• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Kizlar bebegi hala kusan var mi? Benim oglum eskisi kadar degil ama hala kusmalari devam ediyo sizinkiler ne durumda?

benimkide çok nadirde olsa kusar çok yediği zaman kusuyo birazcık kusmaları bitti diyebilirim :emir_bebek: tek sorunumuz çok altına yapıyodu oda bu ara azaldı çoğalırmı bilmiyorum günde 6-8 kez yapardı sizdede böylemi ya

benimkide çok nadirde olsa kusar çok yediği zaman kusuyo birazcık kusmaları bitti diyebilirim :emir_bebek: tek sorunumuz çok altına yapıyodu oda bu ara azaldı çoğalırmı bilmiyorum günde 6-8 kez yapardı sizdede böylemi ya

Gercekten cokmus ama belki metobalizmasi hizlidir. Benim oglum gunde en fazla uc kez yapiyo ama nadir, genelde bir ya da iki kez.

tsk canım çektirdik cumartesi ankara ya kendi dr gidecez....ne yapıyorsun ahmet nasıl?pek giremiyorum haftaya başlarım artık....öptüm

Ahmetim cok sukur iyi canim ama bu ara istahi azaldi acaba disten mi bilmiyorum alttan iki disi cikmisti simdi ust dis eti baya sismis cikmasi yakin sanirim. Senin minisin nasil?

kızlar bebeğim huy değiştirdi bütün gün canıma okuyodu şimdide uyumuyo yha uyusamda olur uyumasamda havalarında canım çıkıyo uyutana kdr oda azcık uyuyooooo :( neden olabilir böyle birdenbire anlamıyorum

kızlar bebeğim huy değiştirdi bütün gün canıma okuyodu şimdide uyumuyo yha uyusamda olur uyumasamda havalarında canım çıkıyo uyutana kdr oda azcık uyuyooooo :( neden olabilir böyle birdenbire anlamıyorum

Belki sicaklardandir.,banyo yaptır gunubirlik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sicaklardan uyuyamiyo bence hava degisimindendir evde atlet giydir serin tutmaya calis....

Kizlarrr masalın ilk disi göründü cok sevindim ya..zor donemi atlattimi daha yenimi başlıyor acaba,ne kadar surede cikarki???

Kizlarrr masalın ilk disi göründü cok sevindim ya..zor donemi atlattimi daha yenimi başlıyor acaba,ne kadar surede cikarki???

cnm patlatana kadar sıkıntı patladıktan sonra sıkıntı bitiyo ama daha yeni başlıyo daha niceleri patlayacak :19: bu çıktı sıra diğerinde o çıkcak diğeri gelcek falan filan:27:

Gozunaydin canim bence kendini hic telasa verme her cocuk bir olmaz bu zamana kadar huzursuz olmadiysa demek ki kolay atlatacaktir ins.
Bizimki altinci ayinda patlamisti iki tane daha da patlayan yok ama tum dis eti sis durumda sonraki nerden patlar bilmiyorum.

Benimkide emiypr CNm

emziği terketti ya heralde ondan ağzına koymuyor dişi çıkarken hiç emmedi şimdide aramıyo araştırdım uykusu olan bebek öyle yaparmış bizimkide uyutacağım zaman emiyo tam bi huysuz oldu başıma inatçı keçi nazarmı değdi noldu anlamadım uyku sorunu yaşamayan ben ayağımda sallamayan ben ayağımda sallıyom uyusun diye oda zırıl zırıl uyuyo :20:

Merhaba kizlar oglumun son zamanlarda istahi azaldi disten olabilir mi ?? Daha once iki disi cikti boyle bir sorun yoktu neden boyle oldu anlamadim:(((
Ayni durumda olan var mi??

Merhaba kizlar oglumun son zamanlarda istahi azaldi disten olabilir mi ?? Daha once iki disi cikti boyle bir sorun yoktu neden boyle oldu anlamadim:(((
Ayni durumda olan var mi??

ara sıra olur cnm bizim drun demesiyle (depoları doludur :) ) bizim yaramazımızda biberonu belli bi savaştan sonra alıyo eliyle itiyo ağzını açmıyor biraz içip çıkarıyo fln baya bi savaştıktan sonra alıyo görende yeni yemişte zorla veriyorum zanneder eğer huysuzluk yapmıyorsa kafana takma ama eskisi gibi mutlu değilsede zorla ver çünkü bazen en ufak bi oyuncak ses ble yemek yememelerine neden oluyo

Back
X