• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

herkese selamlar
bu topiği bugün gördüm. sayfaları baştan okuyamamadım ama kendimi tanıtmak isterim.
ben geçen sene kasım anneleri topiğindeydim. ama oğlum 11 gün erken geldi dünyaya 24 ekimde :16:
2700 gr 49 cm sezeryan doğum oldu. şu an 9 kilo 300gr. çok hareketli emekliyor ve ayakta durmak istiyor.:emir_bebek:
2 dişimiz var:nazar: ek gıdayla aramız fena sayılmaz. babystar bebek bezi kullanıyorum pişik felan yapmadı fiyatı da uygun :34: gezmeyi çok seviyoruz vede çocuk görünce dayanamıyoruz :34: şimdilik bu kadar. kabul ederseniz bende sizlerleyim artık :34::16::16:

bizimki bugün kremi almış sürmüş heryerine :) işim vardı 5 dk çıkıyım dedim bağırıp bağırıp duruyo bi baktımki camla pencerenin arasında sıkışmış şok oldum az öncede koltuğun kenarından aşağı indi

Dene canim eminim sevicektir...evet icinde kalsinlar biraz hem su da besleyici hem de hoslarina gidiyo...ilk gunler oglum korkuyodu ama artik alisti kendi de istiyo.

Denedim Cnm bbizim ki çok sevdi:)
Çok iyi geldi kizarikliklar gitti sicakran isilik oldu yavrum.sare nin bebidide isilikte onada söyleyelim yapsin çok iyi geliyor

geçmiş olsun canım valla çocuk büyütmek merasime tabi....bizimki de geçen ablamlar geldi dışarıya yemeğe gidecez üzerini giydirip babasına verdim hamakta sallanırken birden boğazına birşey kaçmış gibi davranmış eşim sırtına vurmuş falan gelmemiş kendine bana getirdi eviriyorum yok çeviriyorum yok sırtına vuruyorum ....nefessiz kaldı hemen arabaya atladık hastane yolunda kendine geldi dizlerimin bağı çözüldü resmen...yine de götürdük dr röngen çekildi birşey çıkmadı hala çözemedik ne olduğunu.....yavrum radyasyonu aldığıyla kaldı:19:

Sağol Cnm.sizede geçmiş olsun valla bende en ufak şeyde çok kötü oluyorum.anne olmak böyle birşey galiba yavrunun acisini kalbinde hissediyorsun:)

Kızlar diferansiyel kızlar nerede hiç
Gelmiyorlar masal saranin bebisin iylestimi acaba

herkese selamlar
bu topiği bugün gördüm. sayfaları baştan okuyamamadım ama kendimi tanıtmak isterim.
ben geçen sene kasım anneleri topiğindeydim. ama oğlum 11 gün erken geldi dünyaya 24 ekimde :16:
2700 gr 49 cm sezeryan doğum oldu. şu an 9 kilo 300gr. çok hareketli emekliyor ve ayakta durmak istiyor.:emir_bebek:
2 dişimiz var:nazar: ek gıdayla aramız fena sayılmaz. babystar bebek bezi kullanıyorum pişik felan yapmadı fiyatı da uygun :34: gezmeyi çok seviyoruz vede çocuk görünce dayanamıyoruz :34: şimdilik bu kadar. kabul ederseniz bende sizlerleyim artık :34::16::16:

ooo kimleri görüyorum hoşgeldin yaaaaa.....adı ne oğluşunun

İyi bayramlar:-) Cok nadir olarak trt cocuk aciyorum bazi kanallar hakkinda kotu seyler duydum o yuzden trt cocuk haric digerlerini acmiyorum. Benim oglum emerek uyuyo canim.
canım benim oğlumda emerek uyuyor ama çok zorluyor beni böylede bırakmak istemiyor memeyi hiç :18:
herkese selamlar
hoşgeldin canım
bizimki bugün kremi almış sürmüş heryerine :) işim vardı 5 dk çıkıyım dedim bağırıp bağırıp duruyo bi baktımki camla pencerenin arasında sıkışmış şok oldum az öncede koltuğun kenarından aşağı indi
:1::1::1::1: yaramaza bak sen
geçmiş olsun canım valla çocuk büyütmek merasime tabi....bizimki de geçen ablamlar geldi dışarıya yemeğe gidecez üzerini giydirip babasına verdim hamakta sallanırken birden boğazına birşey kaçmış gibi davranmış eşim sırtına vurmuş falan gelmemiş kendine bana getirdi eviriyorum yok çeviriyorum yok sırtına vuruyorum ....nefessiz kaldı hemen arabaya atladık hastane yolunda kendine geldi dizlerimin bağı çözüldü resmen...yine de götürdük dr röngen çekildi birşey çıkmadı hala çözemedik ne olduğunu.....yavrum radyasyonu aldığıyla kaldı:19:
geçmiş olsun canım daha beterinden korusun rabbim
bizimki ayakta sallayarak uyuyo....
oğlum emerek yatıyor ama çok zorluyor üstte yazdıgım gibi memeyi hiç bırakmak istemiyor, ayakta sallamayı öğretmek istedik olmuyor kabul etmiyor ben olmayınca çok zor oluyor herşey:19::19::19:

