2013 ekim anneleri neredesiniz

otlasınlar cnm marul koyuyorum çorbasına taze soğan taze nane ne bulursam artık maydanozu sevmedi hiç onu koymuyom çünkü bende sevmem zorlamamak lazım :1: en çok kullandığım kabak semiz otu taze fasulye sık sık yapıyom mesela taze bezelye satılıyo ondanda yaptım bol bol bol şimdide baktım taze barbunya çıkcakmış ondanda yaparım :)

ben soğan hiç vermedim başlayacam artık bende.... iiii seninki bu gidişle yeşillenmese:9:

Kızlar bu aşı konusuna pek kafa yirmayin.anneden geçen antikorlar bebeği bir yaşına kadsr koruyor.tıpkı bir aşı gibi birde kizamik gecirdiyseniz aşı gibi.9 aylık yapılınca bir faydasi olmuyor ki.bisuna yapılıyor.üç ay sonra zaten kkk aşısını olucaklar

ben yaptırdım ama nolcak:26:

Kızlar nasılsınız bebisler nasıl.ben pek ugrayamiyorum ders çalışıyorum.bizim kız duvarlara tutunarak adım atıyor.tutynarak ayakta durabiliyor.birde çok konusuyir:)

ben soğan hiç vermedim başlayacam artık bende.... iiii seninki bu gidişle yeşillenmese:9:

ver canım ver çorba yaparken çeyrek soğandan biraz az doğruyorum hem iştah açıyo hemde hastalıklardan koruyomuş soğan sarımsakta veriyom çorbasına katıyom :19: gurme bebek var ordan bakıyom hep doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama geneli doğru alerji yoksa verebilirsin yani

ver canım ver çorba yaparken çeyrek soğandan biraz az doğruyorum hem iştah açıyo hemde hastalıklardan koruyomuş soğan sarımsakta veriyom çorbasına katıyom :19: gurme bebek var ordan bakıyom hep doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama geneli doğru alerji yoksa verebilirsin yani
evet çok faydalıymış bende başlayım artık kocaman oldular.....

Kızlar nasılsınız bebisler nasıl.ben pek ugrayamiyorum ders çalışıyorum.bizim kız duvarlara tutunarak adım atıyor.tutynarak ayakta durabiliyor.birde çok konusuyir:)

iyi çalışmalar cnm bizimkide aynı öldürüyor dün otobüste önde 1-2 yaşlarında bi kız bizimkinin yüzüne dokundu bir ağladı bir ağladı sanırsınki kesiyolar çocuğu otobüsteki herkes ona baktı rezil oldum susturamadımda susmadı çok korkak bizimki ya valla sessizlikte seslenince korkuyo bişeyden korkmuş demekki daha önce aniden önüne çıkınca korkuyo benide korkutuyo bu halleri tam çatlak

Bizde dört kullaniyoruz:)

5 kullanan varmı acaba primanın kalıplarımı ufak ya evybaby çok hoşuma gidiyodu ondanmı alsam acep bimdeki bezdende aldım oda çok güzel kokuyodu hemde ucuz :19: bizimki niye bilmiyorum mesela bu ay yeni 9300 oldu ama ben 7 kiloyken 8-14mü ne 8 kiloyken 9-16 aldım şimdi mesela 9.300 oldu 5e geçicem artık sıkıyo hemen bezden kaynaklanıyo heralde şöyle rahat bi bez istiyorum primadan sıkıldım :19:

Açık lisede okuyorum Cnm liseyi bitirmeye çalışıyorum.yakimda sinavim var.çok korkuyorum:(matematiği kafam almıyor :D

canım kaç kredin var bilmiyorum ama eğer 3 dönem matematik seçip veremezsen muaf oluyorsun onun yerine aynı kredide başka bir ders seçebilirsin....bende dışarıdan okudum sonradan bu konuda bilgim oldu geometri vardı bende komşunun kızı çalıştırdı sağolsun....liseyi güzel bitirdim lise 2den devam ettim 3 sınavda bitti şükür 80 kredi eksiğim vardı....gel gelelim şimdi boş boş girip çıkıyorum açıköğretim fakültesine...hiçbirşeye yetişemiyorum

5 kullanan varmı acaba primanın kalıplarımı ufak ya evybaby çok hoşuma gidiyodu ondanmı alsam acep bimdeki bezdende aldım oda çok güzel kokuyodu hemde ucuz :19: bizimki niye bilmiyorum mesela bu ay yeni 9300 oldu ama ben 7 kiloyken 8-14mü ne 8 kiloyken 9-16 aldım şimdi mesela 9.300 oldu 5e geçicem artık sıkıyo hemen bezden kaynaklanıyo heralde şöyle rahat bi bez istiyorum primadan sıkıldım :19:

Beş iyi gelir bence Cnm nizimki 8,5 peki 4+ kullandınız mı

canım kaç kredin var bilmiyorum ama eğer 3 dönem matematik seçip veremezsen muaf oluyorsun onun yerine aynı kredide başka bir ders seçebilirsin....bende dışarıdan okudum sonradan bu konuda bilgim oldu geometri vardı bende komşunun kızı çalıştırdı sağolsun....liseyi güzel bitirdim lise 2den devam ettim 3 sınavda bitti şükür 80 kredi eksiğim vardı....gel gelelim şimdi boş boş girip çıkıyorum açıköğretim fakültesine...hiçbirşeye yetişemiyorum

Ayyy ne güzel bende bitirsem unuversiteyi de okuyacam.tabi çocukla zor.pek kredim yok Cnm hiç sinava girmedim 2011 de kayıt yaptırdım ama doğum çocuk derken ugrasamadim

Back
X