• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Ben de bugun hiç giremedim. Dr.a götürdük bugün ultrason cektirdik kızıma. Çok şkür sonuçlar iyi. İdrar tahlil ve kültürü de 3 gün sonra çıkacak.
Bizimkisi yürüteç hastası.. Yürütece binip yaramazlık peşinde.. Bir de aynanın karsısına geciyo yürütecle.. Çok gülüyor kendine :)
En çok oyuncaklarıyla vakit geçiriyo.. Yerde sürünmeyi seviyo.. Geri geri emekliyo.Çok yoruluyo. İleri gidemıyo.
Poposunu dıkıyo kafasının üzerinde :) Birlikte oynamayı bizimkisi de çok sevyo. İnsan delisi:) İlgi hastası :)

Geçmiş olsun canım.Hepimiz bugünlerde yaşamışız :(

Canim sevindim sonuclarin iyi cikmasina ins diger tahlilde temiz cikar...
Benim oglus bugun erken uyudu hayret ama gunduz hic uyumadi aksamda 10 da uyudu cok az uyuyo oglum yaa:((
Senin kiz nasil?

sağol canım bugün yine bi kaza atlattık çok üzgünüm elimde poşeti yırmaya çalışıyordum oğlum kucağımdaydı...birden elim kaydı tırnağım gözünün yanını kesti çok üzgünüm:14: çok korktum allahtan dr götürdük yüzeysel birşey dedi anlamadım nasıl oldu....üzgünüm....iyi olduğunuıza sevindim....kendinize iii bakın....:38:

Gcmis olsun canim uzuldum neyseki bisey olmamis cok op yerime kuzucugu...

Tesk.ler teyzesi sanirim coktandir kimse kontrole gidemediginden son kilosunu bilmiyo ama bence sizlerinki de oyle bisey olmustur

evet ben son kntrole götürmedim..temmuzda aşı var o zaman bakarız artık...her ay dr götürmüyorum sıkıntısı yok gelişimi gayat iiyi....

evet ben son kntrole götürmedim..temmuzda aşı var o zaman bakarız artık...her ay dr götürmüyorum sıkıntısı yok gelişimi gayat iiyi....

MasaAllah butun ekim bebekleri tombik canim :nazar: herkes ozenle besliyo bebisini veriminide aliyoruz cok sukur, insaAllah her zaman saglikli olurlar

esra Cnm sağol kızım iyi geçti gitti şükür bebisler aglayinca çok kötü oluyoruz.eşime söyledim zaten ne olur ne olmaz

sare kıs benimki hep yurutecte geziyor :)

Hadi yaa :)
Benimki de çok seviyor.. Bıraksan hep durur..
Bazen sıkılıyor sanırım. Mızmızlanıyor.
Kucagıma alıyorum oynuyorum onunla hoşuna gidiyor..
Mama sandalyesinde çok çabuk sıkılıyor. Önündeki oyuncakları sürekli yere atıyor mama sandalyesindeyken.
Öyle hırçın oynuyor ki.. Herseyi fırlatıyor.Agzına sokuyor..
Ben yatıyorum canm.

İyi geceler herkese..

Ben kızımı şişko sanıyordum. En zayıf bizimkis galiba.
8.400 66 cm.
Ben kaçtım kızlar.. İyi uykular herkesee..
Erken yatıcam diyorum olmuyor olmuyoorr..
Kızım saat 10a geliyordu uyuttuguda. Kalktı emdıyattı bile bir kez..
Ben hala uyumadım.
Allah rahatlk versin hepinize..

Geçmiş olsun canım.. İnsan çok üzülüyor..
Bu arada düşmeyen bebiş kalmamış yaa :((

benim bebiş 8-9 kere düştü heralde bide tutunup ayağa kalkıyo o zamanda çok düşüyo halıya denk geliyosa bırakıyorum düşsün diye bazen biraz sert bazende yuvarlanıp gidiyo nasıl oluyosa artık biraz ağlıyo susuyo sonra :) ben küçükken yataktan düşürmüştüm onda çok kötü oldum :( Allahtan bişey olmadı+-

Ben en son altinci ay asisindan sonra kontrole hic goturmedim o zaman boyu 70 cm di kilosunuda bugun evdeki tartiyla babasi bakti masaAllah 10 kg biraz gecmis sanirim. Evdeki tartiyla saglik ocagindaki tarti birbirine yakin neyseki. Seninkininde masaAllah gelisimi guzelmis canim.

maşallah oğluşuna tombiş biraz heralde :)

benim bebiş 8-9 kere düştü heralde bide tutunup ayağa kalkıyo o zamanda çok düşüyo halıya denk geliyosa bırakıyorum düşsün diye bazen biraz sert bazende yuvarlanıp gidiyo nasıl oluyosa artık biraz ağlıyo susuyo sonra :) ben küçükken yataktan düşürmüştüm onda çok kötü oldum :( Allahtan bişey olmadı+-

Bizimkisi de oturdugu yerde düsüyo kalkıyo. Bazen de benkaldırıyorum:)
bir kere koltuktan, geçenlerde de yataktan düştü.
Elim ayağım birbirine dolaştı ilk düşürdüğümde.Hastaneye gittik bir şey çıkmaı filmlerde çook şükür....

