- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
- #1.281
günaydın kızlar kimsecikler yok yine....![]()
Günaydın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar kimsecikler yok yine....![]()
Günaydın.
nasılsın cnm ne yapıyosun....bebişin nasıl?
iyiyim canım günlük işler bebişim öğlen uykusunda 1 de uyudu bende birseyler yiyorum sen npsun?seninki uyanıkmı
benimki uyanık canım bu aralar da biriz huysuz diş sıkıntısı var sanırım...bende 2 gündür sözde temizlik yapacam hiçbirşey yaptığım yok sadece günlük işleri hallediyorum... sinir oluyorum yaaaaaaaa....yetişmiyo hiçbirşey...![]()
canım bi kaç resim yükledim bak sileyim.boyutları büyük diye yüklenmiyormus kolaj yapıp ekledim
ayyy canım kızın çok şekermiş ya oğluma alırım haaaaasende pek güzelmişsin ya...kızının puanlı kıyafetine de bayıldım.....birde siyah beyaz nevresimin üzerinde çekindiği fotoya: poposuna basenine kurban...maaşallah kızına
![]()
tesekkür ederiz senin oğlunda cok yakısıklı maasallah canım..o puanlı kıyafette daha küçüktü teyzesi 2 3 aylık falan:)o nevresimin üzerindeki fotolar yeni..sorma cadı bir kızım var:))
evet farkettim o fotolarda küçük daha..kız sen zayıfsın bu kime çekmiş poposuna bakmıyo bi de tayt giymiş.....cadı![]()
Benimde esiminde bebekliği tombik:))zaten gelen giden Popoyla yanaklara saldırıyo :))
saldırılacak kadar var vallamaaşallah ii bakmışın bebişe...canım elazığda havalar nasıl buralar ısındı iyice.
kızlar yeni fotolar yükledim oğlumun bugün çekilmiş fotosu(biraz müstehçen)evimin fotosu vişne ağacım kızarmaya başladı köpeğimiz maya ve güllerim![]()
Burasida cok sıcak canım geceler i esiyor sadece..ama gece uzun kol giydiriyorum masala geçemedim kısa kola kolları üşür die
kızlar yeni fotolar yükledim oğlumun bugün çekilmiş fotosu(biraz müstehçen)evimin fotosu vişne ağacım kızarmaya başladı köpeğimiz maya ve güllerim![]()
Merak ettim masali bak simdi. Ne yapyosunuz anne kiz?
Yükler dim ama yoksun canım olursan yüklerim
Ohh nefis bayildim bahceli evine kirazi yiyesim geldi ama ondan once legendeki yakisikliyi yemeye karar verdim :)))) buyuyunce annesine kesin kizar o ayri mesele malum hersey meydanda:)))
Oldum bile:))))