2013 ekim anneleri neredesiniz

sen bak diye foto yükleyeyim dedim ama sonra 1 tane ilk dogum fotosunu yükledim ama sonra albümden silinsede eklediğin dosyalardan silinmiyor heralde

bilmiyorum canım valla bizden başka kimse görmüyor nasılsa sıkıntı yok silinmese de olur.....bakıyorum hemen

hımmm canım ben sandığın kadar naneli bir anne değilim aslında ama aklıma yatan şeyleriyapıyorum...tuz işi mantıklı geldi vermiyorum mesela..ama şu da bir gerçek eskiden herşey doğaldı ne yese zararlı değildi zaten şimdi herşey şüphel,

tatlım yavrumuz için herşeyi en iyi anneler bilir

kızlar nasılsınız ben foto gprmedim

3 gibi veriyorum canım öğlen...5 den once ver yeter zaten azıcık veriyoruz..pek hecelemiyo ba da bazende anne diyo sık degil ama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hergun ayni saat tutmuyo canim ya cunku zamanini kendi belirliyo o an istemeyebiliyo keyfine gore veriyorum bende. Evet anneyi bizimkide diyo sanirim farkinda olmadan diyo:))

Hergun ayni saat tutmuyo canim ya cunku zamanini kendi belirliyo o an istemeyebiliyo keyfine gore veriyorum bende. Evet anneyi bizimkide diyo sanirim farkinda olmadan diyo:))

Oyle canım ya benimde aynı saati tutmuyom tabi..napalim aksam arkadaslara gidicez son hazırlıkları yapıyoruz malum bebis olunca disari çıkmak 2 saati buluyor ;₺sen npyn

Oyle canım ya benimde aynı saati tutmuyom tabi..napalim aksam arkadaslara gidicez son hazırlıkları yapıyoruz malum bebis olunca disari çıkmak 2 saati buluyor ;₺sen npyn

Haklisin canim bende disari cikmadan epey once hazirlanmaya basliyorum kendini hazirla cocugu hazirla bi yandan emzir ac cikmasin derken saatler geciyo:-)
Evdeyim rutin seyler sklyorum yaaa hep ayni monotonluktan

Haklisin canim bende disari cikmadan epey once hazirlanmaya basliyorum kendini hazirla cocugu hazirla bi yandan emzir ac cikmasin derken saatler geciyo:-)
Evdeyim rutin seyler sklyorum yaaa hep ayni monotonluktan
Aynen ya son dk emzirme olayı en superi zaten:))arabasız olmuyo ya biz otomatik alalım diye arabayı sattık 1 haftadır perisaniz bugun arkadaslar gelip aldı onlar bıraktı:))

Back
X