• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

benimkide sevmez nefret eder kucaktan alıp şöyle doğru düzgün sarılamazsın kucağına alırsan gezdireceksin öyle duruyo bi tek yoksa hayatta durmaz atar kendini yere valla kucağa alınınca uslu duran bebişlere hastayım bizimki elde avuçta durmaz

Kucakta gezdirmedigim surece bizimki de kucagi sevmez canim ben oturur durumdayken hayatta rahat durmaz kis kaldi mi oyle bebek:-)

Kucakta gezdirmedigim surece bizimki de kucagi sevmez canim ben oturur durumdayken hayatta rahat durmaz kis kaldi mi oyle bebek:-)

var cnm olmazmı ark. bebeği öyle kucağıma alıyım ööööyle bakar etrafına erayla arası 15 gün bide bazen çocukları değişesim geliyor onunki uslu baya bizimki tam çatlak uçacak yakında koltuklarla başımız belada zaten :19:

Verdin ya da veriyosun diye yazmadim yazdiklarini da okuyorum 'yedikleriyle alakali degil' demistin bi yerde ben ona istinaden hadi o zaman kisir yedir dedim...ve ayrica bi yazinda daha ' ayri yemek pisirmek bize gore degil baharat ve tuz haric' yazmistin zaten bende bunlara cevaben oyle yazdim....bagisiklik sistemi en fazla anne sutuyle guclenir bu dogru ama gunde bi litre inek sutu icirerek guclenmez...herseyden kontrollu vermek lazim tabi bu benim dusuncem sen gunde bi litre sut verirsin sana saygi duyarim o ayri

Cnm ben nar ekşili veriyorum demedim yumurta akı dedim baharatlı dedim ve benim kızım on aylık oda az veriyorum.tuxluda vermiyorum bizim yemeklerden veriyorum ama ben zaten baharatlı yiyemem çünkü mide hastasıyım tuz zaten kullanmam.ben bir litre faydalı demedim ki.arkadaş ben bile okadar vermiyorum dedim ben anne sutuyle 1 litreye yakın veriyorum.

yemekle alakasi yok derken sütle dedim ar Cnm yani bu baharatlı ver anlamına gelmez.dikkatli okursan anlarsın.küçücük bebeği acı verecek halim yok.tekrar söylüyorum sütle alakali konuştuk arkadaşla

Cnm kafana takma bence çok güzel süt içiyor.Et yedirebilirsen yedir kansızlık için iyi gelir.
Bizimde günlerimiz şöyle sabah anne sütü öğlen hem anne sütü hem üzüm(hastası bayılıyor bir salkım yiyor)sonra.inek sütü yani akşama kadar böyle.zaten akşamdan sonra ek gıda verilmez rahatsız eder yine süt veriyorum.
Birde bu hergün aynı olmuyor mesala bu aralar 4 tane disimiz çıkıyor o yüzden memeyi tercih ediyor.ama normalde bir tabak yemek yiyor versen daha da yiyecek.ben kendi yediklerimizden veriyorum.ayrı yemek işi bize göre değil çünkü türk mutfağı hem besleyici hemde lezzetli bu sebze çorbaları yemek pismeyen ülkelerdeki çocuklar için.kendi yemeğimizi baharat korken kiziminkine koymuyorum.iki aydır tartilmiyoruz bakalım kaç kilo olduk

bak buradakini oku nazlı baharat koymuyorum demişim ama aynı yapıyorum dedim.
ayrıca türk mutfağı zaten besleyici her yemekten yapıyoruz.sen bunu başka türlü aramissin diyecek birşeyim yok

Son düzenleme:
yemekle alakasi yok derken ek gıdaların mide sorunu oluyor demişti büyüyünce(yanlış hatırlamıyorsam)ben mamayla büyüdüm ama yinede mide hastasıyım onun için yemekle alakasi yok dedim.
buna bakarsan yemekle alakasi olmuyor

