• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Sizin erkekler ipi aldı gidyo maasallah kızlar yavaş cikti hic kendiliğinden tutunarak durmadı..bu ay kilo da almamış kusum 9.400 73 cm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol canim darisi senin kusuna, olsun ya enin sonun yuruyecekler ins yani sorun etme erken veya bi kac gec olmasi bisey degistirmez. Sen gunde kac saat emziriyosun? Bu arada yeni corba cesitleri olursa paylasalim.

Sagol canim darisi senin kusuna, olsun ya enin sonun yuruyecekler ins yani sorun etme erken veya bi kac gec olmasi bisey degistirmez. Sen gunde kac saat emziriyosun? Bu arada yeni corba cesitleri olursa paylasalim.
Çok emziriyorum ya emziğide bıraktı ya nerdeyse her saat bası:)gecen ilk defa domates corbasi yaptım..alerjisi yokmuş öğrendim:)

Ya markette bi öksurse bizde kazayla gitsek al sana:)güçlü bir mikrop ne yazikki..ben yaptirmazsm en iyisi yaptırmamak tabi 3 ay kendimi yerim😊evden çıkmam

valla bizim burda Suriyeli yok ondan bişey diyemicem ama eşimin memleketinde çok bende orda olsaydım yaptırabilirdim belki bekara karı boşamak kolaymış :) sen bilirsin ama herkese yapılıyodur vardır bir bildikleri her aşıda risk var hemde bunu böyle düşünürsek hiç aşı yaptırmamamız lazım aslında Allaha emanet evlatlarımız

kızlar bide bebişlerinizin altını değiştirebiliyomusunuz :19: benim oğlum çok aşırı yaramaz çok şikayetçiyim artık tam bi deli oldu başedemiyorummm altını değiştirene kdr ter basıyo :50:

benim oğlumun da gönlü olursa bağlayabiliyorum....gönlü olmazsa 3 kişi birden çabalıyoruz bi beze:55:

Canım suriyeli disinda başka kizamik geçirenler sende bulaşıyo sonuçta azda olsa bize iftara arklar gelecekti onların cocugu kizamikmis anlamamışlar bile Allah'tan ben cocuğunuz hasta gelmeyin dedim..birde hava yoluyla bulaşıyo ya avm de hastanede bile bulasir tam bir risk

yaaa bende ikilemde kaldım şimdi...inşallah birşey olmaz...

ayyyy ben tekim amaaaa :) 1 kişicik olsa onada razıyım babası akşam geliyor akşama kdr kafayı yiyorum yandım ben yandımmm bazen bağırıyom evde kendikendime ama o kdrda olsun artık :)

ayyy valla çok zor ben bu sene bittim resmen...bizim de babamız 6 geliyo ama ablamız saolsun çok işimi görüyo...hakkını yiyemem...:16:

Çok emziriyorum ya emziğide bıraktı ya nerdeyse her saat bası:)gecen ilk defa domates corbasi yaptım..alerjisi yokmuş öğrendim:)

Bizimkide emziyi birakti canim ve nerdeyse hep benden geciniyo:-) neyse oglusumun sayesinde kilolar gitti baya verdim:-) uzun uzun emziriyorum cunku kolay doymuyo artik bide erkek cocugu dusun yani zaten oructa tutamiyorum esim hastalanirsin tutma dedi napalm bu sene boyle oldu.
Cevizi bademi falan nasil veriyosun canim?

Kizlar bebislerin coguna sebzeleri yedirmekte zorlaniyoruz oglumun en sevdigi corba tarhana eminim sizin bebislerde sever hos bi tadi var.
Ev yapimi tarhanayi bi bardak suya iki tatli kasigi tarhana suda eritip icine kabak, havuc, patatesten azar azar rendeleyerek katin 5-6 dk kaynadiktan sonra altini kapatip zeytinyagi ilave edin. İstege bagli degisik sebzelerde katilabilir veya icine et ya da tavukta eklenebilir. Tadina baktigimda ise sebze tadi hic gelmiyodu o yuzden oglum severek icti ilk kez :-) sizede tavsiye ederim. Hem tarhananin besleyici ozelligide cok hemde sebze, et, tavuk yemis oluyolar.

