• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Bebisin hayirli olsun canim ne guzel beraber buyuyecekler bi yandan iyi. Halen emziriyo musun onu anlamadim...benimde reglim gecti simdi ben de korkmaya basladim ama evde test yaptim negatif cikti ondan bu rahatligim ama yine de tedirginim tabi. Allah kolaylik versin canim ins saglicakla bebegini kucagina alirsin.
emziriyordum canım ama bıraktık öğrenince. Doktorum kesme dedi kalsiyum tableti verdi. Ama kızım sankı son zamanlarda pek kılo almamıştı. Tıbbi kesin bir bilgi yok ama netteki arkdaslar falan süt yaramazmış kılo alamazmış çocuk dediler. Bende kestim zaten bilmeden 4ay emzirmiştim.

emziriyordum canım ama bıraktık öğrenince. Doktorum kesme dedi kalsiyum tableti verdi. Ama kızım sankı son zamanlarda pek kılo almamıştı. Tıbbi kesin bir bilgi yok ama netteki arkdaslar falan süt yaramazmış kılo alamazmış çocuk dediler. Bende kestim zaten bilmeden 4ay emzirmiştim.[/QUOTE

keske doktoru dinleseydin sut kalitesi biraz dusermis ama gerekli vitaminleri aldikca emzirilir diye biliyorum bende neyse kismeti o kadarmis hayirlisi olsun. ben de kan verdim bugun sonucu bekliyorum merak icinde, henuz ikinci bebege hazir degilim korkuyorum. senin baska cocugun var mi?

Kaç aylık?mama aldı mı hiç?
Yemeklerin tadını mı güzelleştirmek gerekir
Meyve ağırlıklı bir tarz denesen
Benim çocuklar yediği için fazla yardımcı olamıyorum :(

Selam kızlar,
nasılsınız yeni arkadaşlar gelmis ne güzel di:) bende yoktum bir kaç gündür ancak gelebildim.ee bebisler nasıl?bu arada benim minik prensesin al,ver,anne,mama ve değişik şeyler söylüyor :) 6 tane disimiz oldu iki tanede yolda.birde artık büyüdükleri için bizi anlıyorlar ve bu çok güzel bir duygu.kızım şükürler olsun çok
Uslu :) hiç bir konuda zorluk cekmiyorum
bugün ilk kez kizimdan 6 saat ayrı kaldım.sinavim vardı ne kadar özledim anlatamam.bizde keyifler iyi...
Yaş günümüzede iki aydan az kaldı:)

Kızlar bebisi yuruyen var mı?bizimki
adım atmayı deniyor ama düşünce kolay
kolay denemiyor :)

esraa,margaritta,nazlı,masal sara,sare nasılsınız kızlar? :)

Bu ikinci olacak inşallah Ekimde bir kızım olmuştu aralıkta da bir oğlum olacak Allah nasip ederse. Herşey kader kısmet işte.sonucun cıktı mı

Bu ikinci olacak inşallah Ekimde bir kızım olmuştu aralıkta da bir oğlum olacak Allah nasip ederse. Herşey kader kısmet işte.sonucun cıktı mı

Allah bagislasin canim ikiz gibi buyuyecekler desene neyse en azindan sıkılmazlar benim oglum sıkıntıdan bi bana sariyo bi esime:-) nasil oyalayacagimizi sasirdik oyuncaklarla pek ilgilenmiyo henuz, halen mufak gerecleriyle ilgili dolaplari bosaltmaktan zevk aliyo disari cikinca cok mutlu oluyo iceri girdigimiz an basliyo aglamaya. Yok canim sonucu alamadim esim isinden dolayi gidememis pazartesiye kaldi.
Senin minik prensen nasil, sen calisiyosun heralde degil mi?

Kaç aylık?mama aldı mı hiç?
Yemeklerin tadını mı güzelleştirmek gerekir
Meyve ağırlıklı bir tarz denesen
Benim çocuklar yediği için fazla yardımcı olamıyorum :KK43:
canım meyvede deniyuyorum ne yazıkk ki istemiyor hayır mama vermedim hiç 10aylık şuan

Selam kızlar,
nasılsınız yeni arkadaşlar gelmis ne güzel di:) bende yoktum bir kaç gündür ancak gelebildim.ee bebisler nasıl?bu arada benim minik prensesin al,ver,anne,mama ve değişik şeyler söylüyor :) 6 tane disimiz oldu iki tanede yolda.birde artık büyüdükleri için bizi anlıyorlar ve bu çok güzel bir duygu.kızım şükürler olsun çok
bugün ilk kez kizimdan 6 saat ayrı kaldım.sinavim vardı ne kadar özledim anlatamam.bizde keyifler iyi...

hoşgeldin canım maşallah kuzuna benimde yürümüyor daha adım atmayı deniyor pat düşüyor

Allah bagislasin canim ikiz gibi buyuyecekler desene neyse en azindan sıkılmazlar benim oglum sıkıntıdan bi bana sariyo bi esime:-) nasil oyalayacagimizi sasirdik oyuncaklarla pek ilgilenmiyo henuz, halen mufak gerecleriyle ilgili dolaplari bosaltmaktan zevk aliyo disari cikinca cok mutlu oluyo iceri girdigimiz an basliyo aglamaya. Yok canim sonucu alamadim esim isinden dolayi gidememis pazartesiye kaldi.
Senin minik prensen nasil, sen calisiyosun heralde degil mi?
Sağol canım Allah razı olsun. Benim kızım da dısarıyı ve balkonu çok seviyor aynı anlattığın gibi. Demekki hepsi aynı bu dönemde farklı şeylerle oynamayı seviyorlar Ben çalışıyorum canım kızım da bakıcıya alıştı cok sükür üst komsumuz zaten el sallıyor artık bana sabahları. Evime yakın olduğu için işim öğlenleri de geliyorum. Şimdi bir de iki numara geliyor hesapta yokken. Benim marataon başladı :) Önümüzdeki 3-5 yıl koşturmakla gecicek. Rabbim sağlık versin gerisi önemli değil. Darısı sizlere olsun oğluşuna arkadaş lazımmış canım bak :)