Son düzenleme:
yemekle alakasi yok derken ek gıdaların mide sorunu oluyor demişti büyüyünce(yanlış hatırlamıyorsam)ben mamayla büyüdüm ama yinede mide hastasıyım onun için yemekle alakasi yok dedim.
buna bakarsan yemekle alakasi olmuyor

ben yumurta akı bebekte büyüyünce reflü yada mide rahatsızlıklarına yol açabiliyomuş dedim oda ben yumurta akıda veriyorum dedi bende verdim bi kaç defa ama hep vermiyorum :19:

Cnm ben nar ekşili veriyorum demedim yumurta akı dedim baharatlı dedim ve benim kızım on aylık oda az veriyorum.tuxluda vermiyorum bizim yemeklerden veriyorum ama ben zaten baharatlı yiyemem çünkü mide hastasıyım tuz zaten kullanmam.ben bir litre faydalı demedim ki.arkadaş ben bile okadar vermiyorum dedim ben anne sutuyle 1 litreye yakın veriyorum.

yemekle alakasi yok derken sütle dedim ar Cnm yani bu baharatlı ver anlamına gelmez.dikkatli okursan anlarsın.küçücük bebeği acı verecek halim yok.tekrar söylüyorum sütle alakali konuştuk arkadaşla

evet ayrı yemek pişirme dedim ama tuz yada baharat koy demedim.en iyisi konuşmayalım ben çünkü hep yanlış anlasliyorum.

bak buradakini oku nazlı baharat koymuyorum demişim ama aynı yapıyorum dedim.
ayrıca türk mutfağı zaten besleyici her yemekten yapıyoruz.sen bunu başka türlü aramissin diyecek birşeyim yok

Heryer de ayri ayri yazmana gerek yoktu zaten benim soylediklerimin saglamasini yazmissin eger sen dikkatli okusaydin ben ord a baharatli ve tuzlu haric demisim yani bunu nasil ters anladin hayret dogrusu.....baharatli ve tuzlu vermedigini soylemisim, diyosun ya hep anlis anlasiliyorum valla sen nasil kendini nasil anlatiyosan ben aynen o sekil anliyorum ve kaldi ki burda yanlis anlasilan ben oluyorum sen degil!

yok canım bahçemiz var orada gezdirdi odalarda gezdirdi istemedi illa yer olacak kimse karışmayacak bayılıyo valla....

Ooo supermis bizimki oyle gezecek hayatta sesi cikmaz sabaha kadar gezer seninki demek ki tek takilmayi seviyo benim oglum pek sevmez illa bi sekilde beni gormeli.

var cnm olmazmı ark. bebeği öyle kucağıma alıyım ööööyle bakar etrafına erayla arası 15 gün bide bazen çocukları değişesim geliyor onunki uslu baya bizimki tam çatlak uçacak yakında koltuklarla başımız belada zaten :19:

Hadi ya:)))) kadin sen gittikten sonra haline dua ediyodur bebegi akilli diye:-) benim cevremde hic yok diyebilirim simdi ki cogu bebek hareketli sanki.

evet ya sonra okudum aslında dediğin gibi çıkmadan okumak lazım...nazar duası ne okuyorsun....ben felak nas duymuştum onları okuyorum.

“Uizukuma Bi Kelimatillahi’t-Tammeti Min Kulli Şeytanin ve Hâmmetin ve Min Kulli Aynin Lâmmeh.” bu dua her turlu kotu gozden korur Allah'in izniyle....bu duayi okuyorum felak nas ve ayetel kursi disari cikmadan once okuyorum oyle icim rahat cikiyorum.

“Uizukuma Bi Kelimatillahi’t-Tammeti Min Kulli Şeytanin ve Hâmmetin ve Min Kulli Aynin Lâmmeh.” bu dua her turlu kotu gozden korur Allah'in izniyle....bu duayi okuyorum felak nas ve ayetel kursi disari cikmadan once okuyorum oyle icim rahat cikiyorum.

bu duanın tamamı mı kaydedeyim

Back
X