• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

reklamları dene birde bizimki bayılıyo valla gözünü ayırmıyor bizimki bi kaç gece uyanır sonra deliksiz uykusuna devam eder bu aralar uyuyo hep ama sonra ne olur bilmem sadece uyutmakta ve gündüz uykularında zorlanıyorum birde uyuması gerekenden az uyuyo uyumak istemiyo adam hep oynasın istiyo derin uykuya dalana kdr cnm çıkıyo ama sanırsam derin uyuyamıyor hmen uyanıyo akşama kadar gayet sakinim akşam uyku vakti gelince sinirler basıyo beni artık
bende çok sinirleniyorum hatta bazen istem dışı iki götüne vuruyorum :20::20::20:
aynen cok guzel seyler bunlar hele gelip göğsümde uyuyo ya içimde kelebekler ucusuyo resmen mutluluktan :9::16:

Rabbim mutlulugunu hiç bozmasın canım en kötü gönümüz böyle olsun:46::46::46:

benimkide aynen öyle uzun zamandır :14: çekmeceleri keşfetti ne var ne yok çıkarıyo bakıyo şimdilerdede dolap kapaklarını
birde koltuklarımız biraz alçak pencerenin önünde bir koltuk var camda açık 2 dk mutfağa gidiyim dedim bi geldim koltuğa çıkmış camdan bakıyo bi hırs etse çıksa ordan 5 kattan aşağı hop yani
holde piriz var ona parmaklarını sokuyo kabloları çok aşırı seviyo şarj aletleri harika bi oyuncak oldu onun için
birde bacaklarıma yapışması yokmu mutfakta deli oluyorum o zaman buz dolabını açar açmaz içine girmeye çalışması
çekmeceyi açıp üstüne basıp tv ünitesinin üstüne çıkmaya çalışması
akvaryuma pat pat vurup sallaması oksijen borusunu çıkarması
biz otururken tepemize çıkmak istemesi doğru düzgün uyumaması mamasını oturduğu yerden yemek istememesi sürekli peşinde koşturmam
sürekli altına yapması akşamları uykusuzluktan öldüğü halde uyumaması ..........:14:

Maşallah senin oğlana:):):)kız benimkide aynı birde bizimki sürekli banyoya gidiyor küvete girmeye çalışıyor :(

Maşallah senin oğlana:):):)kız benimkide aynı birde bizimki sürekli banyoya gidiyor küvete girmeye çalışıyor :(

bizimkide gidecek oluyoda kapıyı kapatıyorum hep akvaryumla koltuğun arası az aralık ama kafası bile girmiyor ordan içeri girmeye çalışıyo kablo dolu orası kafasını vura vura ağlıyo :19: deli etcek beni bigün kapıları her zaman kapat ben geçen gün çamaşırları serdiğim odayı açık unutmuşum buda çamaşırlığa gitmiş girmiş oraya salla salla hoooop kapaklanmışlar :19: ağla ağla bi hal oldu ama ne zaman akıllanırlar acaba :(

bizimkide gidecek oluyoda kapıyı kapatıyorum hep akvaryumla koltuğun arası az aralık ama kafası bile girmiyor ordan içeri girmeye çalışıyo kablo dolu orası kafasını vura vura ağlıyo :19: deli etcek beni bigün kapıları her zaman kapat ben geçen gün çamaşırları serdiğim odayı açık unutmuşum buda çamaşırlığa gitmiş girmiş oraya salla salla hoooop kapaklanmışlar :19: ağla ağla bi hal oldu ama ne zaman akıllanırlar acaba :(

Çok yaramaz oluyorlar ne yapsak ki

ayyyy ben onu unuttum gittii valla :) dur yarın söyliyim eşimede alsın yaaaaaaaaa çok unutkanım çok :44:

Normaldir canim bende cogu kez unutuyorum kendimi neyse iyiki hatirlatmisim:-) kis inan benimde bitti kac gundur icemiyorum midem bi kotu oldu icince midem inanilmaz rahat ve enerjik oluyorum, oglusum gece sık sık uyandigi gecelerde sabahlari kalkmak cok zor oluyo ve halsiz oluyorum ama karbonatli su icince dinlenmis uyaniyorum icince sende bana hakverirsin:-)

Bak sen su minige kuvette ne varmis oyle bu kadar ilgisini cekiyo:))))) benim oglusunda banyo ilgi alanina giriyo orayi farkli bi dunya olarak goruyo hizli hizli girmeye calisiyo deli gibi:-) bu aralar cooook sicak disari pek cikamiyoruz sabah gunesinden faydalaniyoruz bazen, boylarinin uzamasi icin sart gunes ama bu sicakta pek mumkun olmuyo. Siz nasil gunesleniyosunuz bakim?