Kizlar bebislerin coguna sebzeleri yedirmekte zorlaniyoruz oglumun en sevdigi corba tarhana eminim sizin bebislerde sever hos bi tadi var.
Ev yapimi tarhanayi bi bardak suya iki tatli kasigi tarhana suda eritip icine kabak, havuc, patatesten azar azar rendeleyerek katin 5-6 dk kaynadiktan sonra altini kapatip zeytinyagi ilave edin. İstege bagli degisik sebzelerde katilabilir veya icine et ya da tavukta eklenebilir. Tadina baktigimda ise sebze tadi hic gelmiyodu o yuzden oglum severek icti ilk kez :-) sizede tavsiye ederim. Hem tarhananin besleyici ozelligide cok hemde sebze, et, tavuk yemis oluyolar.

ben ev yapımı tarhana bulamıoıyorum....benim oğlum sebzeyi çok seviyo... aksine tatlı olanları yemiyo...valla tatsız tuzsuz yine iyi yiyorlar...bende yağ olarak ev yapımı tereyağ kullanıyorum .... domates 6 aydan bu yana verdim alerjisi yok...her yemeğine koyuyorum....ne zaman evdeki yemekleri vermeye başlayacaksın canım..

ben ev yapımı tarhana bulamıoıyorum....benim oğlum sebzeyi çok seviyo... aksine tatlı olanları yemiyo...valla tatsız tuzsuz yine iyi yiyorlar...bende yağ olarak ev yapımı tereyağ kullanıyorum .... domates 6 aydan bu yana verdim alerjisi yok...her yemeğine koyuyorum....ne zaman evdeki yemekleri vermeye başlayacaksın canım..

MasaAllah ogluna sansli azinlktasin canim. Herseyi ev yapimi kullanmamiz lazim aslinda bebislere ama her zaman mumkun olmuyo.
Ev yemegine bir yasindan sonra baslamayi dusunuyorum canim sen?

MasaAllah ogluna sansli azinlktasin canim. Herseyi ev yapimi kullanmamiz lazim aslinda bebislere ama her zaman mumkun olmuyo.
Ev yemegine bir yasindan sonra baslamayi dusunuyorum canim sen?

bende aynen 1 yaş iyidir .... gerçi şimdiden bizim yediklerimizden tırtıklıyo ama:1: ben hiç tarhana vermedim...genelde sebze ağırlıklı besleniyo..olabildiğince doğal veriyorum ama o sebzeler de ne ilaç yiyo kimbilir:19:

bende aynen 1 yaş iyidir .... gerçi şimdiden bizim yediklerimizden tırtıklıyo ama:1: ben hiç tarhana vermedim...genelde sebze ağırlıklı besleniyo..olabildiğince doğal veriyorum ama o sebzeler de ne ilaç yiyo kimbilir:19:

ben ne zaman semiz otu görsem semiz otlu çorba yapıp veriyorum:19: haftada 2-3 kere yiyo :19:

Bizimkide tirtikliyo arada bi:-) canim cevrene sor belki yapan biri vardir... super iste ins benim ogl da sebzeyi sevmeye baslar teyzesi dua et oglum cok tatlici:(( ya iyi yikadiktan sonra hic bisey olmaz. Sen ne tur corbalar yapiyosun?.

kızlar bide bebişlerinizin altını değiştirebiliyomusunuz :19: benim oğlum çok aşırı yaramaz çok şikayetçiyim artık tam bi deli oldu başedemiyorummm altını değiştirene kdr ter basıyo :50:

Cnm ben sağlık ocağını aradim yaptirmayacagimi bildurdim.biraz zor oluyor ama idare ediyoruz:)kaç numara bez kullaniyyorsunyz Cnm

bak benim hiç aklıma gelmemişti iii oldu söylediğin:38:

otlasınlar cnm marul koyuyorum çorbasına taze soğan taze nane ne bulursam artık maydanozu sevmedi hiç onu koymuyom çünkü bende sevmem zorlamamak lazım :1: en çok kullandığım kabak semiz otu taze fasulye sık sık yapıyom mesela taze bezelye satılıyo ondanda yaptım bol bol bol şimdide baktım taze barbunya çıkcakmış ondanda yaparım :)

Bizimkide tirtikliyo arada bi:-) canim cevrene sor belki yapan biri vardir... super iste ins benim ogl da sebzeyi sevmeye baslar teyzesi dua et oglum cok tatlici:(( ya iyi yikadiktan sonra hic bisey olmaz. Sen ne tur corbalar yapiyosun?.

canım komşumuz var annemin ark ona soracam bi kere vermişti bana bir kaç sene önce....inşallah yer canım belki tadı olmadığı için yemiyordur ev yemeklerine geçersen düzelir....ben şehriye yayla domates ve kesme hamur çorbası yapıyorum....genelde çorbadan ziyede yemek yapıyorum onları seviyo...

Kızlar bu aşı konusuna pek kafa yirmayin.anneden geçen antikorlar bebeği bir yaşına kadsr koruyor.tıpkı bir aşı gibi birde kizamik gecirdiyseniz aşı gibi.9 aylık yapılınca bir faydasi olmuyor ki.bisuna yapılıyor.üç ay sonra zaten kkk aşısını olucaklar

Back
X