• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

kuruyemiş yaşına kadar yasak diye biliyorum hiç vermedim....yoğurda bayılıyor benimki ek gıdayakuru geçtiğimiz günden beri o kavanozlardan günde 1 tane yoğurt yiyor bazen 2....

Kuruyemis 8.aydan sonra verilebiliyomus canim ben cok arastirmistim ayrica zeka gelisimi icin cok onemli verilebilir yani. Sen oglunu gonder bize belki senin oglusunu gordukce benimkide yer:-)

owww maşallah ona....sıkmıyor mu bacaklarını? benim oğlum daha 9.600 5 e geçecem... canım sayıdan ziyade kilosunu takip et bence....en azından 4 e geçmelisin

kuruyemiş yaşına kadar yasak diye biliyorum hiç vermedim....yoğurda bayılıyor benimki ek gıdaya geçtiğimiz günden beri o kavanozlardan günde 1 tane yoğurt yiyor bazen 2....

Ya evet sıkıyor biraz bacaklarımizi ama 4 numara da torba gibi sarkiyo diye kullanmıyodum ayy... 4e geçeyim bari napalım...
Canım 8aylik mi oglusun.¿
Ceviz ben 3aydir veriyorum hiç bi sıkıntı da olmadı muhallebisini bazen cevizli bazen meyveli yapıyorum cevizli daha çok seviyo her gün yediriyorum verebilirsin artık bu kadar panik olmayın...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuruyemis 8.aydan sonra verilebiliyomus canim ben cok arastirmistim ayrica zeka gelisimi icin cok onemli verilebilir yani. Sen oglunu gonder bize belki senin oglusunu gordukce benimkide yer:-)

aha ha aha hep öyle olur ya......ne veriyorsun peki ceviz badem ?

Canım benim oğlum Kasım doğumlu ve şu an 10kilo ve ben 3 numara bez kullanıyorum 4buyuk oluyo sizin çocuklar kac kilo nasıl hemen 5e geciyosunuz ben cok mu sıktırıyorum acaba ama napiim 3+ yok...

Cnm masallah oglusuna ama 3+ var.Cnm bizede 4 büyük geldi 3+ kullanacaz.biz rahat etsinler diye büyük kullandık.

Ya evet sıkıyor biraz bacaklarımizi ama 4 numara da torba gibi sarkiyo diye kullanmıyodum ayy... 4e geçeyim bari napalım...
Ceviz ben 3aydir veriyorum hiç bi sıkıntı da olmadı muhallebisini bazen cevizli bazen meyveli yapıyorum cevizli daha çok seviyo her gün yediriyorum verebilirsin artık bu kadar panik olmayın...

öyle okumuştum bir yerde bende vereyim bari....geç sen 4 e

öyle okumuştum bir yerde bende vereyim bari....geç sen 4 e...oğlum tam 9.5 aylık şuan ekim 7 doğum

Kis Allah iyiligini versin bamyayi buyuk cocuklar bile yemiyo seninki de yememekte hakli tadi tuhaf geliyodur bende kucukken sevmedim sonradan muptelasi oldum:-) ama kabakli omlet fikrini begendim bak o iyi fikir:-) biraz daha zorlarsak ureticilikte uzay olcaz:))))

Ya vitamin deposuymus canım ya bamya,ama sevmedi ne guzel de yapmıştım ;)bgnde armutlu cevizli muhallebi yaptım orta seviyede yedi:)₺okdar ugrasinca yemezse çıldırıyorum zaten :)bu arada sabah kahvaltıda kabak cekirdegi icini ezip vermek cok faydaliymis:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

veriyorum canım....sabah kahvaltı öğle yoğurt meyve ikindi yemek akşam muhallebi aralarda da emiyo....bu kadar yediğini ne yapıyo anlamıyorum...ahım şahım kilo da almıyo...boya veriyo herhalde

Benimkinin kiloya gore boyu kısa 9.400 kilo boy 73 dedi en son saglik ocagi bakalım kontrole goturcem bu ara Dr ne dicek..bendede hepsi varda gece muhallebi vermiyodm pek sevmiyo diye bu ara azar azar basladim

Bu arada biraz gec kaldım telsiz almak ta ama kamera li telsiz aldım bakalım faydası olur ins..siz kulla niyormusunuz?

Cnm masallah oglusuna ama 3+ var.Cnm bizede 4 büyük geldi 3+ kullanacaz.biz rahat etsinler diye büyük kullandık.

Canım ben hic görmedim primanin var mi yaa 4+ sürekli görüyorum da 3+ görmedim...

öyle okumuştum bir yerde bende vereyim bari....geç sen 4 e...oğlum tam 9.5 aylık şuan ekim 7 doğum

Oo maşallah oglusa ekim annesisin yani ben birden atlayış yaptm aranıza ama k.bakmayin...bizim d Kasım başı ekim sayılır... :)

Evet canım ver tabi yaa ister kahvaltıda ister muhallebi ile birlikte güzelce alsın vitaminini...çok fazla da cekmiyorum ben yutma refleksi gelissin diye...

Ya vitamin deposuymus canım ya bamya,ama sevmedi ne guzel de yapmıştım ;)bgnde armutlu cevizli muhallebi yaptım orta seviyede yedi:)₺okdar ugrasinca yemezse çıldırıyorum zaten :)bu arada sabah kahvaltıda kabak cekirdegi icini ezip vermek cok faydaliymis:)

Hmm o kolay hallederiz toz halinde vermek en kolayi. MasaAllah oglum 11 kg :nazar: teyzesi. Seninki nasil?

Kızlar nasılsınız,
Eseacigim masallah diyelim biticek okul.inşallah banada kismet olur.kızlar ben aşı yaptırmadım:Ddr çok güveniyorum.birde emzirmeye devam ediyorum ek gidaya gecmedik bqkalim ne olucak.kan sayimimiz çok iyi çıktı.ayrıca demir damlasini kyllanmiyorum.devit3 u mutlaka 5 damla verin.kabızlık çeken bebislere üzüm,şeftali kayısı bire bir.nazlim sen bebise hep robotta cektigiin için taneli yiyemiordur Cnm...

Yok canim ya cok denedim istemiyo hala arada veriyorum ama hosuna gitmiyo, direk mideye indirme pesinde:-)
Senin bebis nasil bi yasindan sonra mi ek gidaya geciyosun?

Back
X