• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Aynen canım ya hic durmuyor..bi sagda bir solda...hani bazı bebekler vardır ya kucağında oturur omzuna yatar ben hic yasamadım bunu:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende yasamadim canim dogdugundan beri hareketli cocuk anlamadim gitti:-)
Hizlarina yetismek zor valla Allah hepimize yardim etsin:-)

ahhh ahhh bende bilmem öyle kucağımda dursunda uyusun hatta kucakta durmayı sevmiyor anca gezdireceksin yoksa öyle kucakta otursun yok :) heleki şuanki enerjisi beni öldürüyor şimdi böyleyse yürüyünce ne olacak acaba yorulmuyolarda ya :27:

Ne guzel artik rahatsin darisi benim oglusun basina bi uyusa biraz dinlenicem ins.
Elazig nasil bi yer, nesi meshur?

Kucuk bir yer,meşhur birşeyi yok ya :)))cevizli sucuğu falan var oda heryerde var:)uyumadım daha?ay insan Pert oluyo belli bir süreden sonra

ahhh ahhh bende bilmem öyle kucağımda dursunda uyusun hatta kucakta durmayı sevmiyor anca gezdireceksin yoksa öyle kucakta otursun yok :) heleki şuanki enerjisi beni öldürüyor şimdi böyleyse yürüyünce ne olacak acaba yorulmuyolarda ya :27:

Sizinki kızmi erkekmi?ekim bebekleri hep yaramaz demekki.benim bi arkadasın bebegi ağlamıyordu bile cok şaşırmıştım:))

Sizinki kızmi erkekmi?ekim bebekleri hep yaramaz demekki.benim bi arkadasın bebegi ağlamıyordu bile cok şaşırmıştım:))

erkek canım bizimkide isteği yerine gelince asla ağlamıyo yani karnı tok altı temiz uykusu olmasın hep güler hiç huysuzluğu olmadı çok şükür gaz sancılarıyla dönme isteğini saymazsak aydır çok mutlu :)

Kucuk bir yer,meşhur birşeyi yok ya :)))cevizli sucuğu falan var oda heryerde var:)uyumadım daha?ay insan Pert oluyo belli bir süreden sonra

Pert olmak ne kelime bitik haldeyim hala uyumadi babasina sattim ama o da getirir verir bana cok birakmaz:(( hem beyin hem beden cok yorgunum suan.
Ben cevizli sucuk antepin saniyodum elazigda nasil yapiyolar bilmem ama antepte mutlaka denemelisin ayy canim cekti:-)

Oo maasallahhh bebisine..kendini temizliğe verdin anlaşılan...ben kadın ayarlayamadim ya ole kaldım:(sonrada Ramazan zaten ..:(benim kusu hala emeklemedi :)dönüşe devam:))

aynen öyle canım...2 odam kaldı şükür...belki emeklemeden yürür ole olanlar var.....püyorum bebişini ve seni:38:

Pert olmak ne kelime bitik haldeyim hala uyumadi babasina sattim ama o da getirir verir bana cok birakmaz:(( hem beyin hem beden cok yorgunum suan.
Ben cevizli sucuk antepin saniyodum elazigda nasil yapiyolar bilmem ama antepte mutlaka denemelisin ayy canim cekti:-)
Orcik diyorlar burda bilmiyorum ki,pek özel birsey yok yani..Seneye izmire gideyimde oraya özgü cok sey bulur yazarım:))))

erkek canım bizimkide isteği yerine gelince asla ağlamıyo yani karnı tok altı temiz uykusu olmasın hep güler hiç huysuzluğu olmadı çok şükür gaz sancılarıyla dönme isteğini saymazsak aydır çok mutlu :)

Ya benim ki kıyafet giymekten nefret ediyo çığlığı basiyo hemen:)bide istemediği birşeyi hayatta yaptıramazsin mesela sabahları kahvaltı:))

Tabiki canım dualarımız seninle ..peki neden?

canım kızım 6 yaşında beyin tümöründen ameliyat oldu iyi huylu çıktı ek tedavi almadıfakat yılda 1 kez kontrol var mr onun için yarın merkezde çektirip cumartesi ank dr gidiyoruz....duan için sağol....

canım kızım 6 yaşında beyin tümöründen ameliyat oldu iyi huylu çıktı ek tedavi almadıfakat yılda 1 kez kontrol var mr onun için yarın merkezde çektirip cumartesi ank dr gidiyoruz....duan için sağol....

Gecmis olsun Canim benim Allahım yavrularımızı korusun..

Orcik diyorlar burda bilmiyorum ki,pek özel birsey yok yani..Seneye izmire gideyimde oraya özgü cok sey bulur yazarım:))))

İlk kez duydum orcigi... valla izmiri bilmem ama antepe gelirsen yazacak cok seyin olur:))) sirf yemeklerini gunlerce yazar durursun:-)
Evlendikten sonra kilo almamin tek suclusu antep yemekleri:))

Ya benim ki kıyafet giymekten nefret ediyo çığlığı basiyo hemen:)bide istemediği birşeyi hayatta yaptıramazsin mesela sabahları kahvaltı:))

cnm benimki peyniri sevmiyodu hiç o yüzden kahvaltıyı zar zor yaptırıyodum ama yumurtasını pekmezini çok güzel yiyodu şimdi şu yumuşak peynirler varya ekicinin peynirleri gibi açıktan olanlar ondan aldı eşim ağzını kendi açıyo şimdi peyniri tuzlu olduğu için sevmiyolar sanırsam bizimki tuzlu sevmiyor çünkü :) bu peynirinde tuzu çok az yumurtayla karıştırınca hiç anlaşılmıyor bile

Kizlar bebegi hala kusan var mi? Benim oglum eskisi kadar degil ama hala kusmalari devam ediyo sizinkiler ne durumda?

Back
X