Normaldir canim bende cogu kez unutuyorum kendimi neyse iyiki hatirlatmisim:-) kis inan benimde bitti kac gundur icemiyorum midem bi kotu oldu icince midem inanilmaz rahat ve enerjik oluyorum, oglusum gece sık sık uyandigi gecelerde sabahlari kalkmak cok zor oluyo ve halsiz oluyorum ama karbonatli su icince dinlenmis uyaniyorum icince sende bana hakverirsin:-)

inşallah canım kiloda verdiriyomuş bi değişiklik varmı :)

Bak sen su minige kuvette ne varmis oyle bu kadar ilgisini cekiyo:))))) benim oglusunda banyo ilgi alanina giriyo orayi farkli bi dunya olarak goruyo hizli hizli girmeye calisiyo deli gibi:-) bu aralar cooook sicak disari pek cikamiyoruz sabah gunesinden faydalaniyoruz bazen, boylarinin uzamasi icin sart gunes ama bu sicakta pek mumkun olmuyo. Siz nasil gunesleniyosunuz bakim?

Biz ikindi güneşinde gunesleniyoruz Cnm

inşallah canım kiloda verdiriyomuş bi değişiklik varmı :)

İyi bayramlar canim:-) dogru duymussun ben ilk basta kilo vermek icin iciyodum sonra sagliga iyi geldigini gorunce devam ettim, epey kilo verdim ama ondan mi bilmiyorum cunku ayni zamanda yemegimden de kistim firsat buldukca mekik cektim suan 38 bedenim 36 beden olana kadar diyete devam:-) istahim inadina cok acik yani fena tatli yeme istegim var ama kendimi engel olmaya calisiyorum zor isler bunlar:-)

kızlar tv izletiyor musunuz?? çocuklarınıza,şuan nasıl yatırıyorsunuz??(sallayarak,emzirererek,kendi kendine vb... yönteminiz nasıl)

İyi bayramlar:-) Cok nadir olarak trt cocuk aciyorum bazi kanallar hakkinda kotu seyler duydum o yuzden trt cocuk haric digerlerini acmiyorum. Benim oglum emerek uyuyo canim.

Son düzenleme:
İyi bayramlar canim:-) dogru duymussun ben ilk basta kilo vermek icin iciyodum sonra sagliga iyi geldigini gorunce devam ettim, epey kilo verdim ama ondan mi bilmiyorum cunku ayni zamanda yemegimden de kistim firsat buldukca mekik cektim suan 38 bedenim 36 beden olana kadar diyete devam:-) istahim inadina cok acik yani fena tatli yeme istegim var ama kendimi engel olmaya calisiyorum zor isler bunlar:-)

sanada iyi bayramlar cnm bende 40tan 38e düştüm sanırsam 36lar zorlarsam oluyo 40 bedenlerde düşüyo :) 5 kilo verdim sanırsam tek sorunum senelerdir göbek simitlerim kollarım daha ne olcaksa artık :1: 8 kilo fazlam var hala bakalım eşime söylediğimde eczaneler kapalıymış şimdide bayram kaldı gene :ssz:

sanada iyi bayramlar cnm bende 40tan 38e düştüm sanırsam 36lar zorlarsam oluyo 40 bedenlerde düşüyo :) 5 kilo verdim sanırsam tek sorunum senelerdir göbek simitlerim kollarım daha ne olcaksa artık :1: 8 kilo fazlam var hala bakalım eşime söylediğimde eczaneler kapalıymış şimdide bayram kaldı gene :ssz:

Benimde oyle canim bi 8-9 kilo fazlam var onlari vermeyi ugrasiyorum hadi birlikte yol alalim hirs yapariz en azindan:-)

Back
X