• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

kızlar hepinize iyi hafta sonları ben kaçtım pazartesi görüşürüz herkesten resim bekliyorum geldiğimde....öpüyorum:38:

kızlar hepinize iyi hafta sonları ben kaçtım pazartesi görüşürüz herkesten resim bekliyorum geldiğimde....öpüyorum:38:

he anladım canım gurbettesin olur o kadar sende prenseisini al çık dışarı....kız istenbulda da sıkılıyorsan biz ölek

Görüşürüz CNm kendine iyi bak
Kız kimse olmayınca tadı olmuyor

Eveto ortancayim:32:ben pek inanmadum kız benim kız reklamı pür
dikkat izliyor

Kız inandırıcı değil bence:17:allahtan ummak yerinw kuyudan umuyorlar

Ne inanmasi canimcim guluyorum farkettiysen komik cunku. İnancliyiz Allah'a sukur bir muslumanin en guclu silahi duadir bir talebimiz varsa onu Yuce Allah'tan dileriz gerisi yalan cunku verende o alanda o.
Ne yapyosun bakim?
Bu arada sampuani sormadik yer kalmadi nerdeyse hic bi yerde yok kuzum ya ne eczane ne market. Sen hangi marketten aliyosun ve bu samp hangi markaya ait?

Ne inanmasi canimcim guluyorum farkettiysen komik cunku. İnancliyiz Allah'a sukur bir muslumanin en guclu silahi duadir bir talebimiz varsa onu Yuce Allah'tan dileriz gerisi yalan cunku verende o alanda o.
Ne yapyosun bakim?
Bu arada sampuani sormadik yer kalmadi nerdeyse hic bi yerde yok kuzum ya ne eczane ne market. Sen hangi marketten aliyosun ve bu samp hangi markaya ait?

CNm netten bak restorex kk da kullanan var
Yorumlara bir bak istersen...ne yapalım tatlım
Dizi izliyorum sen ne yapıyorsun bebiş nasıl

CNm netten bak restorex kk da kullanan var
Yorumlara bir bak istersen...ne yapalım tatlım
Dizi izliyorum sen ne yapıyorsun bebiş nasıl

Bebis iyi teyzesi bizde parka gittik geldik hem bende yuruyus yapmis oldum simdi de takiliyo zeynep nasil uyudu mu? Hangi diziyi izliyosun bakim?
Bu arada egzersizlere basladim gercekten cogu kaslari calistiriyo.

Bebis iyi teyzesi bizde parka gittik geldik hem bende yuruyus yapmis oldum simdi de takiliyo zeynep nasil uyudu mu? Hangi diziyi izliyosun bakim?
Bu arada egzersizlere basladim gercekten cogu kaslari calistiriyo.

Bizde yağmurlu olmasaydı çıkacaktık ama yağmurlu
Zeyneb'de tv izliyor:1:21 günde iki beden incelme garantisi
Veriyor Dr ender saraç:32:karagülü izliyorum CNm birde
Yemek listesi yap kendine

Bizde yağmurlu olmasaydı çıkacaktık ama yağmurlu
Zeyneb'de tv izliyor:1:21 günde iki beden incelme garantisi
Veriyor Dr ender saraç:32:karagülü izliyorum CNm birde
Yemek listesi yap kendine

Evet iki beden hemde 21 gunde daha ne olsun yaa muthis bide ardindan zumba yapiyolar acaip heryerin oynuyo o dansta :)))
Dun masal sara karabugday onerdi bes gun sabah aksam yiyomusuz uc kilo veriyomusuz onu aldim bugun marketten denicem bakalim
Listeyi ne icin yap dedin gunluk kaloriye bakmak icin mi?

Evet iki beden hemde 21 gunde daha ne olsun yaa muthis bide ardindan zumba yapiyolar acaip heryerin oynuyo o dansta :)))
Dun masal sara karabugday onerdi bes gun sabah aksam yiyomusuz uc kilo veriyomusuz onu aldim bugun marketten denicem bakalim
Listeyi geeeksiz yememek için Cnm
Benim listemizde şu mesela kahvalti bir haşlanmış yumurta biraz peynir iki üç adet zeytin iki dilim kızarmış ekmek domates salatalık birde bir fincan yeşil çay
Akşama kadar salatalık çok severim
Elma ceviz findik bol su 50 mekik ip atlama akşamda salata yada meyve birde limon suyu

Listeyi geeeksiz yememek için Cnm
Benim listemizde şu mesela kahvalti bir haşlanmış yumurta biraz peynir iki üç adet zeytin iki dilim kızarmış ekmek domates salatalık birde bir fincan yeşil çay
Akşama kadar salatalık çok severim
Elma ceviz findik bol su 50 mekik ip atlama akşamda salata yada meyve birde limon suyu

Senin kilo sorunun olmamasina ragmen bu kadar duzenli ve saglikli beslenmen gercekten harika tebrik ederim seni. Yesil cay cok ama severim emzirenler icebiliyo mu ki? Bende baslicam ip atlamaya ya nasil rahatlatiyo mu vucudu?

Senin kilo sorunun olmamasina ragmen bu kadar duzenli ve saglikli beslenmen gercekten harika tebrik ederim seni. Yesil cay cok ama severim emzirenler icebiliyo mu ki? Bende baslicam ip atlamaya ya nasil rahatlatiyo mu vucudu?
Bazen bunları bile yemiyorum Cnm..teşekkür ederim.ınan ben üç ogun yiyince şişiyor ve rahatsız oluyorum içebilirsiniz Cnm süte karismaz ki ben çay nadir içerim hayatimda kahve cesiti kola gazoz sigara gibi kötü alışkanlık yok tek kötü şey baharatlı çok severim:mad:

Ohh neguzl qpla desteği keşke benim ablamda burda olsa

Yok be Cnm hiç memnun değilim inanmiyprlar minik görünmek kotuu
inşallah izin verir ya seni ve bebisini gormyi çok isterim

sare kız senin kızın fotosunu koyyyy merak ediyorum
şu kızı bide yakından gorem :1:masal sare sende köy
masalimizin fotosunu

Canım kızını da senide cok beğendim nazardan korusun...cok tatlisiniz ve cok becerikliymissin kucuk annecik..telden giriyorum o yüzden koyamadım en kısa sürede eklerim canım..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yavrucaklar cok tatlı maasallah ,guzel bir abla yakışıklı bir kardeş:))ama seni kaçırdım göremedim olmazki benim icin benim icin birdaha eklersin artık canım pazartesi:)

Dene canım ama sadece onu ye sadece az miktarda sabah kahvaltı yapabilirsin ona gore...yoğurda kat ye onun disinda başka birsey yok :)bende acımasız bir diyetisyen gibi konuştum:)

Canım kızını da senide cok beğendim nazardan korusun...cok tatlisiniz ve cok becerikliymissin kucuk annecik..telden giriyorum o yüzden koyamadım en kısa sürede eklerim canım..

Teşekkür ederim tatlım çok becerikli olmasamda birazcık
Yapıyorum bekliycez kız bende telden koydum...

Back
X