Sağol canım Allah razı olsun. Benim kızım da dısarıyı ve balkonu çok seviyor aynı anlattığın gibi. Demekki hepsi aynı bu dönemde farklı şeylerle oynamayı seviyorlar Ben çalışıyorum canım kızım da bakıcıya alıştı cok sükür üst komsumuz zaten el sallıyor artık bana sabahları. Evime yakın olduğu için işim öğlenleri de geliyorum. Şimdi bir de iki numara geliyor hesapta yokken. Benim marataon başladı :) Önümüzdeki 3-5 yıl koşturmakla gecicek. Rabbim sağlık versin gerisi önemli değil. Darısı sizlere olsun oğluşuna arkadaş lazımmış canım bak :)

Allah yardimcin olsun gercekten ayri kalmak zor neyse ki is yerin yakinmis. Bu arada sonucum geldi hamile degilim ohh rahatladim cunku henuz hazir degilim hem de hic Rabbim hayirli zaman da versin oglum sıkılmaya devam ediek arkadas buluruz artik napalim:-)
Bikac yil zor olur ama sonra bi bakmissin bi cirpida ikiside buyumus olacak hayirlisi boyleymis demek.

Allah yardimcin olsun gercekten ayri kalmak zor neyse ki is yerin yakinmis. Bu arada sonucum geldi hamile degilim ohh rahatladim cunku henuz hazir degilim hem de hic Rabbim hayirli zaman da versin oglum sıkılmaya devam ediek arkadas buluruz artik napalim

Bikac yil zor olur ama sonra bi bakmissin bi cirpida ikiside buyumus olacak hayirlisi boyleymis demek.
Fazla oh falan diye konuşma canım :) Ben kızım 4aylıkken hamilelik şüphesiyle acile gittim. Kesin diyordum kokular geliyordu falan ağzıma 3-4 gün çok ağladım gastrit olmuşum meğer üzüntüden. Hatta aldıracağım yapamam dedim eşime Kan verdim hamile değilim diye havalara uçtum eşime yemek söyledim kutladım. İki ay geçmeden hamile kalmışım ve 4ay anlamadım. Al sana dedi Rabbim hayırlısı böyleymiş şükürler olsun bana hata yaptırmadı ya hemen anlasaydım hamile olduğumu da kıysaydım oğlumun canına bi anlık telaş şaşkınlıkla. Allah sağlık versin hayatta gerisi olur gider inşallah.

Fazla oh falan diye konuşma canım :) Ben kızım 4aylıkken hamilelik şüphesiyle acile gittim. Kesin diyordum kokular geliyordu falan ağzıma 3-4 gün çok ağladım gastrit olmuşum meğer üzüntüden. Hatta aldıracağım yapamam dedim eşime Kan verdim hamile değilim diye havalara uçtum eşime yemek söyledim kutladım. İki ay geçmeden hamile kalmışım ve 4ay anlamadım. Al sana dedi Rabbim hayırlısı böyleymiş şükürler olsun bana hata yaptırmadı ya hemen anlasaydım hamile olduğumu da kıysaydım oğlumun canına bi anlık telaş şaşkınlıkla. Allah sağlık versin hayatta gerisi olur gider inşallah.

Canim zaten Allah sana verdiyse mutlaka vardir bi hikmeti demek ki ustesinden gelebilecek guctesin ki verdi. Aldirmak cok cok gunah zaten o ihtimali dusunmek biz muslumanlara dusmez Allah'tan gelene razi olmak duser bize cunku bu da bi imtihan. Hep diyorum Rabbim hayirli zamanda versin ins. Daha once ogrenmis olsan bile yine kiyamazdin yavruna oyle kolay degil.

Selam kızlar,

slm canım iyiiidir senden naber...sınav nasıl geçti bakim....bizimki kanepelerden tutuna tutuna geziyo arada bi bırakıyo tay tay duruyo adım atacakken düşüyo bakalım artık yakında yürürler inş.....
oğluma sarılmayı öğrettim sıkı sıkı yap anneyi diyorum boynuma sarılıp sıkıyo çok güzel bi duygu ya ....kızım benim kişilik olaarak biraz soğuktu sevmeye öpmeye gelmezdi hiç yaşamamıştım böle duygular oğlum tam tersi saatlerce döşüme yatar gezdiririm.....insan çok mutlu oluyo yaaaa

slm canım iyiiidir senden naber...sınav nasıl geçti bakim....bizimki kanepelerden tutuna tutuna geziyo arada bi bırakıyo tay tay duruyo adım atacakken düşüyo bakalım artık yakında yürürler inş.....
oğluma sarılmayı öğrettim sıkı sıkı yap anneyi diyorum boynuma sarılıp sıkıyo çok güzel bi duygu ya ....kızım benim kişilik olaarak biraz soğuktu sevmeye öpmeye gelmezdi hiç yaşamamıştım böle duygular oğlum tam tersi saatlerce döşüme yatar gezdiririm.....insan çok mutlu oluyo yaaaa

Sınav çok iyi geçti Cnm.masallah oglusuna
Bidiklar hemen öğreniyor herşeyi.annelik gerçekten çok güzel :)

Back
X