- 30 Ocak 2014
- 766
- 135
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
- #2.241
yumurta beyazı veriyorum dr. ver dedi alerji yapmıyosa bazen bizim yediklerimizden sevdiklerini yapınca çorba yapmıyorum salçalıda olsa veriyorum ama çok nadir oluyo oda biz yerken onada tattırıyorum her yediğimizden hoşuna gideni yiyo tabi patates kızartmasını haşlamasını çok seviyo onlardan veriyorum biz genelde Ayçiçek kullanıyoruz z.yağı olunca z.yağı koyuyorum yoksa ayçiçeği kahvaltılarda genelde reçel pekmez tereyağı falan muhallebisine veya meyvesine fındık yada ceviz koyuyorum hergün peynirde bizim buranın peyniri meşhur ondan alıyoruz hep sen neler yapıyosun
Bende kahvaltida bazen kasarli yumurta yapiyorum bazen haslama kiymalida yapiyodum onu pek sevmedi dur tekrar deniyim unutmustur coktan:) peynir olarak labne veriyorum kalsiyum degeri yuksek bende senin gibi ev yapimi peynir vermek istiyorum ama hayatta yemez, tereyagi yediriyorum bi cay kasigi kadar cokta sevdi bide domates, tahinli pekmezini daha sonra veriyorum boyle suan icin. Sebzelerle hic arasi yok cok nadir kapakli sebze purelerinden yediriyorum eh iste bikac kasik yiyo ama meyve purelerine bayiliyo e tabi şekerli olunca...
Yogurdu evde kendim mayaliyorum oyle veriyorum bazen yiyo bazen duraksiyo yogurt konusunda bende anlamadim niye boyle halbuki yogurt cok onemli.