canım benim oğlumda emerek uyuyor ama çok zorluyor beni böylede bırakmak istemiyor memeyi hiç :18:

hoşgeldin canım

:1::1::1::1: yaramaza bak sen

geçmiş olsun canım daha beterinden korusun rabbim

oğlum emerek yatıyor ama çok zorluyor üstte yazdıgım gibi memeyi hiç bırakmak istemiyor, ayakta sallamayı öğretmek istedik olmuyor kabul etmiyor ben olmayınca çok zor oluyor herşey:19::19::19:

sağol canım....emzik kullanıyor musun....:emir_bebek:

oo işin zor o zaman bizimki de bağımlısı bi görsen oyuncakların içinde görsün ağzına sokuyu sonra oyuna devam:9:

Çok istedim tutsun ama olmadı istemedi hiç,evet çok zor kimseye bırakamıyorum geçen biraz işi vardı anneme bıraktım daha yarı yolda kadıncagız aradı gel kıyameti koparıyor diye:50:

Çok istedim tutsun ama olmadı istemedi hiç,evet çok zor kimseye bırakamıyorum geçen biraz işi vardı anneme bıraktım daha yarı yolda kadıncagız aradı gel kıyameti koparıyor diye:50:

hımm evet zor ya bende küçüklüğünden beri arada anneme bırakıyorum emzik sağolsun sıkıı lnt olmuyu:10:

herkese selamlar

Hg canim ne guzel ekim anneleri cogaliyoruz...ben de normalde kasim annesi olacaktim oglum 20 gun erken geldi 27 ekim de dogum yaptim.
Cocuklari benim oglumda cok seviyo gezme delisi.

Bende ayni durumdayim canim esime biraktim ciktim nasil ariyo gel diye burnumdan geldi inan cok zorlaniyorum.....bizimki emzik tuttu ilk basta ama son bi kac aydir birakti kendi kendine yani o da kurtarici degil:-)

ooo kimleri görüyorum hoşgeldin yaaaaa.....adı ne oğluşunun
hoşbuldum teşekkür ederim.daha önceden tanışıklığımız var mı acaba :44: oğluşumun adı UTKU :nazar:
Hg canim ne guzel ekim anneleri cogaliyoruz...ben de normalde kasim annesi olacaktim oglum 20 gun erken geldi 27 ekim de dogum yaptim.
Cocuklari benim oglumda cok seviyo gezme delisi.

hoşbuldum canım. altkatta komşunun oğlu var 4 yaşında deliriyo onu görünce ee bizde eve çağrıyoruz bi güzel heryeri dağıtıyoruz. evimiz çocuk parkına dönecek yakında :9:

geceden beri oğlumun ateşi var calpol ve dolven verdim 4 saat arayla. sabah düşmüştü ama biraz önce tekrar çıktı.:5: ılık suyla yıkadım titredi yavrum ama şimdi rahatladı ve uyuyor çok şükür :8: üşüttü sanırım 2 tane dişimiz var ama çıkan başka kabaran göremedim. herhalde ceyranda kaldı:26:

Bende ayni durumdayim canim esime biraktim ciktim nasil ariyo gel diye burnumdan geldi inan cok zorlaniyorum.....bizimki emzik tuttu ilk basta ama son bi kac aydir birakti kendi kendine yani o da kurtarici degil:-)
Yandık desene:ssz:
geceden beri oğlumun ateşi var calpol ve dolven verdim 4 saat arayla. sabah düşmüştü ama biraz önce tekrar çıktı.:5: ılık suyla yıkadım titredi yavrum ama şimdi rahatladı ve uyuyor çok şükür :8: üşüttü sanırım 2 tane dişimiz var ama çıkan başka kabaran göremedim. herhalde ceyranda kaldı:26:

Çok geçmiş olsun canım ölçtün mü kaçlarda ateşi,benimde oğluma deniz havası çarpmıştı 3gün ateşle ugraştık en son serum ve antibiyotik tedavisi verdiler

herkese selamlar

Hoşgeldiniz Cnm masallah bebisine :-) kabul etmek ne demek başımızın üstünde yerin var

Geçmiş olsun Cnm keşke hemen ilaç vermeseydin.ayrıca iki ilaçta parestamol barındırıyor bunlat birlikte verilmez.ateş çok rahatsız ederse vermrk gerek (calpolu)

Back
X