaldırırım nolur nolmaz... yenilerini koyarım artıkın

kızlar git gel yazıyom kusura bakmayın... şimdi valiz falan hazırlıyorum bir yandan ortalık topluyorum...telde internet yok benim...akşam annemlere merkeze gidiyorum pazara kadar ordayım gelince grşrüz artıkın

İyi tatiller canim gezin bol bol minikleride op benim icin

evet cnm bende öyle düşünüyorum.... allahtan bizi abla kurtarıyo...şimdi geldi rahatladım
Ohh neguzl qpla desteği keşke benim ablamda burda olsa
Minik olmanin faydalari ohh yaa supersiniz valla cok hosmus cicileride zeynep hanimin
Esim izin vermedi fotolara :ssz: yoksa sabahtan eklicektim

Yok be Cnm hiç memnun değilim inanmiyprlar minik görünmek kotuu
inşallah izin verir ya seni ve bebisini gormyi çok isterim

sare kız senin kızın fotosunu koyyyy merak ediyorum
şu kızı bide yakından gorem :1:masal sare sende köy
masalimizin fotosunu

Ohh neguzl qpla desteği keşke benim ablamda burda olsa

Yok be Cnm hiç memnun değilim inanmiyprlar minik görünmek kotuu
inşallah izin verir ya seni ve bebisini gormyi çok isterim

sare kız senin kızın fotosunu koyyyy merak ediyorum
şu kızı bide yakından gorem :1:masal sare sende köy
masalimizin fotosunu