• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

aynı cnm yaaaa benimkide zayıfladı diyorum babasıda boy attı görmüyomusun diyo gidip tarttırasım var ama kilo verdiklerini sanmıyorum öyle olsa ya hastalık olur ya hiç kilo almazlar büyümezlerde bize hep aynı gelir değişiklik olduğuna göre boy attılar heralde iştahı iyi bu ara sanırım sıcaklardan böyle günde 3 kere banyoya gidiyoz şimdi gündüz uykularıda düzeldi havalar bunaltmaya başladı ben duramıyom sıcakta bide onlar sürekli hareket halinde onlar napsın yavrumun heryeri kırmızı olmaya başladı hayırlısıyla bi eylülü ekimi görseydik
biz goremiyoruz iste babalar gorebiliyo :) bende oyle diyorum eylule girseydik hayirlisiyla....sicaklar daha da artacakmis malesef, disarida cikamiyoruz gunduz aksamlarida karanlik diye etrafi goremiyo hoslanmiyo evde cok sıkıldi kuzucum:-) bu arada dunden beri bi msj atamadim yaa sitede cok eksiklikler var duzeltilir umarim

biz goremiyoruz iste babalar gorebiliyo :) bende oyle diyorum eylule girseydik hayirlisiyla....sicaklar daha da artacakmis malesef, disarida cikamiyoruz gunduz aksamlarida karanlik diye etrafi goremiyo hoslanmiyo evde cok sıkıldi kuzucum:-) bu arada dunden beri bi msj atamadim yaa sitede cok eksiklikler var duzeltilir umarim

cnm 15-20 dk çıkarabilirsin aslında bişeycik olmaz biraz güneş alsın yeter olan sana olur işte onlara bişey olmaz bende her zaman çıkaramıyorum ama çıkarıncada yarım saat falan güneşte geziyoruz arabayla tabi olan bana oluyo o vitamin alırken benim kollar yanıyo

cnm 15-20 dk çıkarabilirsin aslında bişeycik olmaz biraz güneş alsın yeter olan sana olur işte onlara bişey olmaz bende her zaman çıkaramıyorum ama çıkarıncada yarım saat falan güneşte geziyoruz arabayla tabi olan bana oluyo o vitamin alırken benim kollar yanıyo

o konuda sansliyim evim gunes aliyo sabah pencereyi aciyorum oglum oyle gunesleniyo ama gunduz disari cikmayi ozledim antep merkez degil de ilcesi asiri sicak fena yani inan klimasiz durulmuyo o yuzden aksamlari ancak cikilabiliyo....sizin oralar daha serin galiba

:KK39::KK36:Kızlar nasılsınız bakayım
Pek giremedim.bu arAlar ders çalışıyorum haftaya sınavım var dua
Eder misiz benim için

Bu aralar benim kız çok yaramaz oldu
Her yerde geziyor:KK59:Birde adım atmaya
Çalışıyor bakalım ne zaman yürür.iki gün
Sürekli bir ağlama krizi oldu birde baktık ki üstten 4 diş patlamiş :KK46:

:KK39::KK36:Kızlar nasılsınız bakayım
Pek giremedim.bu arAlar ders çalışıyorum haftaya sınavım var dua
Eder misiz benim için

Bu aralar benim kız çok yaramaz oldu
Her yerde geziyor:KK59:Birde adım atmaya
Çalışıyor bakalım ne zaman yürür.iki gün
Sürekli bir ağlama krizi oldu birde baktık ki üstten 4 diş patlamiş :KK46:
ay kıyamam 4 diş birden ne zor işleri valla
selam bayanlar bende ekim annesiyim. yeni işe başladım ve oğluşumu çok özlüyorum :KK43:
hoşgeldin canım ekim kaç oğluşunun doğumu

hımmm güzelmiş ismi....hep ekim sonu anneleri var burda bizimki başı 7 ekim.....oğlunun kilo boy kaç
Saol cnm. boyu 57 di sanırım aşı kartına yazdım ama aklımda net kalamış. Kilosu 10,300

her ay duzenli regl olan var mi kizlar? yoksa bi ben mi duzensiz oluyorum
Benimde düzensiz 3 aydır regl oluyorum günler değişiyor malesef.

Merhaba kızlar benim kızım da 22 ekimde doğdu. 74cm 9 kiloya yakın 5 dişimiz var. Bakıcıya alıştık işe başladım falan işler yolunda yani düşe kalka büyüyoruz işte. Buraya cok fazla yazamıyordum eskiden de zaten fırsatım olmuyordu buyüzden beni hatırlamazsınız. Sizlerle paylaşmak istediğim konu şu benimde bi türlü adetim olmadı gün boyu full emiyorduk normal diyordu herkes. Oğlum bir gece tekme atınca ertesi gün doktoruma koştum ve 4 aylık hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 5 aylık olduk. Benim kadar pinpirikli birisi nasıl anlamaz herkes şok oldu biz de dahil. Güya korunuyorduk :) Minik kızım abla oluyor yani . Allah veriyor kolaylığını çok şükür sorunsuz şimdilik hamile gibi değilim. Bana bol bol dua edin. Herkese mutlu günler canlar :)

Merhaba kızlar benim kızım da 22 ekimde doğdu. 74cm 9 kiloya yakın 5 dişimiz var. Bakıcıya alıştık işe başladım falan işler yolunda yani düşe kalka büyüyoruz işte. Buraya cok fazla yazamıyordum eskiden de zaten fırsatım olmuyordu buyüzden beni hatırlamazsınız. Sizlerle paylaşmak istediğim konu şu benimde bi türlü adetim olmadı gün boyu full emiyorduk normal diyordu herkes. Oğlum bir gece tekme atınca ertesi gün doktoruma koştum ve 4 aylık hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 5 aylık olduk. Benim kadar pinpirikli birisi nasıl anlamaz herkes şok oldu biz de dahil. Güya korunuyorduk :) Minik kızım abla oluyor yani . Allah veriyor kolaylığını çok şükür soru
nsuz şimdilik hamile gibi değilim. Bana bol bol dua edin. Herkese mutlu günler canlar :)

Bebisin hayirli olsun canim ne guzel beraber buyuyecekler bi yandan iyi. Halen emziriyo musun onu anlamadim...benimde reglim gecti simdi ben de korkmaya basladim ama evde test yaptim negatif cikti ondan bu rahatligim ama yine de tedirginim tabi. Allah kolaylik versin canim ins saglicakla bebegini kucagina alirsin.

Back
X