• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Ben bu ara muhallebi de vermiyorum ısı gücü emmek;))geceleri daha isyankar .dr um dolma icine falan da başlayın dedi dolma yaparsam ona ayrı tuzsuz yapcam yoğurda katarım belki yer:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizim de erken yatarsa muhallebi iptal oluyo....valla bzimki yemeklerden çok memnun hiç vermesem emmeyecek bende her öğünden önce biraz emziriyorum..gerçi 2fırt çekiyo o kadar gece iyi emiyo...bu aradA FOTO EKLEDİM SENİN İÇİN

patlican alerji yapabilir diye az az verilmesi gerek diye dusunuyodum oyle yaptim alerjisi yokmus sukur ama kucuk cocklara onerilmedigini bilmiyodum bi bakayim sagol canim

bende sadece önerilmediğini biliyorum ayrıntılı bilgim yok bi bak bakalım...bende domatesi bilmiyordum..alerji riski ondada varmış 2 aydır veriyorum ...bu arada benim oğluşum 8 ayı doldurdu darısı size..

bizim de erken yatarsa muhallebi iptal oluyo....valla bzimki yemeklerden çok memnun hiç vermesem emmeyecek bende her öğünden önce biraz emziriyorum..gerçi 2fırt çekiyo o kadar gece iyi emiyo...bu aradA FOTO EKLEDİM SENİN İÇİN
Hemen baktım:))hic 2 cocuk annesi gibi durmuyorsun maasallah çookk genc duruyorsun yani 23 24 gibi ..beğendim seni:))

Hemen baktım:))hic 2 cocuk annesi gibi durmuyorsun maasallah çookk genc duruyorsun yani 23 24 gibi ..beğendim seni:))

bu arada orada 6 aylık hamileyim geçen sene fotosu...çektirmeyi pek sevmiyorum gezmeden gezmeye....

karıştırmaz olur mu annemlerde tv sehbasının kapağını açıyo altına giriyor oradaki eşyaları çıkarıyo...evde çamaşır makinasının kapağını açıyo...sürekli birimizin gözü üzerinde sıkıntı olmuyo.....:55:

desene yandik:18:

kızlar ben önceden ek gıda verince kixima patlican patatea
kabak ıspanak çilek kayısı muz elma portakal kiraz şeftali nektarin
et bulgur piric pilavı verdim kısaca herşeyi verdim yani gönül rahatlığıyla verebilirsiniz
ben ayriyetten yapmadim kendi yemeklerimizfen veriyordum
bence auri yapmayın hatta ben sarımsak biber salça tuz
baharat kiyuyordum.kızım domatesi çok seviyor ama artık anne sütü
alıyor

zeynebin annesiiiiiiiiiiiiiiiiii 2 kız çocuğu olan biri 2.5 yaşında olan kim kafayı yiyecem hatırlayamadım........

desene yandik:18:

kızlar ben önceden ek gıda verince kixima patlican patatea
kabak ıspanak çilek kayısı muz elma portakal kiraz şeftali nektarin
et bulgur piric pilavı verdim kısaca herşeyi verdim yani gönül rahatlığıyla verebilirsiniz
ben ayriyetten yapmadim kendi yemeklerimizfen veriyordum
bence auri yapmayın hatta ben sarımsak biber salça tuz
baharat kiyuyordum.kızım domatesi çok seviyor ama artık anne sütü
alıyor
hımmmm bende biraz daha özel yapar sonra bizimkilere geçerim bende bizim yediklrimizden veriyorum ama tadımlık karnı doymuyo.....

bana dr ayrı yapma demişti gereksizmis...kız bende hatiayamadim
dusunuyom disunuyorum bulamıyorum galiba yeni katılan bir arkadaştı
ha ile başlıyordu

Benim Dr umda kesinlikle ayrı yap dedi farklı konuşuyorlar:))ama daha sindirim sistemi tam olarak gelişmeyen yada alışmayan diyelim bir bebege baharatli tuzlu salcali bizim yemeklerimizden verirsek ılerde böbreklerin de sorun yasar bize bile bazen yabancısı olduğumuz yiyecek ler ağır gelebiliyor ki o bir bebek..Dr um ve araştırmalarınm bu yonde ..tabiki benim görüşüm ..1 yasına kadar masalın yemekleri özel :))

Benim Dr umda kesinlikle ayrı yap dedi farklı konuşuyorlar:))ama daha sindirim sistemi tam olarak gelişmeyen yada alışmayan diyelim bir bebege baharatli tuzlu salcali bizim yemeklerimizden verirsek ılerde böbreklerin de sorun yasar bize bile bazen yabancısı olduğumuz yiyecek ler ağır gelebiliyor ki o bir bebek..Dr um ve araştırmalarınm bu yonde ..tabiki benim görüşüm ..1 yasına kadar masalın yemekleri özel :))

aynen canım sana katılıyorum bende 1 yaşına kadar özel yapmayı düşünüyorum

aynen canım sana katılıyorum bende 1 yaşına kadar özel yapmayı düşünüyorum

En dogrusu cnm bence..sonuçta simdi bebege kola cips cikolata bile versek severek yer o an birsey olmaz icer yer ama bu zararı olmadıgı anlamına gelmiyorki ılerde cikar sorunlar..onların minik organlarına iyi bakalım :))))

En dogrusu cnm bence..sonuçta simdi bebege kola cips cikolata bile versek severek yer o an birsey olmaz icer yer ama bu zararı olmadıgı anlamına gelmiyorki ılerde cikar sorunlar..onların minik organlarına iyi bakalım :))))

benim oğlum hiçbirşeyi ayırt etmiyor ek gıdayı çok seviyor....daha sonra bizim yemeklerde sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum...ama şimdi içindeki tuz böbrekleri için zararlı....hayırlısı bakalım ya bi büyüselerdi....senin kızın emekliyor mu...bizim dişimiz çıkmadı yaaaa

benim oğlum hiçbirşeyi ayırt etmiyor ek gıdayı çok seviyor....daha sonra bizim yemeklerde sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum...ama şimdi içindeki tuz böbrekleri için zararlı....hayırlısı bakalım ya bi büyüselerdi....senin kızın emekliyor mu...bizim dişimiz çıkmadı yaaaa

Done done hareket ediyor daha:)çalışıyor çabalıyor ama beceremiyor:))seninki ne zaman başlamıştı emeklemeye ?hangi stili kullanıyor ;)))dis de çıkmadı daha ..önümüzde uzunnnn bir serüven var:)))

Back
X