• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

iyiymiş canım benim eşim profosyonel olarak av yapıyo onun ilgi alanına göre birşey alsam sevinir av botu veya yelek tüfek kılıfı uygun...sana bahsettiğim hediye biraz tuzlu bana....napcan evde tek kişi çalışınca bütçeyi de düşünmem lazım:ssz:....ohhh sen çek maaşı istediğini al.:1:...şaka bi yana okumadığıma çok pişmanım yaaaaa..şimdi telafi etmeye çalışıyorum elimden geldiğince....nasip

Ben kupayla posteri aldım bile:)kıyafetide beraber alırız artık tek disari çıkamıyorum :(oyle canım ya hele bide cocuk olunca herseyi düşünmek lazım..evet çalışmak bu aana kadar güzeldi cocuk olunca istemiyor insan ..umarım istediğine ulaşırsın canım...benim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

10 Ekim doğumlu geri geri yana done sürüne geziyoda emeklemeden eser yok :(oturması nasıl hic dengesini kaybetmeden oturabiliyomu?benimki arada bi pat yana one devriliyor:))

Benim oglusta oyle surunmede master yapti resmen:-) her turlu donuyo. Dengesi kaybetmeden uzun sure oturamiyo bir kac dk sonra devriliyo:-) hecelemesi nasil seninkinin? Et yemegini kac gibi yediriyosun hangi saatte yedirmek dogru acaba bilgin var mi?

Ben kupayla posteri aldım bile:)kıyafetide beraber alırız artık tek disari çıkamıyorum :(oyle canım ya hele bide cocuk olunca herseyi düşünmek lazım..evet çalışmak bu aana kadar güzeldi cocuk olunca istemiyor insan ..umarım istediğine ulaşırsın canım...benim

benimde biran önce karar vermem lazım...sağol cnm iii niyetine:38:

kızlarrr neredesiniz kimse yok bu aralarrrr:32:

Esim bugun ve yarin evde o yuzden pek gelemiyorum bi oglumun bi esimin isteklerine kosturmaktan girecek vakit bulamiyorum:)))
Siz sohbete devam. Babalar memklekett oldugu icin hediye alamicaz ama ben esime almak istiyorum ilk babalar gunu ne alsam fikir verin

esim bugun ve yarin evde o yuzden pek gelemiyorum bi oglumun bi esimin isteklerine kosturmaktan girecek vakit bulamiyorum:)))
siz sohbete devam. Babalar memklekett oldugu icin hediye alamicaz ama ben esime almak istiyorum ilk babalar gunu ne alsam fikir verin

kızz senin eşin balığa gidiyodu demi olta al:1:benimki ava gidiyo onla ilgili birşey alacam...canım babam aslan babam:16: Hiç hediye beklemez 74 yaşında....birşey alsam benim sana alacağım vakit sen mi bana aldın der...duygulandım:14:

benim oglusta oyle surunmede master yapti resmen:-) her turlu donuyo. Dengesi kaybetmeden uzun sure oturamiyo bir kac dk sonra devriliyo:-) hecelemesi nasil seninkinin? Et yemegini kac gibi yediriyosun hangi saatte yedirmek dogru acaba bilgin var mi?

bence et yemeği öğlen uygun en geç ikindi çünkü etin sindirimi zor

kızz senin eşin balığa gidiyodu demi olta al:1:benimki ava gidiyo onla ilgili birşey alacam...canım babam aslan babam:16: Hiç hediye beklemez 74 yaşında....birşey alsam benim sana alacağım vakit sen mi bana aldın der...duygulandım:14:

Esim balik tutmaya bayilir ama olta alamam cunku iki tane oltasi var yani ihtiyaci yok baska ne olabilir. Olsun oyle desede al sen yinede hosuna gider mutlaka.

esim balik tutmaya bayilir ama olta alamam cunku iki tane oltasi var yani ihtiyaci yok baska ne olabilir. Olsun oyle desede al sen yinede hosuna gider mutlaka.
evet mutlaka hoşuna gider ama bende yeni geldim gidemeöm sanırım ararım...bende karar verdim av botu alıyorum...

Benim oglusta oyle surunmede master yapti resmen:-) her turlu donuyo. Dengesi kaybetmeden uzun sure oturamiyo bir kac dk sonra devriliyo:-) hecelemesi nasil seninkinin? Et yemegini kac gibi yediriyosun hangi saatte yedirmek dogru acaba bilgin var mi?

3 gibi veriyorum canım öğlen...5 den once ver yeter zaten azıcık veriyoruz..pek hecelemiyo ba da bazende anne diyo sık degil ama

ben verdim siparişi cumaya kadar gelir umarım...bende zor karar verdim biblo alacaktım fiyatı tuzlu geldi vazgeçtim....

Oo iyi yapmisin iyiki internet te var canım ya ..ben bide masal izin verirse onların resimlerinden slayt yapicam..:))cok romantigim dimi

Oo iyi yapmisin iyiki internet te var canım ya ..ben bide masal izin verirse onların resimlerinden slayt yapicam..:))cok romantigim dimi

evet canım güzel olur...erkekler kadınlar kadar romantik değil yarATICILIKTA YOK AL ELİNE Bİ ÇİÇEK YANINA DA BİLİNDİK Bİ MARKA PARFÜM O DA OLMADI ALTIN KOLYE ..İŞİN GÜCÜN RASGELSİN....

Back
X