Bizimkisi de oturdugu yerde düsüyo kalkıyo. Bazen de benkaldırıyorum:)
bir kere koltuktan, geçenlerde de yataktan düştü.
Elim ayağım birbirine dolaştı ilk düşürdüğümde.Hastaneye gittik bir şey çıkmaı filmlerde çook şükür....

bişey olmuyo genelde çok dayanıklılar maşallah düşe düşe büyüyecekler artık düşmemeleri imkansız düşerek öğrenecekler yürümeyi zor dönemi atlattık valla ben çok zorlanıyodum ama şimdi emekleyip istediği yere gidiyo bazen emeklerken düşüyo onada yapabileceğim bişey yok artık :19:

Kızlar nhbr?bebisler ne alemde..benim kuzum kahvaltı banyo sonrası uyuyor .bende fasulye yemeği yapıyorum ona..ve artık pikeye geçtim:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar nhbr?bebisler ne alemde..benim kuzum kahvaltı banyo sonrası uyuyor .bende fasulye yemeği yapıyorum ona..ve artık pikeye geçtim:))

İyilik canim oglusumda iyi cok sukur, benim kuzumda uyumamak icin elinden geleni yapiyor teyzesi kahvalti sonrasi ancak oyun pesinde, senden ve bebisinden nbr? Dun yazdim sana ama gormemissin galiba, bi geldin sonra kayboldun. Nasil gecti gezi boyattin mi saclarini?

İyilik canim oglusumda iyi cok sukur, benim kuzumda uyumamak icin elinden geleni yapiyor teyzesi kahvalti sonrasi ancak oyun pesinde, senden ve bebisinden nbr? Dun yazdim sana ama gormemissin galiba, bi geldin sonra kayboldun. Nasil gecti gezi boyattin mi saclarini?

Görmedim canım ya yazdığını..benimkide uyan di zaten ;)cuma gunu gidicez daha var,gidince boyaticam insallah degisiklik şart;))iyiyiz aynen devam ;)benimkide sürekli oyun istiyor ..sürekli yeni oyuncaklar alıyorum fisher price in eğitici ama hemen sıkılıyor :))aktivite masasını almayı dusunyorum ondanda sıkılır gerçi..hala emeklemeden dişden ses yok:(su pek icmiyor ya biberonu bıraktı ya suluk aldım onunda ağzını ısırıyor:)sen suyu nasıl veriyorsun ??

Görmedim canım ya yazdığını..benimkide uyan di zaten ;)cuma gunu gidicez daha var,gidince boyaticam insallah degisiklik şart;))iyiyiz aynen devam ;)benimkide sürekli oyun istiyor ..sürekli yeni oyuncaklar alıyorum fisher price in eğitici ama hemen sıkılıyor :))aktivite masasını almayı dusunyorum ondanda sıkılır gerçi..hala emeklemeden dişden ses yok:(su pek icmiyor ya biberonu bıraktı ya suluk aldım onunda ağzını ısırıyor:)sen suyu nasıl veriyorsun ??

Evet degisiklik sart benimde bal sarisi suan ama acik kahveye gecmeyi dusunuyorum bayrama artik. Ya hic sorma bizimde oyle her yerde oyuncaklar ve ilk gun oynuyo ikinci gun sıkılıyo üçüncü gün yuzune bile bakmiyo:52::52:
Biberonda veriyorum iciyo kana kana doyunca o da isiriyo ucunu oynamaya calisiyo. Kasik kasik icir belki oyle sever.

Evet degisiklik sart benimde bal sarisi suan ama acik kahveye gecmeyi dusunuyorum bayrama artik. Ya hic sorma bizimde oyle her yerde oyuncaklar ve ilk gun oynuyo ikinci gun sıkılıyo üçüncü gün yuzune bile bakmiyo:52::52:
Biberonda veriyorum iciyo kana kana doyunca o da isiriyo ucunu oynamaya calisiyo. Kasik kasik icir belki oyle sever.

Cnm resim yükledim bak da silcem;)

Back
X