• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

kızlar siz bu kizamik aşısını yapyirmayi düşünüyor musunuz?
benim dr 1 taşından assagi yaptırma drdi:rolleyes:bu arada bende oruc tutucam ama bu aralar regli oldum tutamıyorum ama kesin turacam allahın izniyle

Bugn oruc tuttum cok sukur sutumde azalma acikma susama olmadi da oglum sabah 6.45 te uyandi gun bitmk bilmedi cok yoruldm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugn oruc tuttum cok sukur sutumde azalma acikma susama olmadi da oglum sabah 6.45 te uyandi gun bitmk bilmedi cok yoruldm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah kabul etsin tatlım ben tutmuyorum...sütüm kesilir diye kazasını tutarım artık....

Bebişlerinizin altına cıtcıtlı badı atlet vs. giydiriyor musunuz? Yoksa sadece tek bir üstlükle mi tutuyorsunuz?

canım ben atlet giydiriyorum üstüne tişört zıbını bıraktım yada atlet üstüne kısa kollu zıbın bu şekilde ama burası serin oluyo evde serin o yüzden böyle terliyorsa çoraplarını çıkart çok işe yarıyor gece serin olduğunu hissedersen giydir ben bu şekilde yapıyorum daha şort giydirmeye güvenemiyorum zaten terlemiyorda birde sürekli emeklediği için aşınmasın diye pijama giydiriyorum sürekli yani havanın ve bebişimin terlemesine bağlı

Bizim klimasız durmamız bile imkansız ama hastalanır diye sabretmeye çalışıyorum. Bakalım nereye kadar. Mersin aşırı sıcak. Gündüz iki üç kez duş alıyorum. Durdugum yerde terler boşalıyo o derece. Kızıma da her gün banyo yaptırıyorum. Çok sıcak. Terlemezdi hiç ama son bir haftadır havalar aşırı sıcak. Gündüz kaç kere kıyafet değiştiriyorum. Sadece cıtcıtlı badiyle veya tek üst badiyle duruyor iki gündür. Normaşda altına ipli çıt.badi üstüne de kısa kollu gydiriyodum. Atlet terini çeker diyorum giydireyim diyorum ama çok sıcak kararsız kaldım yani. Şuan tek badiyle. Kararsız kaldım hasta etcm diye korkuyorum sizlere sorayım dedim.

Bizim klimasız durmamız bile imkansız ama hastalanır diye sabretmeye çalışıyorum. Bakalım nereye kadar. Mersin aşırı sıcak. Gündüz iki üç kez duş alıyorum. Durdugum yerde terler boşalıyo o derece. Kızıma da her gün banyo yaptırıyorum. Çok sıcak. Terlemezdi hiç ama son bir haftadır havalar aşırı sıcak. Gündüz kaç kere kıyafet değiştiriyorum. Sadece cıtcıtlı badiyle veya tek üst badiyle duruyor iki gündür. Normaşda altına ipli çıt.badi üstüne de kısa kollu gydiriyodum. Atlet terini çeker diyorum giydireyim diyorum ama çok sıcak kararsız kaldım yani. Şuan tek badiyle. Kararsız kaldım hasta etcm diye korkuyorum sizlere sorayım dedim.

canım bazıları bebeğin zıbının altına havlu veya bi bez parçası koyuyolar hemen sırtından terleyince çıkarıp yenisini koyuyolar öylede yapabilirsin bütün gün üst değiştirmekten iyidir

canım bazıları bebeğin zıbının altına havlu veya bi bez parçası koyuyolar hemen sırtından terleyince çıkarıp yenisini koyuyolar öylede yapabilirsin bütün gün üst değiştirmekten iyidir

Evet canım daha iyi oluyor. Ben de akşam üstü öyle yaptım. İki kez koydum. Az önce baktım yine sırtı ıslaktıi yine koydum.
Hiç terlemezdi ama havalar felaket sıcak burada..

Evet canım daha iyi oluyor. Ben de akşam üstü öyle yaptım. İki kez koydum. Az önce baktım yine sırtı ıslaktıi yine koydum.
Hiç terlemezdi ama havalar felaket sıcak burada..

cnm kliman varmış en düşük ayardamı soğuk yapıyo evi çalıştır bence sürekli sıvı kaybına uğruyo bebişin zaten yüksektedir bebeği çarpacağını sanmıyorum yada vantilatör al oda işe yarar yüksek bi yere koyarsın çarpmaz oda

sare Cnm benim kizimda klimLi yerde kalıyor birşey olmuyor.ben iki gündür sadece attletle yatirdim usumekle hasta olunmaz.olunsaydi benim kızım çoktan hasta olurdu.mesela benim kız kışın üstü açık yatardi.şu kaybetmemesi için bol şu ver tatlım.ayrıca sıcak yerde yaşıyorsun benxe citcitli badi yeter sen nasıl giyiniyorsan kizinida oyle giydir ben istanbulda olmama rağmen evimizde vantilatör bütün gün açık kızım iyi hasta olmadı.

Canim ben sadece citciti badi giydiriyorum cunku antepte asiri sicak bide ustune tisort giydirsem cocuk bunali gecirir. Ben klimada aciyorum kontrollu sekilde tabiki, acmasam daha kotu cocuk sicaktan uyuyamiyo ve asiri terliyo klimali odada cok rahat uyuyo oynuyo.

canım mrb ne yapıyorsun bebiş nasıl?bizimki iii baya çok nhareketlendi her fırsatta kanepelere tutunup kalkıyo..sürekli başındayım...hastayım da napcam bilmiyorum:2:

Napayim oruc tutabiliyorum sukur biraz halsiz oluyorum ama birakmayi dusunmuyorum sen ne yapyosun? Bebisim iyi canim ustten uc dis daha patlamak uzere o yuzden biraz hassas bugunlerde...seninki nasil?

Back
X